Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Αγαπημένες Γειτονοπούλες, 
Ευφάνταστες Καλλιτέχνιδες, 
Δραστήριες Bloggers, 
Καλησπέρα Πέρα για Πέρα !!!

  Η ενασχόλησή μου με το blogging, ήταν και εξακολουθεί να είναι για μένα μια μεγάλη αποκάλυψη ! Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα γνώριζα τόσα ταλαντούχα κορίτσια με τέτοιο κέφι, τέτοια δημιουργικότητα και τόση μα τόση γενναιοδωρία ! 
 Ο ζήλος με τον οποίο είδα ότι συμμετέχετε σε εθελοντικές δράσεις με σκοπό την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη, ήταν για μένα άλλη μία αποκάλυψη ! Γιατί όσα συμβαίνουν γύρω μας μοιάζουν να γίνονται ερήμην μας, να μας ξεπερνούν και ταυτόχρονα να μας σπρώχνουν όλο και πιο βίαια σε μια σκοτεινή γωνία φοβισμένους, απομονωμένους αλλά και απίστευτα θυμωμένους ! Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μου αίσθηση.
  Μέσα σ' αυτό το ψυχολογικό μαρτύριο, όμως, γνώρισα ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ! Και ένιωσα ότι ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες μπορεί να υπάρξει ελπίδα για ανάταση ! Είδα τί δύναμη μπορεί να έχει μια κοινότητα, όταν χωρίς ανταγωνισμούς, χωρίς υστεροβουλίες και χωρίς ηττοπάθεια συνεργάζεται, αλληλοϋποστηρίζεται, ΑΓΑΠΑ ! Είδα την Αγάπη κάθε μιας από Εσάς να συναντά στο δρόμο για Θεσσαλονίκη, για Νευροκόπι, για Πτολεμαϊδα την Αγάπη των άλλων bloggers και όλες μαζί να κάνετε την Δράση των Ελληνίδων Bloggers μια απτή Πραγματικότητα και όχι άλλη μια ευχή που έπεσε στο κενό !!! 
 Η δική μου διαίσθηση έγινε πεποίθηση : ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, όταν δεν νοιαζόμαστε μόνο για τον μικρόκοσμό μας ! ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, όταν αντιδρούμε στην οικονομική και ηθική καχεξία που θέλουν να μας επιβάλουν ! ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ όταν - κόντρα στις συνθήκες -  παλεύουμε γι΄αυτούς που δεν μπορούν να παλέψουν ! ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! Και γι΄αυτή την πεποίθηση που μου χαρίσατε, Σας Ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου ...              
  

  Μέσα από εσάς γνώρισα κι άλλους ανθρώπους στη δική μου πόλη, που παλεύουν γι΄αυτούς που δεν μπορούν να παλέψουν μόνοι τους. Ανθρώπους που οι δύσκολες ανατροπές στη ζωή τους δεν τους έκαναν δύστροπους, δεν τους έκαναν δύσπιστους, δεν τους γύμνωσαν συναισθηματικά. Ανθρώπους που έχουν αναλάβει ως έργο ζωής την προστασία συνανθρώπων μας, που υπήρξαν λιγότερο τυχεροί από εμάς και που χωρίς τη βοήθειά μας το μέλλον τους και η ποιότητα ζωής τους είναι δυσοίωνα.

  Σας Καλώ, λοιπόν, να ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων. Σας Καλώ να στηρίξουμε το Αντωνοπούλειο Ίδρυμα που λειτουργεί στην Πάτρα και διατηρεί από το 2002 ξενώνα φιλοξενίας για παιδιά, τα οποία δυστυχώς κανείς άλλος δεν είναι σε θέση να φροντίσει. 




  Το 2007 το Αντωνοπούλειο Ίδρυμα ξεκίνησε την ανέγερση νέου μεγαλύτερου χώρου για την φιλοξενία ακόμη περισσότερων παιδιών. Λόγω όμως της δεινής οικονομικής κατάστασης οι εργασίες ανέγερσης έχουν σταματήσει και πια ακόμη και η διατήρηση του αρχικού ξενώνα γίνεται με μεγάλη προσπάθεια. Τα έσοδα του ιδρύματος προέρχονται  αποκλειστικά από διάφορα bazaars που το ίδιο το ίδρυμα με την συμβολή των φίλων του διοργανώνει κατά καιρούς στην πόλη μας. Ένα τέτοιο bazaar πρόκειται να διοργανωθεί περί τα μέσα Απριλίου στην Πάτρα με θέμα - τί άλλο - τους ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ !!!     
 Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να εκθέσουμε σε αυτό το bazaar και τους υπέροχους Κουμπαράδες της blogογειτονιάς μας, που με τόσο ενθουσιασμό και με ακόμα μεγαλύτερη Αγάπη φιλοτεχνείτε ! Εύχομαι, τα υλικά που έχετε στο σπίτι σας και τα αποθέματα Αγάπης σας να φτάσουν και μέχρι την δική μας πόλη ! 
 Όποιο κορίτσι θέλει να φτιάξει κάτι και για μας, δεν έχει παρά να κάνει ανάρτηση στο blog του και να με ενημερώσει με σχόλιο, προκειμένου να εκθέσω τον Κουμπαρά Αγάπης στη νέα σελίδα που θα κατασκευαστεί για το σκοπό αυτό !  Για όσα κορίτσια δεν έχουν blog υπάρχει πάντα και η λύση του mail ! Μακάρι τους Κουμπαράδες να τους φέρετε στην Πάτρα αυτοπροσώπως, για να γνωριστούμε και από κοντά ! Διαμονή εξασφαλισμένη, γιατί ... όλοι οι καλοί χωράνε, επιβεβαιωμένο !!! 
 Σας Φιλώ Όλες και Σας Ευχαριστώ για όλα όσα μου έχετε δώσει από την πρώτη στιγμή που Σας γνώρισα  ! Είστε Πολύτιμες ...


72 σχόλια:

  1. Και βέβαια τα αποθέματα Αγάπης μας θα φτάσουν στην πόλη σου... και φυσικά θα έρθουμε... ραντεβού στην Πάτρα λοιπόν!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βικούλα μου, Χαίρομαι πάρα πολύ που θα έχουμε και εδώ τα σπιτάκια, τις κουκλίτσες ή ό,τι άλλο εκλπληκτικό έχεις να μας στείλεις ! Ραντεβού στην Πάτρα !!!!! Ούιιιιιιι !!!!!

      Διαγραφή
  2. Αααχχχχ τι μου κάνεις άτιμο θηλυκό!!!Κι άλλους κουμπαράδες να φτιάξω και να τους φέρω αυτοπροσώπως; Δεν ήταν ανάγκη να μπεις σε Σύλλογο για να με γνωρίσεις,κουτό παιδί! χαχαχα
    Φανούλα μου
    χαίρομαι να συμμετάσχω γι αυτό το σκοπό που είναι τόσο κοντινός και τόσο ευαίσθητος και ΝΑΙ,θα τους φέρω εγω,ιδιοχείρως!Φιλάκια πολλάααααααααααααααααα Αντε Μάρτιο-Απρίλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, Χαρουλιτάκι, τί κάνουν οι θαυμαστές σου για σένα ε ;;; Εμ, τόσον καιρό περιμένω περιμένω και... τζίφος !!! Τελικά βρήκα τρόπο ! Ααααχχχ, το φχαριστήθηκα ! Να δω τί θα φτιάξουν πάλι τα χεράκια σου ! Και κοίτα να έρθεις νωρίτερα από τον Μάρτη-Απρίλη, βρε παιδί !!! Θα κάνω Μπαμμμ !!!

      Διαγραφή
  3. είμαι μέσα!!με πολλή χαρά και περισσότερη αγάπη!!!
    Εχω και χρόνο μπροστά μου ,πρωτα o Θεός , τί αλλο να θέλω?
    Barby-b....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαρμπουνάκι μου, δεν θα μπορούσες να λείψεις εσύ ! Είσαι τόσο γλυκός και τρυφερός άνθρωπος που δεν θα μπορούσες να αδιαφορήσεις σε ένα τέτοιο κάλεσμα ! Περιμένω με χαρά τις δημιουργίες σου !!! Φιλιά Πολλά, κοριτσάκι !!!!

      Διαγραφή
  4. NAI ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι μου, σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ που ανταποκρίνεσαι ! Οι Ηeavens Creations σου τώρα και στην Πάτρα !!!! Είμαστε πολύ τυχερές !!!!

      Διαγραφή
  5. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ!!!!!
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ!!!!!
    ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΩ!!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ!!!!
    ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να μπορέσω να έρθω ! Θα το ήθελα πάρα πολύ, Ρενάκι !!! Πράγματι, όλες μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό ! Όσες περισσότερες ανακοινώσεις τόσο το καλύτερο !!! Φιλιά Πολλάαααα !!!!!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφες κινήσεις. Ότι μπορούμε θα κάνουμε να είσαι βέβαιη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλωρίτσα, μας έχεις δείξει ότι είσαι πολυμήχανη και πολυτάλαντη ! Ούτε εσύ θα μπορούσες να λείψεις !!! Σ' ευχαριστούμε πολύ !!!!!

      Διαγραφή
  7. πολυ ωραια πρωτοβουλια θα αρχισω κ εγω να φτιαχνω κουμπαραδες κ να ταξιδεψουν μεχρι εκει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ !!!! Ελπίζω να τους φέρεις εσύ η ίδια για να σου ευχηθώ και από κοντά να ζήσετε !!!!!

      Διαγραφή
  8. εννοείται θα έρθω και εγώ!! Θα τους φέρω και εγώ αυτοπροσώπος...κοντά είμαστε!! Μια ωρίτσα δρόμος!!!
    Μπράβο για την πρωτοβουλία!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κωνσταντνάκι, ΤΕΛΕΙΑ !!!! Τα Μπράβο ανήκουν σε όλες εσάς που ανταποκρίνεστε με τόσο καλή διάθεση ! Να ΄σαι καλά ! Θα τα πούμε και από κοντά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάνω στην ώρα Φωτεινούλα γιατί είχα κάτι κουτιά και δεν ήξερα τι να τα κάνω.Θα γεμίσει και η Πάτρα κουμπαράδες να είσαι σίγουρη γι'αυτό.Καλή εβδομάδα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, χαίρομαι πολύ που έχεις έτοιμες τις προμήθειες !!! Είμαι σίγουρη ότι θα φτιάξεις υπέροχες δημιουργίες πάλι ! Ανυπομονώ να τους δωωωωωω !!!!!!!

      Διαγραφή
  11. Πολύ ωραία προτοβουλία,εύχομαι πολλους πολλους κουμπαράδες,καλή εβδομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νελάκι μου, Μακάρι !!!! Να μου είσαι καλά !!!! Καλή μας εβδομάδα !!!!

      Διαγραφή
  12. Αχ, βρε άτιμο, τι μου κάνεις!! Πάλι σε κουμπαρο-μπελάδες!! Αλλά μου αρέσει τρελλά ως ιδέα!! Θα παμε με ..1000!!!!! Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεπούλα, κι εσύ θαύματα θα κάνεις, σε βλέπω !!! Κουμπαρο-μπελάδες ε ;;; Χαχαχαχα ...
      Βάλε κάτω την τέχνη σου και έχουμε να δούμε πολλάαααα !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  13. Καλημέρα γλυκειά μου Φωτεινούλα!Ευχομαι πολλόυς κουμπαράδες !Θά κάνουμε ότι μπορούμε!Καλή εβδομάδα!Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dimi μου, σ΄ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση !!! Το ξέρω ότι θα κάνετε ό,τι μπορείτε και σίγουρα ό,τι κι αν κάνετε θα είναι πανέμορφο !!!! Φιλάκια Πολλάαααα !!!!!!

      Διαγραφή
  14. Φωτεινούλα μου, αγαπημένη μου συνάδελφε στιχοπλόκε......
    διάβασα με πολλή χαρά στη Ρένα πως οι κουμπαράδες που θα μείνουν θα έλθουν στην Πάτρα. Ευχαρίστως να συνεχίσω να φτιάχνω αλλά please, μετά τα Χριστούγεννα, γιατί έχω πολλά να κατασκευάσω τώρα και ειδικά για τις κόρες μου που τα κοιτάνε όλα αυτά και δεν αγγίζουν γιατί τα έχω "ταμένα"!!!
    Δώσε μας ένα banner να το αναρτήσουμε....
    Φιλάκια πολλά και να έχεις μια λαμπρή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλιάκι μου, μη μου αγχώνεσαι ! Όποτε μπορείς και όσο μπορείς ! Και ένας κουμπαράς είναι καλοδεχούμενος ! Τώρα ... περισσότεροι θα είναι πολλαπλά καλοδεχούμενοι !!! χαχαχα
      Φιλιά Πολλά, ταλαντούχο Φιλιάκι !!!!

      Διαγραφή
  15. ΩΩΩΩΩ!!!!!ΦΥΣΙΚΑ......ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...!!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί ωραίος ενθουσιασμός !!!!!!! Φυσικά όσο μπορούμε ! Κι εσύ έχω δει ότι μπορείς και με το παραπάνω ! Γιούπιιιιιιι !!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  16. Βρε ΦΩΤΕΙΝΑΚΙ μου ....έπρεπε να ρωτήσεις κι όλας;;;; και βέβαια ειμαστε μεσα....μολις τελειώσουν οι γιορτές ανασκουμπονώμαστε...(καλά την έγραψα την λεξη;χι..χι..που να τρέχω τώρα να ψάχνω λεξικό )...έχουμε καιρό.. μπόλικο μπροστα μας... θα γίνει μην ανησυχεις...τωρα που πήραμε το κολάι που λένε χι..χι..φιλιαααααααααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλάκι μου, ασύγκριτο, πράγματι έχουμε χρόνο ! Εσύ έχεις πάρει υο κολάι και εγώ το καλάι !!! Χαχαχαχα, θα σου εξηγήσω εν καιρώ...
      Μα φροντίσεις να έρθεις Πάτρα, ε ;;; Να γνωρίσεις και το μπαμπά μου που είναι Χανιώτης !!!!

      Διαγραφή
    2. Ο μπαμπάς σου Φωτεινακι μου είναι Χανιώτης..εγώ ειμαι Κρητικιά;;...χι..χι.. Η Θεσσαλονικη ειναι η πατριδα μου αλλα ας όψονται δυό μάτια Κρητικά...που με εφεραν εδώ πρίν αμνυμονευτων χρόνων..χι..χι.και εχει γίνει η Κρητη πια η δευτερη πατριδα μου... τα Χανια δε τα λατρεύω σαν τόπο και τους ανθρωπους εδώ....τα φιλακια μου....περιμενω για το καλάι....χι..χι..

      Διαγραφή
  17. ξανά μπράβο!!!Εννοείται είμαι μέσα!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριλένα μου, χαίρομαι πολύ που ανταποκρίνεσαι ! Είμαι σίγουρη ότι θα δούμε υπέροχα πράγματα ! Φιλάκια Πολλά !!!!

      Διαγραφή
  18. Α, μεσα κι εγωωωω!!!!!!
    Βεβαια εχω μονο εναν ετοιμο, μα εχω και καποιους στα σκαρια...χεχεχε!
    Φιλια και να μου το ξαναθυμησεις γιατι...ενα μυαλο χειμωνα-καλοκαιρι.....καταλαβαινεις!
    Τα φιλια μου!καλο απογευμαααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι, έχεις τα ζουζούνια σου που θα σε βοηθήσουν, δε σε φοβάμαι ! Και θα στο ξαναθυμήσω, μην ανησυχείς ! Χαχαχα ! Και τα δικά μου φιλιά σε σένα και στα νεραϊδάκια σου !!!!!!!

      Διαγραφή
  19. Το πνευμα προθυμον.. θα ανταποκριθω με οποιονδηποτε τροπο!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόθυμόν μου πνεύμα, είμαι σίγουρη ότι θα βρεις εσύ τον τρόπο !!! Φιλιά πολλά !!!!!!!!

      Διαγραφή
  20. Θα δω τι μπορώ να κάνω,
    σε κουμπαράδες δεν το έχω,
    καλή διάθεση υπάρχει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι, είμαι σίγουρη ότι μπορείς να κάνεις θαύματα με τις βελόνες και τις κλωστές σου και στους κουμπαράδες ! Σίγουρη, σου λέω !!!

      Διαγραφή
  21. Δεν πιστεύω να είχες καμμία αμφιβολία για το ότι όλες θα συμμετάσχουμε με μεγάλη προθυμία και αγάπη ! Και βέβαια θα κάνουμε ότι μπορούμε και θα χαρούμε να βρεθούμε κι από κοντά (έτσι λέω τώρα, πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά !).
    Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι, μακάρι να τα πούμε κι από κοντά !!! Η ανταπόκρισή σας και στο πατρινό κάλεσμα είναι πέρα ηια πέρα συγκινητική ! Σ΄ευχαριστώ κι εσένα ξεχωριστά !!!!

      Διαγραφή
  22. Φυσικά κι εγώ θα σου στείλω κουμπαράδες Φωτεινούλα μου !!!Όλες μαζί, για δυνατό αποτέλεσμα!!!!φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανούλα μου, θα χαρούμε πάρα πολύ να έχουμε και τους δικούς σου κουμπαράδες ! Πόσο μάλλον άν τους φέρεις εσύ η ίδια !!!! Φιλάκιααααα !!!!!!!!

      Διαγραφή
  23. Παρουσα Φωτεινουλα!!!!Αυτο το υπαρχουμε με εκανε να εστανθω υπεροχα!!!Να εισαι καλα γλυκια μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Κατρινούλα μας ! Κι εγώ νιώθω υπέροχα με αυτό το συναίσθημα, κοριτσάκι ! Χαίρομαι που καταλαβαίνεις, τί εννοώ !!!

      Διαγραφή
  24. Φωτεινούλαααααααααααααα.....κι εγώ παρούσα. Να σε ρωτήσω κάτι...μόνο κουμπαράδες δέχεστε ????....Μήπως ετοιμάσω και τίποτε άλλα πραγματάκια από αυτά που κάνουν τα χρυσά χεράκια μου....χα χα χα. Πολλά πολλά φιλιά και συγχαρητήρια που είσαι τόσο ευαίσθητο και φιλάνθρωπο κορίτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι θέλει το Ελενάκι μας !!! Από τα χεράκια σου όλα καλοδεχούμενα είναι !!! Συγχαρητήρια ανήκουν σε όλα τα κορίτσια που ανταποκρίνονται με τόσο ενθουσιασμό ! Φιλάκια πολλά, ταλαντούχα μου !!!

      Διαγραφή
  25. Φωτεινή μου και γω θα ήθελα να μάθω αν δέχεστε και άλλες δημιουργίες εκτός από κουμπαράδες !!!Φιλάκια πολλά και καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσανθούλα μου, και από τα δικά σου χεράκια ό,τι φτιάξεις καλοδεχούμενο θα είναι !!! Αρκεί που υπάρχει η καλή διάθεση και σ' ευχαριστώ πολύ γι΄αυτό ! Φιλάκια Πολλάαα !!!

      Διαγραφή
  26. Καλησπέρα και από εμένα και καλώς σε βρήκα Φωτεινή μου. Έχεις φτιάξει πολύ όμορφα πράγματα εδώ. Καλή επιτυχία σας εύχομαι στην προσπάθεια που κάνετε με τους κουμπαράδες και καλή συνέχεια:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς Ήρθες, Sheena ! Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου ! Θα τα λέμε συχνά !!!!

      Διαγραφή
  27. Θα κάνω ότι μπορώ ... εν γνώσει μου βέβαια ότι στην καλλιτεχνία δεν μπορώ να σας συναγωνιστώ !
    Μαθαίνω απο εσας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποκλείεται να μην φτιάξεις κάτι που θα είναι τουλάχιστον ιδιαίτερο !!! Ανυπομονώ να δωωωωω !!!!!

      Διαγραφή
  28. Καλημέρα,Φωτεινούλα μου!!Άργησα,αλλά ήρθα!Κι επειδή,όντως υπάρχουμε,όταν δε νοιαζόμαστε μόνο για τον μικρόκοσμό μας,δηλώνω κι εγώ συμμετοχή!Ένα μεγάλο " Μπράβο",γλυκειά μου,για την πρωτοβουλία σου!
    Πολλά πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τριανταφυλλάκι, κι εγώ άργησα να απαντήσω αλλα ... τα κατάφερα !!! Σ΄ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου, κοριτσάκι !!! Είμαι σίγουρη ότι κι εσύ θαύματα θα κάνεις !!!!!

      Διαγραφή
  29. Καλησπέρα και καλώς σε βρήκα Φωτεινή!!! Είναι συγκινητικές οι τόσες προσπάθειες που βλέπω στην μπλογκογειτονιά!!! Αυτές τις μέρες έχω αρχίσει κι εγώ κάποιες ετοιμασίες που εύχομαι να πιάσουν τόπο!!! Καλή δημιουργική συνέχεια σε όλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινούλα μου, ναι κι εγώ έτσι νομίζω ότι είναι συγκινητικές οι προσπάθειες !!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις ετοιμασίες σου !!!Φιλιά Πολλά και Δημιουργικά !!!!

      Διαγραφή
  30. Και βέβαια θα συνεχίσουμε...τώρα που αρχίσαμε δεν μας σταματάει τίποτα. Και μια και είμαστε κοντοχωριανοί θα προσπαθήσω να τους φέρω αυτοπροσώπως.
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΩΩΩΩΩ, ΤΕΛΕΙΑ !!!! Σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες !!!!! Καλό Μήνα και σε σένα, κοντοχωριανή μας !!!!

      Διαγραφή

  31. Καλό και όμορφο μήνα,με υγεία και καλή διάθεση να εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Μήνα και σ' εσένα, κοριτσάκι !!!! Μακάρι όλοι να έχουμε και καλή υγεία και καλή διάθεση !!! Και τα δύο μας είναι απολύτως απαραίτητα !!!! Φιλιά Πολλάααα !!!!!

      Διαγραφή
  32. ¸.•°✿⊱╮
    °✿ Olá, amiga!

    Passei para uma visitinha.
    Belo trabalho de vocês. A união faz a força.

    Bom fim de semana!
    Beijinhos do Brasil.°✿
    ♫•*¨*•.¸¸✿✿¸¸.•*¨*•♫

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλησπέρα!!!Βάλε με και εμένα αν και στην άλλη άκρη της Ελλάδας ,θα τον στείλω!!!Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά μεγάλης χαράς !!! Εύχομαι να μπορέσεις να έρθεις να τα πούμε και από κοντά !!!! Φιλιά Πολλά Πολλά !!!!!

      Διαγραφή
  34. Γλυκεία μου Φωτεινή με χαρά θα συμμετάσχω και εγώ !
    Εύχομαι να είσαι πάντα χαρούμενη με υγεία ! Καλά Χριστούγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ !!! Καλά Χριστούγεννα να έχεις κι εσύ και να περάσεις όμορφα με τους αγαπημένους σου ! Φιλιά Πολλά Πολλά !!!

      Διαγραφή