Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ !!!


Θόδωρος - Φωτεινή 

μεταποιημένο cd
εμπνευσμένο από τη Χαρά μας

Σήμερα :
Η Φωτεινή γιορτάζει την ονομαστική της εορτή
και ο Θόδωρος της έχει γενέθλια !!!
Σίγουρα δεν είναι τυχαίο !!!

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ λοιπόν και Σας κερνάμε :

Μακαρονάδα με θαλασσινά 
για τους ψαρο-μακαρονοφάγους 



Αρνάκι σουβλιστό 
για τους παραδοσιακούς


Μουράτο πιάτο αγνώστων λοιπών στοιχείων  
για τους γκουρμέδες
(μπλιάχχχχ ...)
  

Και φυσικά, για να μην ξεχνάμε την αριστοκρατική καταγωγή μας :
Champagne 


και Τουρτάρα Τρίπατη 
(και βάλε ...)  !

  

Και αφού φάμε και πιούμε θα κληρώσουμε
ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ 
δύο αναμνηστικά δωράκια 
 για τις γειτονοπούλες που θα μας επισκεφτούν !!! 


Και πάλι να ευχηθώ να έχουμε 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
με Υγεία, Αγάπη, Δημιουργία και Χαρά !!!
Και για να μην ξεχνιόμαστε :
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!

101 σχόλια:

  1. ααα τι σούπερ!!!! πολύχρονοι και οι δυο, ευτυχισμένοι, αγαπημένοι, πάντα υγιείς! όλα τα καλά σας εύχομαι!!! τέλεια τα κεράσματα, μπορώ να πάρω λίγο απ'όλα? και του χρόνου!!! φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάρεις όσο θες, γιατί θα βγάλουμε κι άλλα, άμα τελειώσουν αυτά ! Να είσαι καλά εξωτικό Εβονιτάκι ! Και Καλή Χρονιά με Υγεία και Χαρές !!!

      Διαγραφή
  2. Φωτεινούλα μου,
    πέρασα νυχτιάτικα να σου ευχηθώ γιατί θα λείπω όλη την Κυριακή και τί βλέπω???? Διπλή γιορτή στο σπιτικό σου! Να ζήσετε κούκλα μου, να χαίρεσαι την ονομαστική σου εορτή, να χαίρεσαι και τον Θοδωρή σου, να τα χιλιάσει, να περάσετε υπέροχα. Τί κέρασμα είναι αυτό ?! Νά'στε πάντα καλά! Και λόγω γαλλικής καταγωγής και μόνο δεν μπορώ να μην υψώσω μια flûte de champagne à votre santé !!! Φιλάκια πολλά !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sante sante και πάσης Ελλάδος ! Κοριτσάκι, σ' αποθύμησα κι εσένα ! Άντε να μαζευόμαστε στις βάσεις μας σιγά σιγά ...
      Σ΄ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ ! Καλή Χρονιά σου εύχομαι με τον αντρούλη σου και την οικογένειά σου και πάντα όμορφες δημιουργίες ! Φιλιά Πολλάααα !!!

      Διαγραφή
  3. αααααα!!!!!!!!!μιλαμε για διπλη χαρα!!!!!!
    Να σας χαιρομαστε και τους 2!!!!!
    να εισαστε παντα καλα,γεματοι υγεια,αισιοδοξια και παντα αγαπημενοι!πολλα φιλιααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μισιρλούκοοοοοοο !!!! Εσείς κι αν μας έχεις λείψει ! Άντε και το 2013 θέλω περισσότερα tutorials ! Ο λαός το απαιτεί ! Κι εσύ να είσαι πάντα γερή και δημιουργική, θρύλε μου !!! Φιλιάααααα !!!!

      Διαγραφή
  4. Φωτεινή με τίποτε δεν θα σε ξεχνούσα!!!Να σε χαιρόμαστε,να χαιρόμαστε και το αλλο σου μισό Πολύχρονοι!! ευτυχισμένοι και δημιουργικοί όσο δεν πάει.... καλή δύναμη για το καινούργιο μας μπαζάρ Ευχομαι Φωτεινή όλα τα καλά του κόσμου!!!!!!!!!!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τιμάς πάρα πολύ Εφάκι απίστευτο και πολυμήχανο ! Κι εγώ να χαίρομαι όλες εσάς που με παίζετε και με καλομαθαίνετε ! Μακάρι να πάμε καλά στην καινούρια μας προσπάθεια ! Αλλά γιατί να μην πάμε, αφού είμαστε ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ !!! Σε φιλώ και σε θαυμάζω !!!

      Διαγραφή
  5. Αμα ο Θεος σαγαπαει Φωτεινουλα, ριχνει στο δρομο σου συντροφο να γιορταζετε την ιδια μερα!Σου λεει,εργαζομενο κοριτσι ειναι, μη το βαζω σε ταλαιπωριες για γιορτασια συνεχεια!!Ειναι και το σπιτι στολισμενο απο τα Χριστουγεννα!!Τυχερουλα!!
    Υψωνω λοιπον το flute ποτηρι της ροζε σαμπανιας (που λατρευω,για να ξερεις!)στην υγεια σας, στην αγαπη σας,στα καλυτερα που ερχονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι να με ενημερώνετε για τις προτιμήσεις σας για να φτιάχνω κάβα για τον Μάιο που θα συναντηθούμε ! Χαχα ! Φωνή της επιστήμης και της λογικής, σ΄ευχαριστούμε πολύ πολύ και σε περιμένω Πάτρα να τα πούμε και από κοντά ! Μ' έχεις σκάσει !
      Καλή Χρονιά, Άφρα μου, με Υγεία και Αγάπη ! Φιλιά Πολλάααααα !!!

      Διαγραφή
  6. επανέρχομαι διότι δεν εφαγα απο την λαχταριστή μακαρονάδα θαλασσινών και λίγη μα πολύ λίγη σαμπάνια για να ευχηθώ:ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΆ ΣΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!και του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε παιδί μου, κι εγώ στην μακαρονάδα έπεσα ! Άσε σου λέω, στις φλέβες μου ρέουν ... μακαρόνια !!! χαχαχαχα

      Διαγραφή
  7. Χρόνια πολλά,Φωτεινούλα!!Διπλή γιορτή,διπλή χαρά!!Πολύχρονοι και ευτυχισμένοι και οι δυο!!
    Φιλάκια πολλά,γλυκιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τριανταφυλλάκι μου, σ΄ευχαριστούμε πάρα πολύ, να είσαι πάντα καλά και σου εύχομαι η καινούρια χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη ! Γιατί όλα είναι δυνατά σ' αυτή τη ζωή ! Φιλιά πολλάαααα !!!

      Διαγραφή
  8. Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία!
    Χρόνια πολλά και για τις γιορτές σας, γεροί δυνατοί και ευτυχισμένοι πάντα!
    Ευχαριστούμε για το κέρασμα,αν και πρωί θα τσιμπήσω κάτι!
    Και του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μας, Καλή Χρονιά και σ' εσένα με Υγεία, Αγάπη και Δημιουργικότητα ! Συγχαρητήρια για την υπέροχη ιδέα με τα ρολόγια ! Θα είμαστε όλες παρούσες και θα σας στηρίξουμε με αγάπη και ενθουσιασμό στην προσπάθειά σας !
      Τσίμπα όσο θες και κάτσε όσο θες γιατί όλοι οι καλοί χωράνε ! Φιλιά Πολλαααα !!!

      Διαγραφή
  9. Το σχόλιο το έγραψα σήμερα 6/1 στις 8 15, δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτή η ημερομηνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άχου Φωτεινούλα μου, διπλή γιορτή με τον καλό σου.... Ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο!!!! Χρόνια σας πολλά, χαρούμενα και πάντα αγαπημένοι και υγιείς!
    Έφαγα καραβιδομακαρονάδα του σκασμού, ήπια σαμπάνια που λατρεύω αλλά μου έλειψε λίγο το χαβιάρι - μαύρο βέβαια - που το έχω συνηθίσει απ' τα γεννοφάσκια μου για καθημερινό "πρώτο"!!!!!! Τι λέω η τρελή παιδίσκη......
    Να ζήσετε Φωτεινούλαααααααααααααααααααααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ Φιλία μου, το χαβιάρι το έδωσα όλο στο προσωπικό, για να καταλάβει κι αυτό λίγο Χριστούγεννα ! Χααααα !!!
      Μακάρι να μπορέσουμε να τα πούμε σύντομα και από κοντά, γιατί σου έχω κι εσένα ξεχωριστή αδυναμία, ποιήτρια ου εσύ ! Καλή Χρονιά, Φιλία μου με Υγεία και Αγάπη ! Δημιουργικότητα έχεις μπόλικη ...
      Φιλιά πολλάαααααα !!!

      Διαγραφή
  11. διπλή γιορτή λοιπόν στ σπιτικό σας λατρεμενη Φωτεινούλα νασαστε γεροι , δυνατοι και αγαπημενοι σαν τα ψηλά βουνα και εμεις οι γείτονες να σας καμαρώνουμε Πωωωω πωω εδέσματα τι να πρωτοπα΄ρεις βρε παιδί μου απαπαπα θα ρθω και θαξανάρθω γιατι που να σώσει μετα την ααστακοκαραβιδομακαρανοδα να χωρέσει η θεικη τριπατη φιλιά αγάπες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα χαίρομαι που όλες πέσαμε στην γαριδομακαρονούμπα ! Να φανταστείς, έλεγα να μην τη βγάλω καθόλου, γιατί μου φαινόταν λίγο ... πασέ ! Έχει πέραση όμως !
      Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου, καλή μου Μαριλίζ ! Καλή Χρονιά και σ΄εσένα με κάθετι που θα σε κάνει ευτυχισμένη, για να μοιράζεσαι μαζί μας την καλή σου διάθεση ! Φιλιά πολλάαααα !!!

      Διαγραφή
    2. Στο σημείο αυτό θα πάω να αναπαυθώ ενόψει πρωινού ξυπνήματος και θα επανακάμψω δριμύτερη, για να σας ευχαριστήσω μία μία ξεχωριστά για τις ευχές σας! Δεν είναι τυχαίο που σταματάω στη Χαρά μας, γιατί θέλω να επανακάμψω δυναμικά !!!

      Διαγραφή
    3. Εεεεεεεεε...ξύπναααααααααααα...8 μέρες κοιμάσαι...θα ξυπνήσεις στα επόμενα Φώτα!!!

      Διαγραφή
    4. Βρε παιδί μου, πάω να κάνω νέα ανάρτηση, αλλά ο βλακο-blogger μου κάνει νερά και έχω καλέσει προγραμματιστή για βοήθειαααααα !!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Θα ευχηθώ εδώ λόγω Θοδωρίκου και θα τα πούμε δια ζώσης οι δυό μας.Να το χαίρεσαι το παλικάρι σου και να κοιτάζεστε στα μάτια και να λυώνετε πάντα,όπως σας είδα εγω και να καμαρώνετε ο ένας για τον άλλον γιατί κι οι ΔΥΟ είστε ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ!
    ΧΡΟΝΙΑ σου ΠΟΛΛΑ λοιπόν να τα Εκατοστήσει τ αγόρι μας το νοικοκυρόπαιδο και να σας χαίρονται και να σας καμαρώνουν όλοι όσοι σας αγαπούν(βάλε με μέσα κι εμένα, αλλά εκτός κλήρωσης)
    Φιλάκια άπειρα και Φωτισμένα και στους ΔΥΟ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρουλάκι μου, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι δυνατη. Είμαι τόσο τυχερή που σε γνώρισα από κοντά και μου λείπεις ...
      Του μετέφερα τις ευχές και καμαρώνει ωσάν ... γύφτικο σκεπάρνι !!!

      Διαγραφή
  13. Φωτεινή μου , διπλή γιορτή ,διπλή χαρά ! Εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα του κόσμου σε σένα και στο Θοδωρή , υγεία , αγάπη , χαρά και ευτυχία ! Η φετινή χρονιά να είναι τυχερή με πολλή αγάπη και δημιουργικότητα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολυμπία μου, να είσαι πάντα καλά, να συλλέγεις όμορφα πράγματα, να φτιάχνεις ακόμα πιο όμορφα πράγματα και να είμαστε πάντα σε αυτή τη γειτονιά, γιατί περνάμε καλά, έτσι δεν είναι ;;;

      Διαγραφή
  14. Χιλιόχρονοι και οι δυο σας! Να είστε πάντα καλά, αγαπημένοι και ατέλειωτα ευτυχισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ πολύ ! Κάθε καλό και κάθε ομορφιά εύχομαι και σ΄εσένα !!!

      Διαγραφή
  15. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
    Χρόνια σας πολλά . Να έχετε υγεία, αγάπη και παντοτινή χαρά στο σπιτικό σας.
    Το τραπέζι ...πλουσιοπάροχο, αλλά τι να περιμένεις από μια......πυργοδέσποινα και ταλαντούχα.....μαγείρισσα!!!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφή μας Σωσώ, έχεις μπει στο νόημα και για την μαγειρική και για τον πύργο ! Να είσαι κι εσύ πάντα καλά, να μας μαθαίνεις χρήσιμα πράγματα και να μας κερνάς όμορφες δημιουργίες ! Εγώ σε μελετώ και μαθαίνω (λέμε τώρα ... όχι για το μελετώ, για το μαθαίνω ...)

      Διαγραφή
  16. Φωτεινούλα, παίρνω ένα ποτήρι σαμπάνια και το πίνω στην υγειά και των δυο σας, παίρνω και λίγο (μη σου πω και πολύ ) μακαρονάδα. Και ψητό. Αφήνω το γκουρμέ πιάτο άθικτο, με αφήνει παγερά αδιάφορη.
    Αφήνω επίσης χιλιάδες ευχές σε σένα και τον αντρούλη σου,
    σε φιλώ, και του χρόνου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι μου, χαίρομαι τόσο πολύ που οι δημιουργίες σου ομορφαίνουν την οθόνη μου ! Να είσαι κι εσύ πάντα καλά και μακάρι να μας δοθεί η ευκαιρία να ... τσακίσουμε μια μακαροναδούμπα και από κοντά !!!

      Διαγραφή
  17. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΣΟΥ!!!!!
    ΘΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΘΑ ΤΑ ΤΙΜΗΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ, Ρενού μας ! Πρώτα ο Θεός θα τα τιμήσουμε πράγματι και στην Πάτρα ! Να είσαι πάντα γερή και δυνατή με έμπνευση και δημιουργικότητα !!!

      Διαγραφή
  18. Να σας ευχηθώ και διαδικτυακά...Να'στε γεροί και δυνατοί!!!Μι'αγκαλιά αλλά και μια γροθιά να γίνεστε στα δύσκολα και ποτέ να μη χάνετε το χαμόγελο και την αισιοδοξία σας!Όσο για την αγάπη,αυτή την έχουμε καταλάβει..χαχα...ο έρωτας και οι επαύλεις δεν κρύβονται Φωτεινούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δω πότε θα γίνεις και δική μου δασκάλα ! Όλες σου αφιερώνουν αναρτήσεις ! Και απ' ό,τι φαίνεται δεν είσαι μόνο καλή με τα μολύβια και τα πινέλα αλλά και με την διδασκαλία ! Ουφφφφ, αμάν εσείς οι ταλαντούχοι !
      Μαράκι, δε λέω πολλά εδώ, σου τα έχω πει αλλούυυυυ !!!!

      Διαγραφή
  19. Τι με κάνεις..τι με κάνεις...πανω που είπα να αρχίσω διαιτα...μου μοστραρεις χαριδομακαροναδες...σουρλπ.. αρνάκια ξανά σουρλπ ..το κουρμέ; έ αυτο κι αν είναι... αλλά το αποτελείωμα η ροζέ σαμπανια σου...καλέ τι τραπεζι ειναι αυτό; βασιλικό!!!!!εμ πως να μην είναι οταν έχετε διπλές γιορτές; ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ και ΘΟΔΩΡΕ....να ζήσεται σαν τα ψηλά βουνά παιδια μου αγαπημενοι και με πολύ υγεια ..μεχρι τα βαθιά σας γεράματα...και να χαμογελατε....παντα...να είσαι πολύχρονη κορίτσι μου...και ο αντρούλης να τα εκατοστήσει....σας φιλώ και τους δυό ..
    με πολύ αγαπη και χαρηκα.. που σε (γνωρισα) μέσα στην ομορφη αυτή παρέα....
    και μια μαντιναδα μου για σας...
    Διπλές χαρές διπλές γιορτές
    διπλή κι ευτυχία...
    νά ναι η ζωή σας μαγική
    γεμάτη αρμονία.....!!!!!!! φιλακια πολλά πολλά.. και για τους δυό......αααααχ!!! δεν θέλω να φύγω.....απο εδώ....
    γιατί ....όπου γάμος και χαρά η βασίλω..(Ρούλα )πρώτη χι..χι..
    πρώτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου στελνω μεηλ και δεν έρχεται..γιατί;;;

      Διαγραφή
    2. Που το στελνεις ματια μου;..στο..
      roylamakedoni9sa@gmail.com...αν το στήλεις σ αυτ'ό θα το παρω...εκτός κι αν ο γκούγκλης έχει αλλη διάθεση...χι.χ.ι.

      Διαγραφή
    3. Πως να έρθει το μεηλ Φωτεινουλα μου αφου αυτό που σου εγραψα ειναι λαθος; δεν παίζομαι το χαζό.....δεν τσεκαρω πρώτα..!! τωρα το ειδα μετα απο τόσες μερες...ελπίζω να πήρες το δικο μου ..αυτήν την φορα..φιλω σε..

      Διαγραφή
    4. Και αφού ανταλλάξαμε μέιλ και ιδρώσαμε να ιδωθούμε, τελικά τα καταφέραμε ! Ρουλάκι μου, ό,τι και να πω για σένα είναι λίγο ! "Γιατί είσαι αύρα εσπερινή, πνοή καθάρια, ζωντανή" που λέει και ο ποιητής. Σου το αφιερώνω με ΟΟΟΟΟΟΛΗ μου την αγάπη !!! Σε φιλώ πολύυυυυυ !!!!

      Διαγραφή
  20. Χρόνια πολλά και στους δυό σας να έχετε υγεία και να περνάτε μια ζωη όλο χαρές.Φιλιά πολλά και καλή χρονιά σας εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νελάκι μου με τις νοστιμιές σου να είσαι πάντα καλά, να μας μαγειρεύεις και να μας ομορφαίνεις κι εσύ τις οθόνες μας με τα ζηλευτά φαγητά σου ! Ουφφφ, πάλι λιγούρα μ' έπιασε ! Φιλιά πολλάααααα !!!

      Διαγραφή
  21. Χρόνια πολλά!! Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται πάντα με υγεία! :) Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαιρούλα, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου ! Να είσαι πάντα καλά και να έχεις όλα όσα επιθυμείς ! Σε φιλώ !!!

      Διαγραφή
  22. Νικολιτσα Αντωνοπουλου6 Ιανουαρίου 2013 στις 4:23 μ.μ.

    Φωτεινη μου καλημερα.Ηρθα να συμπληρωσω τις ευχες που σου εδωσα χθες βραδυ.Να τα εκατοστησει ο αγαπημενος σου ανδρουλης,να εχετε υγεια και δυναμη,και να γερασετε μαζι και αγαπημενοι.Οσο για τα κοψιδια ,φατετα μονοις σας μια και εχετε διπλη γιορτη.Θα μας το χρωστατε .Σας φιλω.Νικολιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικολίτσα μου, σ΄ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ ! Μακάρι να είχες κι εσύ ένα blogάκι, για να καταλάβαιναν όλοι πόσο γλυκός, ανεπιτήδευτος και δοτικός άνθρωπος είσαι ! Σε φιλώ πολύ πολύ πολύ !!!

      Διαγραφή
  23. Φωτεινούλα και Θοδωρή πολύχρονοι και τρισευτυχισμένοι!!!
    Ολα τα καλά στο σπιτικό σας, υγεία, χαρά και αγάπη να μην λείψουνε ούτε στιγμή όσο για το πλουσιοπάροχο κέρασμα δεν έχω λόγια !!!Καλή κι ευλογημένη χρονιά σας εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλαυδιάκι μουυυυυ !!! Να είσαι πάντα καλά κι εσύ και να διακρίνεσαι όπου κι αν συμμετέχεις, γιατί συμμετέχεις χωρίς τυμπανοκρουσίες και ξεχωρίζεις επί της ουσίας ! Σε φιλώ πολύ πολύ και ανυπομονώ να τα πούμε και από κοντά !!!!!!!

      Διαγραφή
  24. Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!
    Να' χεις ζωή παραμυθένια!
    Δάκρυ ποτέ να μη γνωρίσεις και ό,τι αγαπάς να το αποκτήσεις! Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και να σε χαίρεται και κείνος! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ μου άρεσαν τα στιχάκια πολύυυυυυ !!!! Χαρούλα μου να είσαι κι εσύ γερή, δημιουργική και χαρούμενη και να αποκτάς ό,τι ποθείς στη ζωή σου ! φιλιά πολλάαααα !!!!

      Διαγραφή
  25. Χρόνια σας πολλά!!!Να στε γεροί κι οι δυο και ευτυχισμένοι!! Ευχαριστούμε και για το λουκούλειο κέρασμα!!Υγεία και αγάπη!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριλενάκι μου, κεφάτο με τις ψηφιδωτές κατασκευές (και όχι μόνο), σε ευχαριστούμε πολύ πολύ ! Να είσαι κι εσύ πάντα γερή και πανταχού παρούσα, γιατί έχεις κέφι πολύτιμο ! Φιλιά πολλάααααα !!!

      Διαγραφή
  26. τέτοια σύμπτωση?-))))
    χρόνια πολλά και στους 2 σας-)))να είστε γεροί,και να χαίρεστε ο ένας τον άλλον-))))
    και τι ΚΕΡΑΣΜΑ!!!!!Μούρλια-)))
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχωριστή μου Christa, σ΄ευχαριστούμε πολύυυυυυ !!! Χαίρομαι πάντα να σε συναντώ, γιατί και η δική σου αύρα η καλλιτεχνική και ευγενική είναι όαση στην καθημερινότητα ! Φιλιά πολλά πολλά !!!

      Διαγραφή
  27. Αααααα, ήλθα για να πω ένα μεγάλο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την γιορτούλα σου, και βλέπω και γενέθλια !!!!Να΄στε και οι δυο καλά, με υγεία, χαρά και ευτυχία! Να'στε πάντα ερωτευμένοι και μαζί για όλη σας τη ζωή!!!!
    Πολύ χαίρομαι όταν ακούω ..διπλές γιορτές !!!!
    Πολλά φιλάκια!!!
    Και από εβδομάδα, αρχίζουμε κουμπαράδες!!!
    Φιλάκια πολλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το το κορίτσι μουυυυυ !!! Πεπάκι, Πεπούλα, φτιάχνε εσύ, να χαιρόμαστε εμείς ! Πόσα μπράβο να σου λέω δεν ξέρω πια ...
      Να είσαι πάντα γερή και δραστήρια, να δημιουργείς και να μας καταπλήσσεις !!! Φιλιά πολλά πολλάαααααα !!!!

      Διαγραφή
  28. Χρονια πολλα να χαιρεστε ο ενας τον αλλον!!!!Φιλακια πολλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατρινάκι μου, σ΄ευχαριστούμε πολύ πολύ ! Κι εσύ να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς και να κάνεις κάθετι που σε ευχαριστεί ! Φιλιά πολλά πολλά !!!

      Διαγραφή
  29. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
    Φωτεινη για την γιορτη σου και Θοδωρε για τα γενεθλια σου!!!Να ειστε καλα και παντα ευτυχισμενοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστούμε πολύ πολύ Γιάννα μου ! Ωχ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και σ΄' εσένα !!! να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη !!!

      Διαγραφή
  30. Χρόνια πολλά Φωτεινή μου πολύχρονη,να χαίρεσαι τον αντρουλη σου πάντα μαζί και ευτυχισμένοι, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου σφιχτά σφιχτά για όλη σας τη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι μου, να είσαι κι εσύ πάντα καλά, να δημιουργείς vintage, να δημιουργείς με την καρδιά σου και να σε απολαμβάνουμε ! Φιλιά πολλααααααά !!!

      Διαγραφή
  31. χρονια πολλα και καλα! να σαι παντα καλα και οτι ποθεις να σου συμβαινει παντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλιά πολλά σ΄ εσένα και στο ταλιμπανάκι σου ! να είστε πάντα καλά και να κάνεις αυτές τις αισιόδοξες και γλυκές αναρτήσεις !!!

      Διαγραφή
  32. Φωτεινούλα μου, σε σκεφτόμουν όλη μέρα αλλά μόλις τώρα έστρωσα ποπό στο πισί. Χίλιες ευχές κοριτσάκι μου για τη γιορτούλα σου και τα γενέθλια του συζυγάτου σου. Σίγουρα ήταν καρμικό που λένε. Να είστε πάντα γεροί, αγαπημένοι και χαρούμενοι. Πολλά φιλάκια και στα δύο...πιτσουνάκια (μήπως είναι καιρός για κάνα νέο έπος ???....άντε γιατί όλο στιχάκια μου 'ρχονται στο μυαλό...χα χα χα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενάκι μουυυυυυυυ !!! Τί να πρωτοπώ για σένα, κοριτσάκι ου ;;; Είσαι κι εσύ από τις υπάρξεις εκείνες που κάνουν τη γειτονιά μας ξεχωριστή με το ταλέντο, την ευγένεια και τις εμπνεύσεις σου ! Να είσαι κι εσύ πάντα καλά και να σ΄έχουμε κοντά μας να σε απολαμβάνουμε ! Φιλιά Πολλάαααααα !!!

      Διαγραφή
  33. Φωτεινούλα μου χρονια σας πολλά!
    Για μια γιορτη ήρθα να ευχηθώ, δυο βρηκα, οπότε δυο τα κερασματα έτσι;
    Να είστε πάντα καλά κι οι δυό σας και αγαπημένοι,χέρι-χερι να βαδίζετε, τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι από τα καινούρια μου ευρήματα ! πού να ΄ξερα ότι υπήρχαν και άλλες καλλιτεχνικές πρυτάνεις πέρα από αυτές που είχα ήδη γνωρίσει ! Να είσαι πάντα γεμάτη χαρά, έμπνευση, και όρεξη να μοιράζεσαι τις στιγμές σου μαζί μας ! Σε φιλώ πολύ πολύ !!!

      Διαγραφή
  34. χρόνια πολλά Φωτεινούλα μου για χθες!!!!Εγω μπαινω σημερα 12.57' , 7 του μηνα, αλλα όπως ειπε και η Μαρια πιο πανω, ισως γραψει 6 του μηνα!!! Αλλιως χαθηκα!!! ομως ειμαι ειλικρινής!Δεν γνώριζα οτι ο ΘΟΔΩΡΟΣ(Φωτεινούλης) κατα το Σμαραγδενιος, ειχε γενεθλια, όμως τωρα που το μαθαίνω ...ξαναχαίρομαι!!Ακόμα και αν τελειωσαν ολα τα εδεσματα απο τις τοσες επισκεψεις,δεν πειραζει, ο λογος σου με χόρτασε και το ψωμι σου φάτο, ετσι δεν λεμε? αρα ειμαι και γω εδω χορτάτη απο όλα τα νοστιμα εορταστικά πιατα!! παντα τετοια, αλλα ΠΑΝΤΑ αγαπη στις ζωες σας!!!αυτη η μια λεξη αρκει!!!
    χρονια πολλα στον ΑΙΚΟΓΕΡΟ σου, αλλα ξερω κατι:αποκλειεται να εχεις εσυ γενεθλια στη γιορτή του, γιατι εκείνη ειναι..κινητή γιορτή!! σωστά?
    φιλακια με αγαπη
    Barby-b....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαρμουνάκι μου, εσύ, είπαμε, πρέπει όπωσδήποτε να αποκτήσεις το σπιτακι σου, γιατί οι βεγγέρες που θα δέχεσαι θα είναι αρμένικες ! άνθρωποι σαν εσένα, πρεπει να βγαίνουν προς τα έξω και να μην ιδιωτεύουν ! Όχι ότι εσύ ιδιωτεύεις, γλυκιά μου σουρτουκίτσα, αλλά σου αξίζει και ένα κεραμιδάκι στο κεφαλάκι σου ! Σε φιλώ πολύ πολύυυυυυ !!!

      Διαγραφή
  35. Χρόνια πολλά, καλά και ευτυχισμένα και στους δυο σας! Κι εγώ μπήκα αργοπορημένη να ευχηθώ, γιατί δεν είχα πρόσβαση στο ίντερνετ χθες. Ό,τι επιθυμείτε σας εύχομαι! Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά κοριτσάκι μου !!! Κι εσύ αξίζεις να διακρίνεσαι, γιατί έχεις ιδιαίτερες ευαισθησίες και ξέρεις κιόλας πώς να μας ευαισθητοποιείς ! Ας είναι καλά η Φλώρα μας, που ανέδειξε το ταλέντο σου μέσα από το παιχνίδι της ! Φιλιά πολλά πολλά !!!

      Διαγραφή
  36. Φωτεινή...Χρόνια Πολλά και στους δυό σας!!!..να έχετε Υγεία!...Αγάπη!...και Χαρά!...
    Να χαίρεστε ο ένας τον άλλο!!!και να περνάτε πολύ-πολύ όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ να είσαι καλά Χρυσούλα μου ! Σ΄ευχαριστούμε πολύ πολύ ! Και μακάρι η όμορφη ζωγραφική σου να μας φωτίζει όλους ...
      Φιλιά πολλά πολλά !!!

      Διαγραφή
  37. Άργησα αλλά ήρθα για να σας ευχηθώ χρόνια πολλά και ευτυχισμένα με υγεία και αγάπη.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, δεν πειράζει καθόλου ! Εγώ ξέρω από αργοπορίες !
      Να είσαι καλά, κοριτσάκι μου, και να έχεις πάντα ό,τι ακριβώς επιθυμείς !!!

      Διαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου γλυκό!!!! Να το χαίρεσαι το Θοδωράκη σου και να σε χαίρεται και εκείνος!!!Να είστε γεροί κι ευτυχισμένοι για πάντα!!! Και όχι δεν είναι τυχαίο που τα δύο πιτσουνάκια γιορτάζουν την ίδια μέρα!!! Φιλιά πολλά και του χρόνου με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κικάκι μουυυυυ !!! Ένα πουλάκι μου έχει πει τόσα όμορφα πράγματα για σένα, που φτάνω στο σημείο ... να ζηλεύω ! χαχαχαχα
      Να είσαι γερή και χαρούμενη, κοριτσάκι μου, και να γίνονται πάντα όλα τα όνειρά σου πραγματικότητα ! Φιλιά πολλάαααααα !!!

      Διαγραφή
  40. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστούμε πολύ πολύ, Τζινάκι !!! Κι εσύ να έχεις πάντα όλα όσα σε κάνουν χαρούμενη ! Φιλιάαααα !!!

      Διαγραφή
  41. Χρόνια σας πολλά!
    Χαρούμενοι, γεροί κι ευτυχισμένοι πάντα!

    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαιράκι μου, σ' ευχαριστούμε πολύυυυυυ !!! Κάθε καλό και στη δική σου ζωή εύχομαι !!! Σε φιλώ !!!

      Διαγραφή
  42. Είμαι ασυγχώρητη... καλά να μην έρθω να πω Χρόνια Πολλά!!!! Φωτεινούλα μου να είστε πάντα μαζί γεροί και ευτυχισμένοι!!!! Χρόνια Πολλά!!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε συγχωρώ, γιατί σε αγαπώ !!! Και δεν υπολογίζω εγώ αργοπορίες ...
      Να είσαι καλά, Βικάκι μου καλό ! Να συνεχίζεις τις δημιουργίες σου με τον ίδιο ζήλο και να μας δίνεις ώθηση με την εργατικότητα και δημιουργικότητά σου ! Σε φιλώ πολύ πολύυυυυυυ !!!

      Διαγραφή
  43. Γεια σου Φωτεινή και καλώς σε βρίσκω!! Καλή χρονιά και χρόνια σας πολλά!! Κληρωθήκαμε στην ανταλλαγή δώρων του Fairy Knitting και θα ήθελα να μου στείλεις τα στοιχεία σου στο eirinixeiropoihmata@gmai.com για να σου στείλω τα σκουλαρικάκια σου... Καλό σου βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρηνούλα μου, σ΄' ευχαριστούμε πάρα πολύ ! το ίδια ότι κληρώθηκε σε μένα το δώρο σου και χάρηκα πάααααρα πολύ ! Το μέιλ το έχω στείλει ήδη και περιμένω το δικό σου ! Φιλιά πολλά !!!

      Διαγραφή
    2. Γεια σου και πάλι Φωτεινή!! Περίμενα αυτές τις μέρες κάποιο mail σου με τα στοιχεία, αλλά είδα ότι πέρασαν οι μέρες και ξαναπέρασα να στο υπενθυμίσω... Απ' ότι είδα έχω κάνει λαθάκι με το mail μου παραπάνω!! Το σωστό είναι: eirinixeiropoihmata@gmail.com (λείπει ένα "l" δηλαδή). Ζητώ συγγνώμη και περιμένω να μου ξαναστείλεις!!
      Καλή εβδομάδα να έχεις!!

      Διαγραφή
    3. Ειρηνούλα, σου απάντησα αμέσως στο μέιλ που μου είχες στείλει και περίμενα νέα σου ! Θα ξαναπροσπαθήσω !!!

      Διαγραφή
  44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Φωτεινή μου, χρόνια πολλά αν και καθυστερημένα!!! Εύχομαι υγεία, αγάπη, δημιουργικότητα και ό,τι άλλο ποθεί η καρδούλα σου να αποκτήσεις!!!! Σε φιλώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινούλα μου, να μας χαίρονται ! Εύχομαι να συναντούμε στη ζωή μας ανθρώπους φωτεινούς και να κάνουμε πράγματα που μας γεμίζουν ! Σε φιλώ πολύ πολύ καλή μου συνονόματη !!!

      Διαγραφή
  46. Χρόνια σας πολλά γλυκιά μου!!Να ζήσετε μαζί και ευτυχισμένοι για πάντα!!Υγεία, χαρά και ότι άλλο επιθυμείτε να εκπληρωθεί!!! Λίγο καθυστερημένα...αλλά μέσα από την καρδιά μου, γιαυτό θα πιάσουν οι ευχές μου!!φιλάκια πολλά, να έχετε ένα υπέροχο Σ/Κ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανούλα μουυυυυ !!! Είσαι κι εσύ υπερδραστήρια, και υπερπαραγωγική και εγώ υπερήφανη που σε έχω γνωρίσει έστω και διαδικτυακά ! Ποίος ξέρει ! Έχει ο καιρός γυρίσματα ...
      σε φιλώ πολύ πολύ Φανούλα μου ! Σου στέλνω και πάλι τις ευχές μου για Υγεία, Αγάπη και Χαρά !!! Φιλιά πολλά πολλά !!!

      Διαγραφή
  47. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑς ΠΟΛΛΑ...ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑς!...
    ...irida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστούμε πολύ Ιριδούλα !!! Να είσαι κι εσ΄θ πάντα καλά ! Φιλάκια ιριδίζοντα !!!!!

      Διαγραφή