Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

GUINESS ... ερχόμαστε !!!!!!!!!!!


Είμαστε στις επάλξεις και εξακολουθούμε να στηρίζουμε οριζοντίως, διαγωνίως και καθέτως την προσπάθεια της Δράσης των Ελληνίδων Bloggers για το Βαφοπούλειο Ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη ! Άλλωστε μας περιμένει και ένα βραβείο GUINESS !!!! Ή ακόμα και το NOBEL !!!! Όχι δεν θα πούμε !!! 
Οι φίλες του Αντωνοπουλείου Ιδρύματος έφτιαξαν τους κουμπαράδες που φαίνονται στις παρακάτω φωτό και συμβάλλουν κι αυτές με ενθουσιασμό στην όμορφη και ελπιδοφόρα αυτή προσπάθεια !!!! Είμαστε έτοιμες να φτιάξουμε τα πακέτα μας για Θεσσαλονίκη !!!!!!!!!!!!!! 

  





 



   


Και αυτό είναι ένα ακόμα δικό μου λιθαράκι ...

Φτιάχνουμε μανιωδώς κουμπαράδες πρωτίστως για τη Θεσσαλονίκη, γιατί το bazaar της πρόκειται να γίνει σύντομα, συνεπώς στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενο και να καταπλήξουμε τα πλήθη όχι μόνο με τις ευφάνταστες αλλά και με τις πολυάριθμες συμμετοχές !!! Είμαι σίγουρη ότι θα σπάσουμε ΟΛΑ τα κοντέρ !!!!!!!!!!!!      

Διευκρινίζουμε ότι το bazaar που ανακοινώθηκε στην Πάτρα για την στήριξη του Αντωνοπουλείου Ιδρύματος θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα περί τα μέσα Μαϊού του 2013, συνεπώς έχουμε άπλετο χρόνο να ασχοληθούμε με αυτό, αφού ξεκουραστούμε από όλες τις χριστουγεννιάτικες υποχρεώσεις μας, καλλιτεχνικές και μη !!!!!!  
Σας ευχαριστούμε από την Πάτρα για την τόσο θερμή ανταπόκρισή σας και είμαι σίγουρη ότι όταν θα έρθει η ώρα θα είστε όλες παρούσες !!!!!!!

Ακολουθούν κάποιες δικές μου απόπειρες να συμβάλω κι εγώ στις προσπάθειες που έχουν ανακοινωθεί στην blogoγειτονιά. Γι΄ αυτό τα παρακάτω καλλιτεχνήματα (Ωωω, Μοντιού ) θα αποσταλούν στο BAZAAR NΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ, στο ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ και στο "Ζωγράφοι σε δράση για τα Παιδιά"  
Ακολουθούν :

Η γνωστή εμμονή μου με τα ρόδια ....



 Ένας μεταποιημένος δίσκος σερβιρίσματος ...


 Ένα ρολόι τελευταίας τεχνολογίας ...


Ένα μεταμορφωμένο (κι ελπίζω όχι παραμορφωμένο) γυάλινο μπουκάλι ...

Ένα γυάλινο βάζο που ντύθηκε με σπάγγους κτλ. και έγινε κηροπήγιο ...


Το κλασσικό αγγελάκι ... 


Το νυσταγμένο ταρανδάκι ...


Τρέχω να επισκεφτώ τα δικά σας σπίτια, γιατί έχω χάσει πολλά επεισόδια ! Οι υποχρεώσεις δεν με αφήνουν να σας απολαύσω όπως θα ήθελα, αλλά πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών θα σας χορτάσω !!! 
Καλό Μήνα και Καλή Εβδομάδα σε όλες Σας !!!!!!!!!!!!!!!!! 


87 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία να έχουν τα bazaar! Όμορφα καλούδια ετοιμάσατε! Να είναι όλα καλοτάξιδα!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανούλα, όπως λέμε sofanούλα (χαχαχα), Καλώς Ήρθες ! Μακάρι τα καλούδι μας να πιάσουν τόπο ! Το σίγουρο είναι ότι τα φτιάξαμε με αγάπη ! Φιλιά πολλά, θα τα λέμε !!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστούμε, Κατρινάκι μου ! Καλή Συνέχεια να έχουμε !!!! Φιλιά Πολλά !!!!!

      Διαγραφή
  3. Καλό υπόλοιπο Κυριακής,πολύ όμορφα όλα ότι έφτιαξες,και πρό παντώς ο σκοπός ειναι πολύ όμορφος και γλυκός,φιλιά πολλά κορίτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νελάκι μου, με την πρώτη ευκαιρία θα σε επισκεφτώ κι εσένα όπως και άλλα σπιτάκια, γιατί σας έχω χάσει ! Ο σκοπός πράγματι είναι όμορφος σε όλα τα bazaars και αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία !!! Φιλάκια πολλά,θα τα πούμε και στα μέρη σου !!!!

      Διαγραφή
  4. Είναι πανέμορφοι όλοι οι κουμπαράδες!!!Μπράβο σε όλους!!!
    Οι δημιουργίες σου και για τα άλλα bazaar είναι θαυμάσιες!!!Συγχαρητήρια!!!Είμαι σίγουρη όλα τα bazaar θα είναι τέλεια!!!
    Καλό απόγευμα να έχεις!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριλενάκι, σ΄ευχαριστούμε πολύ ! Όλοι μας κάνουμε ό,τι μπορούμε και όσο μπορούμε ! Αυτό είναι το ζητούμενο ! Μακάρι όλα τα bazaar να πάνε καλά και να εκπληρώσουν τον σκοπό τους. Φιλιά Πολλάαααα !!!!!

      Διαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!!!!!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΙΝΕΣ??!??!
    ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΕ ΟΜΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ, ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑΡΙΚΑ...
    Η ΠΙΑΤΕΛΑ, ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!!!!!
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μη δε μπούμε !!! Μας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες !
      Τα "έργα" μου (χαχαχα) προσπαθώ να τα προσέχω όσο μπορώ και όσο μου επιτρέπουν οι γνώσεις μου ! Σ΄ευχαριστώ για την ενθάρρυνση !!! Η πιατέλα και το κρακελέ της αρέσει και σε μένα ιδιαιτέρως ! χαχαχα
      Φιλιά πολλά, κοριτσάκι, όμορφο !!!

      Διαγραφή
  6. Φωτεινή χτύπησες με πολλά αχτύπητα δημιουργήματα!!! Τι υπερπαραγωγές είναι αυτές καλέεεε;;; Τα ρόδια σου υπέροχα, τα μπουκάλια εξαίσια, ο δίσκος σερβιρίσματος μου έκλεψε την καρδιά, τα καπελάκια τρέ σικ,το αγγελάκι και το ταρανδάκι σταθερές αξίες !!! Τέλεια όλα !!!!
    (Μου έχει λείψει η παρείστικη συγγραφή...το ανεπανάληπτο Κωμειδύλλιον....)Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλαυδία μου τα έκανε όλα όπως της τα είπες!!!!χα!χα!χα!

      Διαγραφή
    2. Τι της είπε καλέ κορίτσια Κλαυδια και Ποδηλατισσα..και τα έκανε όλα;; χι..χι.. πειτε μου και μενα της περίεργης!!!....

      Διαγραφή
    3. Κλαυδία, είσαι για να ντοπάρεις τον καλλιτέχνη !!! Χαχαχα, σ΄ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση και σ΄ευχαριστώ και εκ μέρους του ιδρύματος για τα καλά σου λόγια ! Θα τα πείς και κατ' ιδίαν στην γλυκιά μας Νικολίτσα, φαντάζομαι !!!
      Όσο για την παρεϊστικη συγγραφή που λες, κάνε λίγο υπομονή, κάτι έχω κατά νου, δεν έχω ξεχάσει όσα έχουμε πει ! Χρόνος μου λείπει, αλλά θα τον βρούμε πού θα πάει !!!! Φιλάκια Πολλά !!!!!

      Διαγραφή
    4. Βικούλα, ντάρλινγκ, η Κλαυδία είναι η ηθική αυτουργός σε άλλα που θα δεις - πρώτα ο Θεός - στο μέλλον !!! Οπότε, κρατηθείτε !!!!!

      Διαγραφή
    5. Ρουλάκι αγαπημένο, μην ψαρώνεις, καλέ !

      Διαγραφή
  7. ω Φωτεινή,τι ομορφιές κατασκέυασες!!!!Ολα μου άρεσαν(αγαπω και εγώ τα ρόδια και τα τρώω με λαχτάρα)
    Τους κουμπαράδες θα τους δω μάλλον από κοντά-))))Είναι πάρα πολύ ιδιαίτεροι όλοι
    πολλά φιλιά και καλό βράδυ-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι, σ΄ευχαριστώ πολύ ! Όπου βλέπω ρόδια ... ορμάω !!!!
      Και όχι μάλλον ! Σίγουρα να τους δεις από κοντά !!!! Πολλά Φιλιά και σ΄εσένα και καλή εβδομάδα !!!!

      Διαγραφή
  8. Οι κουμπαράδες είναι όλοι υπέροχοι και οι δημιουργίες σου για τα bazaar φανταστικές!!!!! Όσο για το bazaar για το Αντωνοπούλειο.... περίμενε θα έρθουμε όλοι Πάτρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βικούλα, μακάρι να τα καταφέρετε να έρθετε Πάτρα, θα χαρούμε πάρα πολύ να βρεθούμε και από κοντά ! Όσο για τις δημιουργίες μου, προσπάθησα να κάνω ένα σπιτάκι με σκεπούλα αλά Βικούλα ! Τώρα το αποτέλεσμα δεν θυμίζει και πολύ Ποδηλάτισσα, αλλά ό,τι μπόρεσα έκανα !!! Φιλιά πολλάαααα !!!!!

      Διαγραφή
  9. Αντε κούκλες μου να σιγουρέψουμε το Γκίνες!!!...
    Φωτεινακι μου;;; δεν ξερεις ...δεν ξέρεις... αλλα νομίζω τα ξερεις όλα...χι..χι.. και τα κανεις ΄τοσο ωραια για να ζηλευουμε μερικές ..μερικές εδώ μέσα... ονοματα δεν λέμε αλλα... μια που αρχιναει το ονομα της απο Σμαρ.... και τελειώνει σε.....ένια...αυτή ειναι ζηλιαρα ..να το ξέρεις και να την προσέχεις...ασε που η πρωτη της απόπειρα με ντεκουπαζ απέτυχε παταγωδώς..χι..χι..φιλακια εξαιρετικά... χι..χι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Ρουλάκι, πώς θα σε καταφέρουμε να έρθεις Πάτρα ;;;; Να σου στείλω το ελικόπτερό μου να σε πάρει ;;; Πες το κι έγινε !!! Όσο για το ντεκουπάζ, πρέπει να απευθυνθείς στους αρμοδίους για πριβέ σεμινάρια ! Κι εγώ αρχάρια είμαι και κούτσα κούτσα όλο και κάτι κρακελέ σκαρώνω !!! Φιλάκια Πολλά Πολλάααα !!!!

      Διαγραφή
    2. ακομα δεν ήρθει η σειρα του ...ντεκουπαζ..αμα το πιασω στα χέρια μου θα δείς τι θα παθει..χι..χι.. θα το καταστρέψω....χι..χι.. Πάτρα έ;;;; σαν όνειρο θερινής νυχτός μου φαίνεται ..αλλα ποτέ δεν λέω ποτέ...εμενα αν με αφηνε μια ψυχή.....χι..χι. θα είχα οργώσει όλη την Ελλαδα.. καλά που εχω και καποιον να με συγκρατεί..με τον τρόπο του...φιλουδια..

      Διαγραφή
    3. Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κουτσούνι !!!!!! Να πάρεις την ψυχή που λες και να έρθετε Πάτραααααα !!!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Πολλά συγχαρητήρια σε όλες σας!!!...πολύ όμορφοι οι κουμπαράδες σας!...και για καλό σκοπό!
    Φωτεινή, τα χειροποίητα δώρα σου φτιαγμένα με αγάπη...θα πιάσουν σίγουρα τόπο!...Να είσαι καλά!
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστούμε πολύ, Χρυσούλα μου ! Τα δωράκια μου σίγουρα έγιναν με κέφι και αγάπη και πραγματικά ελπίζω να πιάσουν τόπο για να εκπληρώσουν την αποστολή τους ! Καλό Μήνα και σ' εσένα, κοπελίτσα !!!

      Διαγραφή
  11. Οι κουμπαράδες που ετοιμάσατε είναι γλύκα,αλλά και τα πραγματάκια που ετοίμασες εσύ Φωτεινή μου για τα μπαζαρ είναι πολύ πολύ όμορφα,γεια στα χεράκια σου.Επίσης να είσαι σίγουρη ότι και στην Πάτρα θα είμαστε παρόν με τους κουμπαράδες μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστούμε πολύ από την Πάτρα κι εγώ προσωπικά σ΄ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου που είσαι παρούσα ! Καλό Μήνα να έχουμε !!!

      Διαγραφή
  12. Φωτεινούλα, με εξέπληξες!! ωστε γιαυτο ελειπες απο τις 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!! συγχωρημένη να είσαι, αφου ολο αυτο το διαστημα εκανες εργασιοθεραπεία για καλό σκοπό! Εχε κατα νου το ελικοπτερακι και για βόρεια, αντε μην το κανω απο κερί και μου λοιώσει στους αιθερες :)Barby-b....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαρμπουνάκι, πράγματι άφησα λίγο πίσω τις επισκέψεις στη γειτονιά, γιατί ήθελα να φτιάξω κάποια πραγματάκια για τα bazaars και δεν τα προλάβαινα όλα ! Τώρα θα κάνω διπλοβάρδιες, για να δω τα χαμένα επεισόδια !!! Το ελικοπτεράκι το έχω κατά νου, δεν ξέρω μόνο ποιός θα επιβιβαστεί, εγώ ή εσύ ;;; Για να δούμε ...

      Διαγραφή
  13. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ!!!!!!
    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ, ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΜΕΙΔΥΛΛΙΟΝ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!
    ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστούμε πολύ από την Πάτρα και πραγματικά ευχόμαστε το bazaar να πάει σούπερ ! Τώρα τί Nobel, τί Guiness, βραβεία παγκοσμίου εμβέλειας και τα δύο ! Καλό μήνα και καλή δύναμη !!!

      Διαγραφή
  14. Όλα πολύ ωραία. Ιδιαίτερα το ταρανδάκι στο τέλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Φλωρίτσα, κι εμένα μου αρέσει το ταρανδάκι ! Σε φιλώ πολύ και σου εύχομαι Καλό και Δημιουργικό Μήνα !!!!!

      Διαγραφή
  15. πανέμορφα όλα!! πολλά πολλά μπράβο!! καλή εβδομάδα! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξωτικό Εβονιτάκι, σ΄ευχαριστούμε πολύ ! Καλή Εβδομάδα και Καλό Μήνα και σ' εσένα !!!

      Διαγραφή
  16. Ουάου !!!τέλεις δημιουργίες !!!Αψογο κρακελέ, τέλειες φωτοσκιάσεις ,αψεγάδιαστο ντεκουπάζ!!!!Πανέμορφα τα δωράκια σου για την συμμετοχή σου στα μπαζάρ!!!! Μόνο σε πρωτάρα δεν παραπέμπουν τα έργα σου!!!!Και οι κουμπαράδες σας όμορφοι και χαριτωμένοι!!!Μπράβο και στα κορίτσια !!!Φωτεινούλα μου σου εύχομαι καλή εβδομάδα !!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσάνθη μου, σ' ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά τα καλά σου λόγια ! Και για την ενθάρρυνση ! Εγώ δεν τολμώ να αποδώσω τέτοιους χαρακτηρισμούς στα ... έργα μου (!!!!!), αλλά δηλώνω ενθουσιώδης μαθήτρια και παθιασμένη ερευνήτρια !!! Χαχαχαχα
      Καλή εβδομάδα και σ' εσένα και Φιλάκια Πολλάααα !!!!!

      Διαγραφή
  17. Μπράβο σ'όλα τα παιδιά από την Πάτρα. Όλες οι δημιουργίες εξαιρετικές....Αααα ρε γυναίκες. Εσείς κινείτε τον κόσμο ολόκληρο (κι εγώ την έχω μια στέρηση ...για το κωμειδύλλιο. Τέλεια περάσαμε). Φιλιά πολλά Φανούλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στερημένο μου κι εσύ, κάτι θα κάνουμε, μην μου ανησυχείς ! Τον κόσμο τον κινούμε, αλλά μερικές φορές του δίνουμε και μερικές στροφές παραπάνω και το ζαλίζουμε τον άμοιρο !!! Φιλιά Πολλά, ταλαντούχο μας !!!

      Διαγραφή
  18. Πολύ όμορφα όλα τα έργα σου για τα διάφορα μπαζάρ ! Τα ρόδια είναι καταπληκτικά κι αγαπημένα! Μιά χαρά τα καταφέρνεις Φωτεινούλα! Μπράβο και στην πατρινή παρέα για τους κουμπαράδες! Θα χαρώ πολύ κι εγώ να σας δώ από κοντά τον Μάϊο!
    Φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι, σ΄ευχαριστούμε πάρα πολύ !!! Μακάρι να τα καταφέρεις να έρθεις, θα χαρούμε πάρα πάρα πολύ !!!! Και θα περάσουμε και σούπερ !!!! Φιλιά Πολλά και Καλή εβδομάδα !!!!!!

      Διαγραφή
  19. Φωτεινή έχεις γίνει αστέρι και δεν το λέω εγώ, το λένε και οι ειδικές του είδους! Μπράβο κοριτσάκι! Αν θέλεις μας διευκρινίζεις ποια πράγματα είναι για τον μπαζάρ των ζωγράφων σε δράση ώστε να τ'αναρτήσουμε στην σελίδα μας.Στείλε μου τις φωτογραφίες σε μέιλ.
    Υ.Γ. Φωτεινούλα... το νόμπελ γιατί ακριβώς θα το πάρουμε; Για την επιτυχία του κρακελέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου, είπα και παραπάνω ότι είμαι μαθήτρια, παρακολουθώ με σεβασμό τους πρυτάνεις και προσπαθώ να μην τους προσβάλλω !!! έχω πολλά χλμ ακόμα να κάνω !
      Ε νομίζω πως αυτό το κρακελέ το νόμπελ το έχει στο τσεπάκι !!! Ας μην κρυβόμαστε !!!!
      Σου στέλνω τις φωτό ...

      Διαγραφή
  20. Τι ομορφιές είναι αυτές!!!! Μπράβο, Φωτεινή ! Είναι όλα , μα όλα, υπέροχα! Καλοδουλεμένα και καλόγουστα! Καλημέρα και καλή δημιουργική (απ'ότι βλέπω είναι και με το παραπάνω !!!) εβδομάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεπούλα, σ' ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ ! Είπαμε, ανήκεις στις πρυτανικές αρχές και η άποψή σου είναι βαρύνουσα !!!!
      Καλή εβδομάδα και Καλό Μήνα και σ΄εσένα !!!!

      Διαγραφή
  21. Πάρα πολλές και πανέμορφες δημιουργίες!!!Πολλά μπράβο σου αξίζουν!Μου άρεσαν όλα, αλλά το ταρανδάκι μου έκλεψε την καρδιά!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σ' εμένα αρέσει το άτιμο ! Τα μπράβο αξίζουν σε όλα τα κορίτσια που ανταποκρίνονται με τόσο ενθουσιαμό στα καλέματα αγάπης της γειτονιάς !!! Φιλάκια Πολλά, Πινελάκι μου και Καλό Μήνα !!!!

      Διαγραφή
  22. Καλημέρα Φωτεινή,μπράβο στίς κυρίες από τήν Πάτρα!Πολύ όμορφα όλα!Καί τό κρακελέ,τέλειο!!Καλή εβδομάδα!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινή μου,έχω καί εγώ ρίζες από Αχαία!Από Αίγιο!Πατριωτάκια λοίπον!Εδώ είναι σχετικά γιά τό ρελιέφ πού ρώτησες!Οτι άλλο θέλης,είμαι εδώ!Φιλάκια!!http://decomagia.gr/art_hobby_store/search.php?mode=search&page=1

      Διαγραφή
    2. Αααα, ωραία Αιγιώτισσα δηλαδή !!!!! Σ΄ευχαριστούμε πολύ Dimάκο για τα καλά σου λόγια, γιατί είναι λόγια ...πρυτανικά ! Τρέχω να λύσω το μυστήριο με το ρελιέφ ! Ευχαριστώ Πολύυυυυυ !!!!!!

      Διαγραφή
  23. Πανέμορφες κατασκευές ! Μπράβο σας !
    Φωτεινή μου , σε ευχαριστώ για τα γλυκά σου
    λόγια αλλά χρειάζονται χρόνια για να φτάσω
    να κάνω τα δικά σας αριστουργήματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχα, κοριτσάκι, σε αυτό εδώ το σπιτάκι δεν θα βρεις αριστουργήματα, αλλού θα τα βρεις !!! θα τα ανακαλύψεις με τον καιρό, άν δεν τα έχεις ανακαλύψει ήδη. Εδώ θα συναντήσεις μόνο απόπειρες καλλιτεχνικές και σίγουρα τη χαρά μου για τις επισκέψεις σας και το κέφι σας ! Ελπίζω να συνεχίσεις με τις κατασκευές και να τις μοιράζεσαι μαζί μας !

      Διαγραφή
  24. Φωτεινούλα έπεσες με τα μούτρα σα βαθιά!!! Μπράβο σου κοριτσάκι!!!! Όλα σου τα καλούδια είναι πολύ όμορφα!!!! Βουρ για το Γκίνες λοιπόν, χα χα χα!!! Καλή εβδομάδα να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τα μούτρα σίγουρα έπεσα ! Δεν θα σου πω όμως πού, θα στο πω άλλη φορά !!! Και δεν εννοώ κάτι πονηρό, άντε !!! Να 'σαι καλά κυρία κυρία !!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι μας !!!

      Διαγραφή
  25. βλεπω επεσε πολυ δουλεια! πολυ ομορφες κατασκευες! ελπιζω να μαζευτουν πολλα χρηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να μαζευτούν χρήματα και από τους κουμπαράδες και μέσα στους κουμπαράδες ! Θα δούμε ...
      Φιλιά Πολλά !!!!

      Διαγραφή
  26. Καλή επιτυχία να έχουν όλες οι δράσεις! Όλα όσα είδα παραπάνω είναι εξαιρετικά! Πολλά μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να έχουν επιτυχία όλα τα bazaars ! Σ΄ευχαριστούμε πολύ πολύ ! Καλή εβδομάδα να έχεις !!!

      Διαγραφή
  27. Πανέμορφες όλες οι δημιουργίες σου,Φωτεινούλα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τριανταφυλλάκι, σ΄ευχαριστούμε πολύ !!! Φιλάκια Πολλά και είπαμε ... καλό υπόλοιπο φθινοπώρου !!!

      Διαγραφή
  28. Καλέ Φωτεινάκι, εσύ έκανε πολύ και πολύ καλή δουλειά εδώ πέρα..... Τι αρχάρια μου λες, αν είναι έτσι οι αρχάριες τότε να πάω να κρυφτώ!!!! Χίλια μπράβο και στις κοπέλες απ' το Ίδρυμα, θα το πιάσουμε το ρεκόρ!!!!!!!!!
    Έλα, ρίξε ένα banner για το Αντωνοπούλειο με τους κουμπαράδες να το κρεμάσουμε στα σπιτάκια μας.....
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Φιλία μου, να κρυφτείς, γιατί άμα σε πιάσω θα σε μαδήσω που κάνεις κάτι άψογα σχέδια 3D με τα στένσιλ (και όχι μόνο βέβαια), ενώ εγώ κοντεύω να διαλύσω όλη την πάστα διαμόρφωσης και ακόμα τζίφος !
      Το μπανεράκι σου το έχω έτοιμο τέρμα δεξιά ! Σ΄ευχαριστώ Φιλιάκι που είσαι κι εσύ παρούσα και μάλιστα τόσο κεφάτα ! Φιλιά Πολλάαααα !!!

      Διαγραφή
    2. Ουπς, άκυρο τα μπανεράκι κοπελίτσα, γιατί θέλει ρετούς και θα απευθυνθώ στους ειδικούς για καλύτερα αποτελέσματα !!! Φιλάκια Πολλά !!!!

      Διαγραφή
  29. Μπραβο στις κυριες της Πατρας,για τη πολυτιμη συνεισφορα τους!Μπραβο και στο κουραγιο σου Φωτεινουλα,να προσπαθεις να αποκρυπτογραφησεις τις..κοινοτικες οδηγιες για εναρμονιση της νομοθεσιας των κρατων μελων της Ε.Ε στο σκελος που αφορα την εθελοντικη προσφορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Έριξα τέτοια γέλια που τα ΄κανα ρόιδο και το 'σβησα το προηγούμενο σχόλιο, γιατί όταν βιάζομαι γράφω κάτι κουλά !!! Άφρα for ever !!! Άφρα Θεά !!!! Για άλλη μια φορά το κατέλυσες το ζήτημα !!!!! Χαχαχαχαχα .........
      Σ΄ευχαριστούμε πολύ, κοριτσάκι !!! Άντε λοιπόν κάνε μια εκδρομούλα, κοντά είσαι !!!!!!

      Διαγραφή
    3. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
      H αφρα τα ειπε ολα!!!!!

      Διαγραφή
    4. Χαχαχαχαχα Άφρα, σταθερή αξία !!!!!! Θετικός επιστήμονας, παιδί μου !!!!

      Διαγραφή
  30. Βρε παιδί μου, δεν τα μιλάω τα δικά σου ! Κάτι καταλάβαίνω βέβαια, οπότε να σου πω : "I 'll do my best, good luck" κι ελπίζω να σε κάλυψα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητη μας φωτεινουλα να εισαι παντα καλα να εχεις παντα υπομονη και κουραγιο!Απο μας εχεις την αγαπη μας και την συμπαρασταση μας!
    σε φιλωωωωω.....συνεχισε να δημιουργεις γιατι χανομαστεεεεε!!!!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μισιρλούκαααααααα !!!!!! Κάνε μια καινούρια ανάρτηση, βρε παιδί, να σου ΄ρθω για αρμένικη βίζιτα !!!! Σας στέλνω κι εγώ τη δική μου αγάπη μέσα από την καρδιά μου ! Χαίρομαι τόσο μα τόσο πολύ που σας έχω γνωρίσει !!! Θα χρωστώ αιώνια ευγνωμοσύνη στη Χαρούλα γι΄αυτό !!! Άντε μωρέεεεεε, με συγκίνησες τώρα και θα μου φύγει η μάσκαρα που δεν είναι και αδιάβροχη γαμώτη μου !!!!! Φιλιά Πολλά Πολλά !!!!!

      Διαγραφή
  32. Φωτεινή μου καλησπέρα. Θα τηλεφωνηθούμε να στείλουμε τους κουμπαράδες στην Θεσσαλονίκη.
    Σε φιλώ,
    Νικολίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ωωωωωωω, Τί έκπληξη !!! Καλωσήρθες κι επωνύμως, καλή μου Νικολίτσα ! Θα συνεννοηθούμε.
      Κι εγώ σε φιλώ πολύ !!!

      Διαγραφή
    3. Φωτεινή μου ελπίζω να κατάλαβες ότι προσπαθώ να γίνω μεγάλη blogger σαν και εσάς!!! Θα τηλεφωνηθούμε αργότερα γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που κοιμούνται τέτοια ώρα και δεν μπορούμε να τους ενοχλήσουμε.

      Διαγραφή
    4. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο, Νικολίτσα μου !Αναμένω ...

      Διαγραφή
  33. Με τέτοια έργα που κάνεις δεν με βλέπω ποτέ να γίνομαι "μέλι".....Παρκολουθώ τις λεπτομέρειες και προσπαθώ ....
    Καλό βράδυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ νομίζω ότι είσαι ήδη μέλι και όχι αγουρίδα, όπως λες ! Σιγά σιγά θα το αντιληφθείς και μόνη σου ! Keep crafting, λένε στο χωριό μου και θα δεις !!!

      Διαγραφή
  34. Δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω, πίστεψέ με.
    Είναι τόσο όμορφα όλα. Το ταρανδάκι μακράν το ωραιότερο.
    Καλή τύχη λοιπόν, μακάρι να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο
    τρόπο.
    Σε βάζω στα αγαπημένα μου γιατί σε χάνω.
    Σε φιλώ,
    ευχαριστώ για τον ενθουσιασμό που δείχνεις για τα πραγματάκια που φτιάχνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι, να ΄σαι καλά ! Κι εμένα μου αρέσει το ταρανδάκι κι ελπίζω όλα να αξιοποιηθούν, όπως λες. Όσο για τον ενθουσιασμό που δείχνω για τις δημιουργίες σου σου αξίζει και με το παραπάνω !!!
      Φιλιά Πολλάααα !!!!

      Διαγραφή
  35. Μπράβο για την προσπάθεια...Οι κουμπαράδες είναι τέλειοι.Ιδίως αυτός που είναι σπιτάκι...φοβερή ιδέα!!! Με το καλό να πουληθού όλοι!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πού να δεις τί φτιάχνουν άλλα κορίτσια, δεν θα το πιστεύεις ! Μακάρι να πουληθούν όλοι και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
      Φιλιά Πολλά Πολλά και Καλώς Ήρθες !!!

      Διαγραφή
  36. Δέν έφυγα ακόμαααα.....χάχά....εδώ είμαι και χαζέυω τους όμορφους και ευφάνταστους κουμπαράδες σας και τα υπέροχα ντεκουπαρισμένα σου στολίδια !!!!
    Πανέμορφα όλα...λές να καταφέρουμε να μπούν οι κουμπαράδες στο Γκίνες...χάχά...πλάκα θα έχει !!!
    Μπράβο σου Φωτεινή μου για τις υπέροχες δημιουργίες που προσφέρεις !!!! Να σου πώω....επειδή έχω χάσει επεισόδια...θα γίνει τον Μάιο καί στην Πάτρα έκθεση κουμπαράδων ;!!! Άν είναι έτσι πολύυυ χαίρομαι γιατί ήθελα να φτιάξω κι άλλους αλλά δέν προλάβαινα !!!
    Φιλάκιααα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιρσινάκι, πρώτα ο Θεός θα κάνουμε και στην Πάτρα κάτι με τους κουμπαράδες ! Θα ενημερωθείτε καταλλήλως και αρμοδίως, μην μου ανησυχείς. Όρεξη να υπάρχει ! Και χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω ότι η δική σου όρεξη είναι ακμαία ! Φιλιάααααα !!!!!!

      Διαγραφή