Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Υπάρχει Ελπίδα

   Κάποτε έγραψαν γι' αυτήν κάποιοι επιστήμονες, οι οποίοι είδαν στη φύση της ιδιότητες ιαματικές. Ανέλυσαν σε αμέτρητες σελίδες την ευεργετική επιρροή της και πρότειναν μάλιστα να λαμβάνεται σαν χάπι. Όπως τα χάπια της πίεσης. Ένα πρωί ένα βράδυ. Να κοιτάζεσαι, λέει, πρωί - βράδυ στον καθρέφτη, να την επικαλείσαι, να την εξυμνείς και όλα τ' άλλα θα τα κάνει αυτή για σένα. Μεγάλο φόρτο εργασίας της ανέθεσαν αυτοί οι επιστήμονες. Δεν φτάνει που έτρεχε από δω κι από κει κάθε που την φώναζαν, τώρα έπρεπε να δίνει το παρόν και στους οικιακούς καθρέπτες. Ω, μα ήταν αδύνατο να ανταποκριθεί σε τόσο μεγάλο φόρτο. Άλλωστε, η συνταγή που έδιναν αυτοί οι επιστήμονες ήταν λάθος. Η Ελπίδα δεν μπορούσε να γιατρέψει τα δεινά των ανθρώπων αποκλειστικά μόνη της. Πώς κατέληξαν στο συμπέρασμα πως μόνη της ήταν αρκετή για να τα θεραπεύσει όλα ; Οι ευεργετικές ιδιότητες, που πράγματι είχε, αναδεικνύονταν και πολλαπλασιάζονταν, όταν αλληλεπιδρούσε με τις φίλες της. Την Πίστη, την Καλοσύνη και τη Δράση. Η Ελπίδα μόνη της μπορούσε να καταπραΰνει πρόσκαιρα, ενώ μαζί με τα άλλα κορίτσια μπορούσε να κάνει θαύματα ! Η πιο καλή της φίλη ήταν η Πίστη. Έδινε δύναμη και κουράγιο η μία στην άλλη κάθε που οι άνθρωποι της αμφισβητούσαν. Η Καλοσύνη έκανε φυσικά κολλητή παρέα με όλες και τις βοηθούσε να βρουν τον δρόμο τους κάθε που χάνονταν από τις παραπλανητικές ταμπέλες. Τη Δράση, όμως, την σέβονταν όλες βαθιά, γιατί χωρίς αυτήν οι άλλες τρεις θα ήταν μόνο λέξεις ποιητικές και λουλούδια που θα μαραίνονταν κομμένα μέσ' στο βάζο.

ντεκουπαζ χαρτοπετσέτας και απόπειρα pittorico 

 Οι άνθρωποι όμως βαριούνταν. Ήθελαν λύσεις μαγικές. Δεν είχαν ελεύθερο χρόνο, για να ακούσουν αυτά που τους έλεγε η Δράση. Την Καλοσύνη δε την είχαν προ πολλού τσαπαλατήσει, γιατί τους εμπόδιζε να εκπληρώσουν τους μικρονοϊκούς στόχους τους. Η Πίστη είχε μεν διασωθεί, με σοβαρό όμως haircut των αρμοδιοτήτων της, αφού πια δεν καλούνταν να διαχειριστεί το μεγαλείο του ανθρώπου αλλά τον μικρό του εαυτό. "Να έχεις πίστη στον εαυτό σου" έλεγαν οι επιστήμονες τα τελευταία χρόνια. Η Πίστη στην ολότητα είχε πάει περίπατο.  Όσο για την Ελπίδα, αυτήν οι άνθρωποι συνεχώς την μείωναν, την ταπείνωναν και το χειρότερο : την αγνοούσαν. "Δεν υπάρχει Ελπίδα", έλεγαν. Το ΄λεγαν στον εαυτό τους, στην παρέα τους, στα παιδιά τους. Μόνο τα παιδιά έμοιαζαν να μην παίρνουν στα σοβαρά αυτές τις απόλυτες διαβεβαιώσεις.Οι συνομήλικοι τους, όμως, έγνεφαν το κεφάλι καταφατικά και ξεφυσούσαν απογοητευμένοι. "Όχι, δεν υπάρχει Ελπίδα. Η Ελπίδα έχει πεθάνει". 
   Δεν είναι τυχαίο ότι την ίδια περίοδο που οι άνθρωποι άρχισαν να αγνοούν την Ελπίδα, είχε κάνει την εμφάνισή της μια αλλόκοτη, ξιπασμένη τύπισσα που την έλεγαν Κρίση. Η Κρίση μιλούσε πολλές γλώσσες αλλά ποτέ την γλώσσα της αλήθειας. Είχε όμως μια αυτοπεποίθησή παροιμιώδη που υπνώτιζε όσους την άκουγαν  ! Φαινόταν να τα είχε τακιμιάσει με εκείνον τον τρομακτικό τύπο που τον έλεγαν Φόβο και την πονηρή μικρή αδερφή του, την Αδράνεια. Είχε μάλιστα διαρρεύσει ότι αυτή η περίεργη συμμορία προσπαθούσε να προσελκύσει τη Φτώχεια, γιατί έτσι, λέει, θα επιτύγχανε καλύτερα τους στόχους της. Ποιοί ήταν, όμως, αυτοί οι στόχοι κανείς δεν ήξερε ακόμα με ακρίβεια. Αυτό που σίγουρα ήξεραν όλοι ήταν ότι ο Καταναλωτισμός, είχε φάει τα λυσσακά του από τότε που στη ζωή των ανθρώπων μπήκε η Κρίση. Πολύ γλοιώδης τύπος αυτός ο Καταναλωτισμός. Πάντα ντυμένος στην τρίχα, μετακινούνταν με πανάκριβες κουρσάρες και με λίαρ τζετ και διατυμπάνιζε πόσο τέλεια σχέση είχε με την σύζυγό του, την Ευτυχία. Στην πραγματικότητα, όμως, οι δυο τους ποτέ δεν είχαν παντρευτεί. Αυτός βέβαια πάντα την κόρταρε έντονα και της έκανε πανάκριβα δώρα. Η Ευτυχία αρχικά είχε ψιλοτσιμπηθεί μαζί του αλλά γρήγορα διεπίστωσε ότι ο Καταναλωτισμός ήταν απλώς ένας αμόρφωτος δανδής με τόνους κοσμοπολίτικου ύφους και του το ξέκοψε με απόλυτο τρόπο. "Είσαι ένας τενεκές", του είπε κι εκείνος έμεινε να την κοιτά με τα μάτια γουρλωμένα, γιατί δεν ήταν συνηθισμένος στην απόρριψη. 


   Έκτοτε μόνο καμιά Καλημέρα αντάλλασσαν μεταξύ τους και αυτή από μακριά. Μέχρι να μάθουν όμως οι άνθρωποι την αλήθεια, είχαν βάλει αυτόν τον βλάκα τον Καταναλωτισμό για τα καλά στη ζωή τους και του έκαναν τα χατήρια μόνο και μόνο για να τους γνωρίσει κάποτε την "σύζυγό" του, την Ευτυχία. Όταν, όμως, του ζητούσαν να τους φέρει στο σπίτι τους την Ευτυχία, ο Καταναλωτισμός απαντούσε ότι η Ευτυχία ήταν δήθεν απασχολημένη και άλλαζε γρήγορα κουβέντα επιδεικνύοντας το καινούριο του σπορ αμάξι. Η Δράση που τα έβλεπε όλ' αυτά, πολύ φουρκιζόταν, αλλά πότε η Ελπίδα πότε η Καλοσύνη, την έπειθαν να μην κάνει μεγάλο σαματά. Μ' αυτά και μ' αυτά όμως, η Ελπίδα δεν μπορούσε πια να κάνει τη δουλειά της, άσε που ό,τι κι αν έκανε κανείς δεν ήταν ευχαριστημένος.
   Έτσι, λοιπόν, η Ελπίδα έφυγε. Η μήπως την έδιωξαν ; Όπως και να ΄χει πάντως το πράγμα, η ίδια ξενιτεύτηκε για κάμποσο καιρό. Αλλά πού και που άκουγε τους ανθρώπους να την μνημονεύουν. Συνήθως αυτό συνέβαινε, όταν ερχόταν η άνοιξη, όταν ο ήλιος έλαμπε δυνατά, όταν ερωτεύονταν και έβρισκαν αναπόκριση και φυσικά κάθε που άλλαζε ο χρόνος. Κι εξάλλου της είχαν λείψει και οι φίλες της. Κανείς δεν μπορεί να ζει μόνος, τώρα το είχε καταλάβει για τα καλά. Καθώς περπατούσε στα παλιά της λημέρια άκουσε να φωνάζουν το όνομα της αλλά με τόνο συνωμοτικό. Κοίταξε ψηλά και είδε σε ένα μπαλκόνι τη φίλη της τη Δράση. "Ελπίδα, Ελπίδα εδώ κοίτα ! Πού είσαι, βρε παιδί μου, τόσον καιρό ; Σε ψάχναμε παντού ! Πολύς κόσμος σε ψάχνει ! Έλα γρήγορα επάνω !" Η Ελπίδα άνοιξε τα φτερά της για να πάρει φόρα και με ένα μικρό σάλτο βρέθηκε στο μπαλκόνι. Όρμησε πάνω στη Δράση και την αγκάλιασε κι εκείνη κρατώντας την τρυφερά της είπε χαμηλόφωνα "Έλα μέσα, είμαστε όλες εδώ, αλλά κάνε ησυχία, γιατί γράφει". Η Ελπίδα μπήκε στο δωμάτιο και είδε τις άλλες δύο φίλες της την Πίστη και την Αγάπη να κάθονται ήσυχα στον καναπέ. "Ποιός γράφει ;" ρώτησε η Ελπίδα και κάθισε στον καναπέ τραβολογώντας με χαρά τα φουστάνια της Αγάπης και της Πίστης, οι οποίες της χάιδευαν τα μάγουλα, για να την καλωσορίσουν. "Εκεί" της έδειξαν σιγανά οι τρεις τους. Η Ελπίδα είδε ένα κορίτσι αέρινης ομορφιάς που συναγωνίζονταν επάξια τη δική της, να πληκτρολογεί μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή. Η Ελπίδα ζήλεψε λίγο, γιατί δεν είχε συνηθίσει να βλέπει τέτοια φινέτσα παρά μόνο στο δικό της καθρέπτη, αλλά δεν είπε τίποτα και απλώς ανασηκώθηκε για να διακρίνει, τί έγραφε αυτό το πλάσμα στον υπολογιστή. Πρόλαβε να διαβάσει τα εξής :
"Τους Κουμπαράδες σας μπορείτε να αρχίσετε να τους στέλνετε από 25 Απριλίου στην κάτωθι διεύθυνση :
"Αντωνοπούλειο Ίδρυμα", 
Κανακάρη 169 Α΄, 
τ.κ. 26221, 
Πάτρα 
Θα σας παρακαλούσαμε να μας ειδοποιείτε στο τηλέφωνο 2610-330.618 (πρωινές ώρες) ή στο κινητό 6945335123 για την ημερομηνία και τον τρόπο αποστολής των Κουμπαράδων Σας (ΕΛΤΑ, ΚΤΕΛ κτλ.) για να είναι πιο εύκολη η συγκέντρωσή τους
Σημαντικό είναι, επίσης, να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή σας, 
για να μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας".

  Η Ελπίδα κατάλαβε γιατί είχαν συγκεντρωθεί εκεί οι φίλες της. Θυμήθηκε ότι στην Πάτρα στις 16, 17 και 18 Μαΐου 2013 οι Ελληνίδες Bloggers θα διοργάνωσουν ένα bazaar με θέμα τους Κουμπαράδες με Μήνυμα και πως τα έσοδα πρόκειται να διατεθούν για το Αντωνοπούλειο Ίδρυμα . ¨Ηδη είχαν ετοιμαστεί πολλοί Κουμπαράδες, κάποιοι άλλοι, έτοιμοι από καιρό, θα έρχονταν από τη Θεσσαλονίκη, ενώ αρκετοί ακόμα βρίσκονταν στα σκαριά. Στις φίλες της και στην ίδια πολύ άρεσαν τέτοιες διοργανώσεις, γιατί εκεί μπορούσαν να συναντήσουν ανθρώπους που τις εκτιμούσαν και που μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους. Έγειρε, λοιπόν, η Ελπίδα πίσω στον καναπέ ανακουφισμένη, γιατί έβλεπε ότι υπήρχαν ακόμη άνθρωποι που πίστευαν σε αυτήν και που δεν την είχαν απαρνηθεί. Έτσι έκλεινε και το γραπτό της και εκείνη η πανέμορφη, ταλαντούχα κοπέλα : ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

Τώρα λοιπόν ξέρετε ποιοί ακόμα θα βρίσκονται μαζί μας στο bazzar μας στην Πάτρα !!!!!!!

Υπάρχει Ελπίδα και είναι στο πλευρό μας !!!
Για του λόγου το αληθές περάστε μια βόλτα από τη 
και θα δείτε ότι οι Κουμπαράδες μας πληθαίνουν !!!


Παρακάτω είναι μερικές από τις δικές μου   κα τα πλη κτι κές  δημιουργίες με τα Μηνύματά τους, 
αλλά θα υπάρξουν κι άλλες, Σας προειδοποιώ !!!

σπιτάκι από γυψόγαζα και πηλό

"Οι άνθρωποι μπορεί να ξεχάσουν τι τους είπες, 
ποτέ όμως δεν θα ξεχάσουν πώς τους έκανες να αισθανθούν".

κουτί συσκευασίας και ντεκουπάζ με χαρτί εκτύπωσης και ύφασμα 


"Δείξε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και δεν θα σε γελάσουν. 
Αντιμετώπισέ τους με μεγαλοσύνη και θα φανούν οι ίδιοι μεγάλοι".

κουτί από ούζο και ντεκουπάζ με χαρτομάντηλα από ευρώ !

 "Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν και είναι ανεκτίμητα".


ένα από τα βαζάκια μου

  "Αν κάποιες φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις, 
ίσως αυτό να είναι για εσένα μια γερή δόση τύχης".


άλλο ένα από τα βαζάκια μου
"Θέληση είναι εκείνο που σε υποχρεώνει να νικάς 
όταν η λογική σου λέει πως έχασες" 

Το ερώτημα λοιπόν είναι :

ESY EFTIAXES KOYMPARA ;;;;


ΓΙΑΤΙ :

THIS IS PATRAAAAAAAA !!!!!!



όχι αστεία !!!!!

χχχχααααααααα

Ξέρω, έχετε ιδρώσει να φτάσετε ίσαμε εδώ, αλλά καιρό είχα να σας πρήξω, οπότε ζητώ την κατανόηση σας !!!

Θα κλείσω την μαμούθια αυτή ανάρτηση με ένα βιντεάκι με το οποίο συμμετέχω στο παιχνίδι της 
Ρένας με τα Παλαιά και όχι παλιά αντικείμενα !!!
Επειδή ήταν σχεδόν αδύνατο να φωτογραφίζω ξεχωριστά κάθε αντικείμενο, τα φωτογράφισα ακριβώς όπως ήταν τοποθετημένα στο χώρο. Το έμπειρο μάτι μπορεί να ξεχωρίσει ποιά είναι τα παλαιά αντικείμενα και ποιά τα εντέχνως πεπαλαιωμένα !
Άν πάλι δεν μπορείτε να τα ξεχωρίσετε, τότε θα διοργανώσουμε με τη Ρένα ένα διαγωνισμό και νικήτρια θα αναδειχτεί όποια ανακαλύψει τα περισσότερα παλαιά αντικείμενα ! 
Πώς τα λέω η άτιμη ...
Όπως και να ΄χει το πράγμα, το βιντεάκι είναι επενδεδυμένο με το βασικό μουσικό θέμα από το soundtrack της ταινίας Braveheart, οπότε αξίζει να το δείτε !!! χιχιχι



Τί θα γίνει θα τελειώσω καμιά φορά ;;;
Άντε καλά ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 
για τη σημερινή μέρα !!!
Και όπως έλεγε και η Μαρία Αλιφέρη σε μια παλαιά εκπομπή :
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ !!!
ΜΟΥΑΤΣ !!!


128 σχόλια:

  1. XAXA!!! Είσαι απίστευτη!!!
    (Αλλά προφανώς, το ξέρεις!!!)
    ;-)
    Τί να πρωτοσχολιάσω?
    Νομίζω πως το σχόλιό μου θα γίνει πιο μεγάλο από την ανάρτησή σου!!!
    Μπράβο!!! Μπράβο!!! Μπράβο!!!
    Φιλάκιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδί μου, αυτή δεν ήταν ανάρτηση, ήταν το Έβερεστ ! χαχαχα
      Άξιες όσες καταφέρατε να κάνετε τέτοια ανάβαση !!!
      Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα μπράβο, αν και νομίζω ότι ακόμα περισσότερα μπράβο αξίζουν σε σας που με κάνετε παρέα ! :))))))
      Φιλιά Πολλάαααααα !!!!!!!

      Διαγραφή
  2. I love your style and your work, you are a fantastic artist. Kisses and hugs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΩΤΕΙΝΗ!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!τι όμορφο απολαυστικό στη λεπτομέρειά του κείμενο!Οταν γράφεις, γράφεις...Και οσο που ρωτουσα σε ποιά διεύθυνση!
    Για σενα δεν εχω λόγια..φιλιά!!και ελπιδα!και πίστη!αλλα αντιγράφοντας απο την πρώτη επιστολή Παύλου προς Κορινθιους......νυνί δε μένει πίστις,
    ελπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα. μείζων δε τούτων η αγάπη.
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μου Μπαρμπουνάκι, η Αγάπη είναι η μητέρα όλων των καλών !!!
      Όσο για μένα, πράγματι, τί λόγια να βρει κανείς ;;; Χαχα
      Καλορίζικο και πάλι το σπιτάκι σου, καλή μας νεράιδα !!!!
      ΧΧΧΧΧΧΧΧ

      Διαγραφή
  4. Φανουλα πολυταλαντη,αυτη η χρηση συγχρονων εργαλειων(βιντεο με μουσικη επενδυση) για τη παρουσιαση παλιων αντικειμενων πολυ μου αρεσε!!
    Αμ τετοια κάνεις, και δε μπορουμε να σε βγαλουμε απο τη καρδια μας!!
    Το σπιτακι και το κουτι, με τα φιογκακια τους και τα κουμπακια τους,σημα κατατεθεν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι φιόγκος και φαίνεται !!! Γόρδιος φιόγκος μάλιστα !!!!!
      Άν είναι να κατοικοεδρεύω στην δική σου θετική (if you know what i mean !) καρδιά, τότε χαλάλι μου !!!
      Όσο για την τεχνολογία, ε ναι λοιπόν την παίζω στα δάχτυλα !!! μπουαχαχα ...
      Φιλιά ατελείωτα, Άφρα μου !!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Φωτεινούλα μου, η ελπίδα ποτέ δεν πεθαίνει! Να ελπίζεις ότι θα λάβεις κουμπαρά/δες και απο εμένα, χαχαχα!!!! Οι δικοί σου είναι πανέμορφοι όπως και τα έργα σου - ξετρελλάθηκα με το σκουριασμένο κουβαδάκι!!! Οι δε αντίκες σου είναι φανταστικές και τις έχεις αξιοποιήσει πανέμορφα μέσα στο σπίτι ! Πολύ ωραία η παρουσίαση με βίντεο!!
    Φιλάκια και χρόνια πολλά για την σημερινή ημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριαννούλαααααα !!!! Κι εμένα μου αρέσει το κουβαδάκι !!! Όσο για τις αντίκες, αυτά είναι αποκτήματα και συνθέσεις της ταλαντούχας μανούλας μου ! Είπαμε, εγώ είμαι κυρίως γραφιάς και νεόκοπη ντεκουπατζού ! Περιμένω πως και πως τους κουμπαράδες σου, γιατί ξέρω ότι θα είναι χάρμα οφθαλμών ! Αμ πως !
      Φιλιά πολλάαααααα !!!!

      Διαγραφή
  6. Κοίτα εξέλιξη η Αλιφέρη...
    Και βιντεάκι με τα εντέχνως μπλεγμένα παλαιά και πεπαλαιωμένα!!!!!
    Πάντως ομολογώ ότι η μουσική σου επένδυση δεν με άφησε αδιάφορη.
    Όχι δηλαδή ότι έμεινα αδιάφορη βλέποντας τα ....παλαιά σου . Με ανοιχτό το στόμα τα κοίταζα, σαν χάν(ν)ος.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ τωρα γίνεται να μην σφηνάρω;;;;είδες εξελιξη το μικρό;;;; μας ρούμπωσε..χιχ.χι ...και βιντεο....τα παλαιά της... αμα πιά.....πολύ πίσω ειμαστε Μαρία μου....χιχ.χιχ..αχ!!! πολύ με μπερδέυεις.. παιδι μου...

      Διαγραφή
    2. Είδες η Αλιφέρη ; Τί την πέρασες ;
      Δεν είναι υπέροχη αυτή η μουσική ; Εγώ τρελαίνομαι λέμε ...
      Γιατί με ανοιχτό το στόμα τα κοίταζες παιδί μου, νύσταξες ; χιχι
      που λέει και το ΣφηνοΡουλάκι ...
      Φιλιά πολλά πολλά, σοφή Σωσώ μου !!!!!
      Εσύ Ρουλάκι μου, γιατί είσαι πίσω ; Τώρα που έμαθες και το bloglovin ποιός σε πιάνει (θα σε πάρω να μου το κάνεις πιο λιανά !!!)

      Διαγραφή
  7. Μπορεί να χάνεσαι για καιρό αλλά κάνεις αναρτήσεις υπερπαραγωγή!!!! Τι να πούμε για την υπέροχη ιστορία της Ελπίδας... για τις όμορφες δημιουργίες σου... για τους καταπληκτικούς κουμπαράδες σου.... για τα παλαιά αντικείμενα!!!! Είναι όλα θαύμα!!!!! Αλήθεια δε πύργο ιπποτών μένεις???? Πολλά πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να φανταστείς ότι αφαίρεσα και δύο παραγράφους ! Ε δεν παίζομαι λέμε ...
      Τί τα θες, άμα ο άνθρωπος δεν ξέρει να φτιάχνει ποντικάκια, πυραυλάκια και λοιπά θαυμαστά πραγματάκια (ξέρεις εσύ), το ρίχνει στη συγγραφή !
      Ναι καλέ, σε πύργο ιπποτών μένω ! Μου το άφησε ο θείος μου, ο Δούκας του Φαταούλοσάιρ !!! χχχχχααααααα
      Φιλιά άπειρα, Βικάκι μου απίθανο !!!!

      Διαγραφή
  8. Εκτός που ξεκίνησα πριν μια ώρα να διαβάζω (και πήδηξα και μερικά...χαχα), εκτός που μου άρεσε πολύ το κείμενό σου (το'χεις στο γράψιμο και όχι μόνο), εκτός που μου άρεσαν πολύ οι κατασκευές όλες... ήρθε εκείνο το βίντεο...ωωω εκείνο το βίντεο! Φωτεινούλα δέχομαι όσες προτάσεις μου΄χεις κάνει ως τώρα... αυτά τα θα δούμε κλπ...άστα ξέχνα τα...έρχομαι!!!!!!!!!!!!χαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ξέχασα...θα φέρω και κανέναν κουμπαρά...μη νομίζεις πως θα'ρθω με άδεια χέρια...

      Διαγραφή
    2. Χι..χι.. σε ξεσήκωσε και εσένα για Πατρα;;;; εμ ... ειναι να μην ξεσηκωθείς;;; με τόσα ωραια που δειχνει;;; ετσι μου ερχεται να παρω το καραβι....

      Διαγραφή
    3. Εγώ στη θέση σου θα πηδούσα ακόμα περισσότερα !!! χχχααααα
      Μμμμμ, μωρέ μπράβο υποστήριξη στον καλλιτέχνη !!!
      Και άκου να σου πω, εγώ θέλω να με θες γι΄αυτό που είμαι, όχι για την προίκα μου !!! Μόνο η Paris Hilton καταλαβαίνει τί περνάω ...
      Άσε τα πολλά λόγια και κανονίσου για κάτω ΜΕ Κουμπαράδες !!! Και δεν θέλω ουυυυυυυυ !!!!!
      Ρουλάκι πάρε το καράβι λέμεεεεεεεεεε !!!!!!

      Διαγραφή
  9. τι όμορφα που ξεκίνησε η ανάρτηση αλλά τέλειωσε κιόλας!!! τα μηνύματα όλα υπέροχα, οι κουμπαράδες τέλειοι!!! φιλάκια πολλά!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εβονιτάκι μου, άντεξες να τη διαβάσεις ολόκληρη ; Χαράς το κουράγιο σου !!! Να ΄σαι καλά, όμορφο'ο μας κορίτσι !!! Φιλιά πολλάααα !!!

      Διαγραφή
  10. Σε ξαναβρήκαμε, λακωνική όπως πάντα ....
    ΄Ολα μου αρέσανε, όλα.... όλα.... αλλά και ο καναπές - σαρανταποδορούσα
    τέλειος !!!!!!!!!!!
    φιλάααααααααααααααακια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λακωνική δε λες τίποτα !!! χαχαχα πολύ γέλιο έριξα, όταν διάβασα το σχόλιό σου !!! Θα περάσω να δω τις ομορφιές σου !! Φιλιά πολλά πολλά, Σοφούλα μου παραμυθένια !!!

      Διαγραφή
  11. Και τωρα οι δυο μας...χιχ.χιχ.. αφου τα είπα και με τις άλλες.. θα στα πώ και σενα...ιδιαιτέρως.... αλλα ελα μου που θελω να σου πώ τόσα και κομπλαρω...χι..χι.. ενα μονο κρατησα απο τα γραφομενα σου....ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ..... ....ναι Φωτεινούλα μου υπαρχει......γιατι υπαρχουν ατομα σαν και σένα γεματα αισιοδοξία καλή θεληση.. και όρεξη για προσφορα.....
    οσο για το μακροσκελές του γραψίματος...... ευτυχώς και ήτανε τοσο και χορτασαμε αναγνωση..... σκεφτηκες την στερηση μας τόσον καιρό και σαν καλο παιδί που είσαι......ειπες να μας αποζημιώσεις...χι.χιχ.. και καλα εκανες.... ασε δε που μας τρέλανες με τους κουμαραδες σου το αποκορύφωμα δέ...........τα παλαιά σου σε βιντεο.......και αν ειναι αυτά απο το σπίτι σου........σκεψου πόσες θα θελαμε να το δούμε απο κοντα.....χι..χιχ.. φιλουρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως κατάλαβες, κάνω τα πάντα για να πείσω να έρθεις Πάτραααααα !!!! Λες να κάνω το θαύμα μου ;;; Άντε, πες κάτι στο Σμαραγδένιο σουυυυυ !!! Ελπίδα υπάρχει, δεν είπαμε ;;; Ε λοιπον, μπορώ να ελπίζω ...
      Φιλιά πολλά, ατελείωτα και μελωμένα !!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Τι να πρωτοσχολιάσω τώρα, η γυναίκα;!

    Καταρχήν, χρόνια πολλά για σήμερα! Άργησα λίγο να έρθω... αλλά δε θα το έχανα με τίποτα! Τι ανάρτηση, τι λόγος, τι ταλέντο! Φτου σου, κορίτσι μου. Να είσαι καλά να δημιουργείς! Σε λίγες μέρες θα έχω κάτι για σένα και για την Πάτρα... το παλεύω και με παλεύει προς το παρόν! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκιο έχεις, κοριτσάκι μου ! Τί να πρωτοσχολιάσεις με μένα που μπλέξατε ;;; χαχαχα
      Να ΄μαστε καλά να δημιουργούμε όλοι μας, γιατί άν καθόμαστε μόνο με τις σκέψεις μας θα μας φάει η μαρμάγκα ! Είδες, τί λόγιο λόγο που έχω η άτιμη ;;;
      Ανυπομονώ να δω τη δημιουργία σου, γιατί ξέρω ότι θα κάψει καρδιές ! Κι ας παιδευόσαστε ... :)))
      Φιλιά πολλά πολλάααααααα !!!!!

      Διαγραφή
  13. Η νέα γενιά μας έβαλε τα γιαλιά για άλλη μια φορά. Πολύ πρωτότυπη η ιδέα να περιηγηθούμε την αντικερί σου μετά μουσικής. Οι κουμπαράδες εξαιρετικοί. Και οι δικοί μου είναι στα σκαριά. Στα μηνύματα κολλάω μόνο....τί να γράψω που να έχει σχέση με την αποταμίευση και να είναι και πρωτότυπο. Μόνο το "φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι" μου έρχεται. Τεσπά, θα δω τί θα κάνω. Για το κείμενο δεν έχω λόγια. Σε φιλώ πολύ κοριτσάκι μου, να είσαι πάντα καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά γυαλιά, καλέ σας έβαλε η νέα γενιά ;;; Που έχω στην άκρη διάφορες οδηγίες που δίνεις για κατασκευές, για να ξεστραβώνομαι η γυναίκα !!!
      Άντε άντε, είμαι περίεργη να δω τις κουμπαρο - εμπνεύσεις σου !!! Και σιγά μην κολλήσεις εσύ στα Μηνύματα !!! Έλα τώρα, χαϊδεύεσαι μου φαίνεται ! Πάει ποτέ εσύ να ξεμείνεις από ιδέες ; Με τίποτις !!!
      Φιλιά πολλάαααααα !!!!!

      Διαγραφή
  14. ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΧΟΡΤΑΣΩ!!
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΙΣ[ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ] ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΟΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΕΡ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ!
    ΤΡΙΤΟΝ, ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΩ ΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΑΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!
    ΓΙΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΖΟΥΜΕ!!!!!!
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!!
    ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεκτή η διαμαρτυρία και την επόμενη φορά θα κάνω ανάρτηση που θα βγει σε ... τόμους ! (ναι, βάζε μου ιδέες τώρα χαχαχα)
      Το κουβαδάκι έχω μια ιδέα με τί να το γεμίσω, για να σου κάνω το χατήρι !
      Όσον αφορά δε την τιμωρία μου, προσφέρομαι ευχαρίστως να την υποστώ μόνο που η απόσταση είναι πράγματι ελαφρώς περιοριστική δεδομένου ότι θα έχουμε κι άλλα τρεξίματα τις μέρες εκείνες ! Αν και ποτέ δεν ξέρεις, έχει ο Θεός, κάτι μπορεί να γίνει !
      Η Θεσσαλονίκη έτσι κι αλλιώς είναι αξεπέραστη και εκτός συναγωνισμού, οπότε ουδέν θέμα σύγκρισης τίθεται ! χαχα
      Φιλιά πολλά, Ρενούυυυυυ !!!!!

      Διαγραφή
  15. Είναι υπέροχα όλα όσα μας έγραψες , με τόσο ταλέντο στη γραφή , συγκράτησα τρία πράγματα τ ο '' υπάρχει ελπίδα'' , το ότι όχι ομολογώ δεν έχω ακόμα φτιάξει κουμπαρά ( είναι στα σκαριά )και τρίτον τα παλαιά αντικείμενά σου με την μουσική υπόκρουση.
    Πάντα τέτοια , με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ΄σαι καλά κοριτσάκι μου ! Τώρα για το ταλέντο στη γραφή το συζητούμαι, αλλά για τις κατασκευές είμαι ταλεντάρα ! χαχα
      Η μουσική υπόκρουση μου αρέσει τρελά !
      Φιλιά πολλάαααααα !!!!

      Διαγραφή
  16. Φανούλα , υπέροχο πλάσμα, ευγενική πυργοδέσποινα, με την γλαφυρή και λαλίστατη πέννα σου μας έκανες να δακρύσουμε και να αναθαρρήσουμε.....υπάρχει ελπίδα ! Είναι ζωντανή μέσα μας ! Υπάρχει και η Πίστη και η Αγάπη και η διάθεση για Προσφορά ....δεν τα ξεχάσαμε, δεν τα αγνοούμε γι΄αυτό συνεχίζουμε να φτιάχνουμε κουμπαράδες για την Πάτρα !!!! Το βίντεο με την υπέροχη μουσική και την περιήγηση στο ονειρεμένο κάστρο μας .....μάγεψε !!! Είμαστε πανευτυχείς που έχουμε γύρω μας ευγενείς, καλοπροαίρετους δοτικούς ανθρώπους, με γενναιόδωρα αισθήματα και πλούσια φαντασία !!!
    Μιά μεγάααααλη αγκαλιά και πολλάααα πολλάαααα Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλαυδιάκι, πρέπει να μου στέλνεις ένα μήνυμα κάθε πρωί, για να με κάνεις να νιώθω Θεά ! χαχα
      Το ονειρεμένο κάστρο είναι αυτό ακριβώς : ονειρεμένο, γιατί φρόντισα να σας δείξω τις καλές του πλευρές και όχι τα μείον ! χαχα τί πονήρω !
      Το ξέρω ότι οι Μελισσούλες δουλεύουν ακούραστα για τον κοινό σκοπό μας ! Φιλιά πολλά σε όλες σας !!!!!!

      Διαγραφή
  17. Καλημερίζω το κορίτσι αέρινης ομορφιάς που συναγωνίζεται την Ελπίδα!
    Ηρθες σαν την ΑΝοιξη και μου έφερες αυτό που καρτερούσα,λέει το τραγούδι,ελπίζω κι εγω...
    Ο,τι μας παρουσίασες, λόγω και έργω ,καλαίσθητο μέχρι κόψιμο φλέβας.
    Ελπίζω να μην ξαναχαθείς.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχετικό είναι το να μην ξαναχαθώ, διότι οι υποχρεώσεις τρέχουν κι εγώ τις κυνηγώ ! Ό,τι μπορώ θα κάνω ...
      "Καλαίσθητο μέχρι κόψιμο φλέβας" χαχα θα το λέω κι εγώ αυτό !
      Φιλιά πάααααααααααρα πολλά ! Κι ακόμα περισσότερα ...

      Διαγραφή
  18. Πραγματικά υπερπαραγωγή η ανάρτηση όπως και η επένδυση στο βιντεάκι! Πανέμορφα όλα!
    Ετοιμάζω και εγω το κατιτις μου για την Πάτρα και θα στα στειλω!
    Καλη δύναμη και Ελπίδα!
    Το κειμενο για την Ελπίδα ηταν εξαιρετικο.
    Φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, κοριτσάκι μου, που συμμετέχεις κι εσύ στην προσπάθειά μας ! Ελπίζω να μπορέσεις να έρθεις και Πάτρα, για να τα πούμε από κοντά ! Στην Πάτρα να δεις υπερπαραγωγές που κάνουμε ! χαχα
      Φιλιά πολλάαααααα !!!!!

      Διαγραφή
  19. καλημερα φωτεινη! ειναι η σειρα σου για το ταξιδιαρικο ημερολογιο! στειλε μου σε παρακαλω τα στοιχεια σου για επιβεβαιωση στο μειλ μου!
    φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω ήδη έτοιμο και περιμένω τις πληροφορίες για να το επαναπροωθήσω !
      Φιλιά πολλά !!!!

      Διαγραφή
  20. και βέβαια υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ!!!Τι όμορφα που γράφεις Φωτεινή μου!!!
    Αξιοζήλευτος ο κουβάς σου,και οι κουμπαράδες!!!Ειδικά το 100άρικο-))))
    Ενα συγχαρητήρια δεν φτάνει,σου στέλνω με αγάπη όλα το λουλούδια της γης!!!
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες τί κουβαρντού που είμαι ; Εγώ τα 100στάρικα δεν τα κάνω πετσετάκια (που έλεγε και το άσμα) αλλά κουμπαράδες ! Άμα ο άνθρωπος το φυσάει το χρήμα ... χχχχααααα
      Τί όμορφα που μου έστειλες όλα τα λουλούδια της γης !!!
      Σε φιλώ πολύυυυυυυυ !!!!!

      Διαγραφή
  21. Πολύ όμορφη η ιστορία της Ελπίδας(αν υπάρχει ταλέντο...)!!!Τέλειο και το βιντεάκι!!!!!Φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταλεντάρα παιδί μου, όχι αστεία χαχαχχαχα
      Φιλιά πολλά, καλό μου Μαριλενάκι !!!!!

      Διαγραφή
  22. Αχ!
    Φωτεινούλα μου πραγματικά απόλαυσα το κείμενό σου, είναι τόσο αληθινό κι εσύ παίρνεις τις αλήθειες όλων μας και τις κάνεις λόγια και σκέψεις γεμάτες ομορφιά!
    Τα "παλιά" σου μαγεία, αν αυτό είναι το σπίτι σου να κανουνίσουμε να μας φιλοξενησεις καμιά βδομαδουλα;
    Φιλιά πολλά κορίτσι μου, καλό βραδυ και καλή επιτυχία στην έκθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να κανονίσουμε να συναντηθούμε και να μείνουμε all together ! θα είναι σούπερ φάση, που λένε και οι συνομήλικοί μας ! Για να κανονιστούμε, τώρα που και το Βιλλιωτάκι ξεκίνησε περιοδεία ! χαχα
      Φιλιά πολλά πολλά Νικούλα μου, μακάρι να συναντηθούμε σύντομα !!!

      Διαγραφή
  23. Φωτεινη μου πολυ θα ηθελα να σε γνωρισω !!!!Πολλα φιλια κοριτσι μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατρινάκι μου, πρόσεχε τί εύχεσαι ! χαχα
      Με τιμά αυτή σου η επιθυμία και μακάρι να μπορέσουμε να συναντηθούμε ! Τί λες θα ΄ρθεις Πάτρα ;;;
      Μέχρι τότε σε φιλώ πολύ !!!

      Διαγραφή
  24. Σε χάσαμε αλλά μας αποζημίωσες και με τα γραφόμενα και με τις κατασκευές και με το που μας είπες ότι μας αγαπας,να εισαι καλα Φωτεινούλα μου και να μας φωτίζεις με κάθε τροπο ,φιλια καλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βρε Νελάκι μου, χαθήκαμε, αλλά μη νομίζεις ότι είναι από επιλογή ! Η άτιμη η ζωή τα φέρνει έτσι ...
      Θα περάσω να με τρατάρεις από τις λιχουδιές σου ! Σε φιλώ πολύ πολύ και σ' έχω πεθυμήσει ...

      Διαγραφή
  25. χαχαχαχχαχα..............απλα Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η.................ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ΄αρέσουν πολύ αυτές οι ξέφρενες αντιδράσεις !!!! χχχχχαααααααααα
      Σε φιλώ τρελά κι αλλοπαρμένα, Σοφούλα μουυυυυυυυ !!!!!

      Διαγραφή
  26. Φωτεινούλα μου ολόκληρη η ανάρτηση είναι καταπληκτική, οι δημιουργίες σου και το βιντεάκι ζηλεμένα!

    Πάντα νότες χαράς, ελπίδας κι αισιοδοξίας να χαρίζεις γλυκούλα μου!


    Πολλή αγάπη σου στέλνω και φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαιρούλα, σ ευχαριστώ πολύ πολύ ! Μακάρι να έχουμε πάντα λόγους στη ζωή μας για να μένουμε αισιόδοξοι !!!
      Φιλιά Πολλάααααααα !!!!!

      Διαγραφή
  27. Νικολιτσα Αντωνοπουλου27 Μαρτίου 2013 στις 5:00 μ.μ.

    Φωτεινουλα μου τι αναρτιση ηταν αυτη?ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!Απο που να αρχισω και που να τελειωσω.Βεβαια ολα τα ειπαν τα κοριτσια οποτε εγω δεν εχωα προσθεσω τιποτα.Ασε το βιντεο.Ολα τα λεφτα που λενε.Κατι ηξερε η Ρενα και σε εβαλε Αρχηγο της εκθεσης.Να δουμε τι αλλο θα μας παρουσιασεις.
    Φιλια,φιλια ,φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί αρχηγό καλέ ; Δηλαδή εγώ θα φάω όλο το ξύλο ;;; χχχχαααααααα
      Να μου λείπουν τα αρχηγιλίκια ! Εξάλλου μια ομάδα είμαστε όλοι, οπότε ... το ξύλο το μοιραζόμαστε έτσι ;;; :))))))
      Φιλιά Πολλάαααααααα !!!!!

      Διαγραφή
  28. Καλησπέρα Φωτεινή μου!!
    Τι να γράψω! Άργησες να εμφανιστείς αλλά το έκανες με το πιο εντυπωσιακό τρόπο! Όλα πολύ όμορφα και το βίντεο το καλύτερο αντιπροσωπευτικό για τον διαγωνισμό με τα "παλαιά αντικείμενα".
    Έχω ετοιμάσει και εγώ μερικούς κουμπαράδες. Τους τρεις πρώτους θα τους δεις εδώ:
    http://confusedmindblog.blogspot.gr/2013/03/blog-post_20.html
    Να έχεις ένα όμορφο βράδυ! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ όχι μόνο άργησα, κόντεψα να ξεχάσω και το όνομα του μπλογκ μου (που λέει ο λόγος !) Άσε, θα σου πω από κοντά σύντομα, ελπίζω !
      Θα τους αναρτήσω τους Κουμπαράδες σου σύντομα, γειτονάκι μου ! Λίγη υπομονή ...

      Διαγραφή
    2. Μην αγχώνεσαι γειτονάκι μου!! ΌΛα θα γίνουν!
      Καλό μήνα!! Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  29. Όπως λέει και η Ρένα εδώ η τεχνολογία μας ξεπέρασε...απολαύσαμε πολλές ομορφιές μαζεμένες!!
    Όλα είναι καταπληκτικά κομμάτια!
    Και οι δικές σου δημιουργίες είναι καταπληκτικές..This is Patra..χαχα!!
    Να είσαι καλά!!..να δημιουργείς πάντα την ελπίδα..φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι, την τεχνολογία την παίζω στα δάκτυλα ! χχχχαααααααα (πού να ξέρατε !)
      Εμ καλά δε λέω this is Patraaaaa ; Για αποφυγή παρεξηγήσεων χαχαχαχα
      Φιλιά πολλάααααααα !!!!

      Διαγραφή
  30. Η Κομοτηνή και η Αλεξανδρούπολη εοτιμάζουν κουμπαράδες πυρετωδώς! Περισσότερα θα σου στείλω σε μέιλ! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Δεσποινάκι μου, που μας βοηθάτε ! Έστω και ένας Κουμπαράς είναι πολύτιμος ! Θα περάσω να σε δω ! Φιλιά Πολλάααααααα !!!!

      Διαγραφή
  31. Κάποιο πουλάκι μου είπε........
    Φωτεινούλα μου, χρόνια σου πολλά και καλά!!!!! Πάντα με υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα!!! Να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου και να σε χαίρονται !!!!!! Φιλάκια πολλά !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι μου, σ΄ευχαριστώ πολύυυυυ !!!!! Κι εσύ να ΄σαι καλά και να μας χαρίζεις τις καταπληκτικές δημιουργίες σου και την γαλλική σου εσάνς !!! :))))

      Διαγραφή
  32. A, με πρόλαβαν!!!! Πολύχρονη, κοριτσάκι! Να'σαι πάντα γερή, και δυνατή! Χαρούμενη και ευτυχισμένη!
    Οσο για την ανάρτηση, χορταστική αλλά τόσο "γευστική" !!
    Φιλάκια και αγκαλίτσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεπούλα μουυυυ, σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ !!! Εύχομαι και σ΄εσένα να είσαι πάντα χαρούμενη και αστείρευτα δημιουργική !!!! Προς τρέψιν όλων μας !!! χιχιχι

      Διαγραφή
  33. Απαντήσεις
    1. Να ΄σαι καλά, κοριτσάκι ! Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου !!! Φιλιά κι από μένα !!!

      Διαγραφή
  34. Τις ευχές μας για τα γενέθλιά σου Φωτεινή !!! Κάθε καλό και κάθε ευλογία για εσένα και την οικογένειά σου !!! Φιλιά και αγκαλιές απο όλες μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας και για την ευχές και για την ενεργή παρουσία σε κάθε καλό σκοπό !!! Μας είστε πολύτιμες ! Να είστε όλες σας καλά !!! Φιλιά πολλά πολλά !!!!!

      Διαγραφή
  35. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!
    ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΕΡΑΣΤΩ!!!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ !!!!!!!
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, τίποτα δεν σας κέρασα η ανοικοκύρευτη ! Εκτός αν χόρτασες ήδη από την αναρτησάρα μου ! χαχχαχα
      Να ΄σαι καλά Ρενούυυυ ! Φιλιά πολλά !!!!

      Διαγραφή
  36. ΓΕΝΕΘΛΙΑ? υπαρχουν γενέθλια?ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!
    με πολλη αγαπη!οπως πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί ωραίο κοριτσάκι με ένα όμορφο μπλογκάκι είν' αυτό !!! Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ Βαρβάρα μου ! Και ανταποδίδω την αγάπη μέσα από την καρδιά μου !!!

      Διαγραφή
  37. Άργησα να περάσω απ' το σπιτικό σου αλλά απόλαυσα ανάρτηση!!!!!!
    Από το υπέροχο "Μύθο - Κείμενο", απ' τις φανταστικές και προσεγμένες δημιουργίες σου, μέχρι το εξαιρετικό βιντεάκι με τα κομψοτεχνήματα που έχεις στο σπίτι σου!!!!!! ΟΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!!!!!!!
    Δεν κάνεις συχνές εμφανίσεις αλλά όταν εμφανιστείς...... μας κόβουν την ανάσα οι ομορφιές σου!!!!!
    Χρόνια πολλά και καλά, Φωτεινούλα μου, γεμάτα φως, χαμόγελα κι' αγάπη....
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες αναρτησάρα, Φιλία μου ! χαχαχα είναι να μην εμφανιστώ εγώ ! Άστο καλύτερα, άν είναι να σας κόβω την ανάσα ! χαχαχα
      Κοίτα ποιός μιλάει για κομοψοτεχνήματα !
      Να ΄σαι καλά Φιλία μου για τα θερμά σου σχόλια ! Μακάρι να μπορέσουμε να τα πούμε και από κοντά κάποτε ... στο εγγύς μέλλον !

      Διαγραφή
  38. Φωτεινουλα χρονια σου πολλα πολλα και ευτυχισμενα μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!Περνα να παρεις αλλον ενα κουμπαρα!!!!!Φιλια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ, Κατρινάκι μου ! Τί γλυκιά που είσαι ! Τον Κουμπαρά σου τον άρπαξα βεβαίως βεβαίως !!!

      Διαγραφή
  39. Είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω την επίσκεψή μου στον όμορφο μπλοκοχώρο σου αλλά με τούτη την υπερανάρτηση αποζημειώθηκα .....¨ομορφες όλες σου οι δημιουργίες αλλά και άξια συγχαρητηρίων όλη σου προσπάθεια με τους κουμπαράδες....Φωτεινή μου είσαι μία μικρή Ρένα της Β.Ελλάδος σου ευχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου αυτή!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, και όταν μεγαλώσω θα γίνω μια μεγάλη Ρένα ! χχχχχχχααααααααα
      Να ΄σαι καλά Εφάκι μου, καταλαβαίνω τί εννοείς και σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ! Είδες υπερανάρτηση ; Απορώ πώς αντέχετε να με διαβάζετε ! Φτου φτου, μη σας ματιάσω !!!
      Σε φιλώ πολύ πολύ, Εφάκι μου !!!!

      Διαγραφή
  40. Καλημέρα Φωτεινή μου!!!!!και χρόνια πολλά αν και καθυστερημένα!!!!!πάντα υγεία και αγάπη!!!!πάρα πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!!!!!!έλα να πάρεις ακόμα έναν κουμπαρά!!!!!φιλάκια!!!!!καλό μήνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές σου, Δεσποινάκι μου ! (καθυστερημένα κι εγώ, οπότε ουδεμία παρεξήγηση υπάρχει !)
      Τον πήρα τον Κουμπαρά ! Όχι που θα τον άφηνα !!!

      Διαγραφή
  41. ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΑΝ!!!!
    ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, τί γέλια έκανα με το Ρουάν ! Τελικά υπάρχει τέτοιο όργανο, παιδί μου ;;; Ή μας παραμύθιασες για τα καλά ;;; χχχααααχααα
      Τον βούτηξα κι αυτόν !!!!

      Διαγραφή
  42. Λάμπεις δια της απουσίας σου !
    Μη μου πεις μετά ότι δεν στο είπα......
    Φιλάκια πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα μη με μαλώνεις !!! :((((
      Λες να έχω χρόνο και περί άλλων να τυρβάζω ;;;
      αααχχχχχχχ ...

      Διαγραφή
  43. Φωτεινούλα καλή σου μέρα!!!!!πέρνα από το σπιτάκι μου!!!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Φωτεινή χαρηκα πολύ που σε βρήκα! Δεν ξέρω αν χρειάζεστε βοήθεια στη δράση σας με τους κουμπαράδες αλλά μιας και ετοιμάζω και εγώ μερικούς θα ήταν χαρά μου να σας βοηθούσα. Για ότι θελήσετε θα είμαι στη διαθεσή σας. Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες, Ευάκι μου !!! Σου έστειλα μέιλ, για να τα πούμε !!!!

      Διαγραφή
  45. Φωτεινη μου λατρεμενη όνειρο όλα τα έργα σου σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ Μαριλιζάκι μου !!! Κι εγώ σε φιλώ γλυκά γλυκά !!!!

      Διαγραφή
  46. είπα να περασω για μια καλησπερα.. γιατι μου έλειψες και τι βλέπω γενεθλια ειχαμε;;;;;;;; να εισαι καλά κοριτσακι μας. και... ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
    και οι δικοι μου ετοιμαζοντα οσονουπω οι κουμπαράδες..!!!!!!!!!!φιλούδια πολλα... χιχ.χιχ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!
    ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ!!
    ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!
    http://diaheiros.blogspot.gr/2013/04/blog-post_19.html
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΛΛΟΝ!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ !!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Έλα Φωτεινούλα να πάρεις κι άλλους κουμπαράδες!!!!!!!!!!!καλό Σ/Κ!!!!!ΦΙΛΙΆ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. kalos sai brhka kali dinamh na exhs gia to ergw poy prwsferhs mprabw soy koritsi moy panemwrfa ola filia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. prospauisa na bwhuiso kai egw perna apo to mplok moy na parhs kai toys dikoys moy koymparadesfilia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλησπέρα! Όμορφη προσπάθεια! Είμαστε bloggers από Πάτρα αλλά διαφορετικής θεματολογίας. Μπορούμε να προσφέρουμε κάπως;;; Οι κουμπαράδες πρέπει να είναι χειροποίητοι;;;; Και γενικα θελουμε να συμμετεχουμε και να το προωθησουμε τι να κανουμε;;;;
    Δεν ξέρω αν έχεις απαντήσει παραπάνω αλλά είναι και 100 σχόλια και δεν μπορω να τα διαβασω ολα...Please let me know!

    Επίσης,γραφτήκαμε να ενημερωνόμαστε.
    Σε περιμένουμε και στο δικό μας.
    With love,
    chicates
    http://chicates.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Φωτεινούλα, καλησπέρα!
    Ελπίζω και θέλω να είσαι καλά!
    Πέρνα από το σπιτάκι μου να πάρεις κάτι δικό σου!!!!!!
    Φιλάκια πολλά και να'χεις μιαν όμορφη Μεγάλη Εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αγαπητή Φωτεινή, καλησπέρα!
    Ακόμα ένας κουμπαράς-σκυλάκι σε περιμένει, μόλις μπορέσεις, εδώ: http://www.magnadi.blogspot.gr/2013/04/keep-calm-and-save.html
    Περιμένει μαζί με τη γατούλα μου!
    Εύχομαι ολόψυχα μία Ευλογημένη Μεγάλη Εβδομάδα!
    Δέσποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Φωτεινή μου, καλησπέρα!
    Σου έστειλα και mail, αλλά σου στέλνω και από εδώ τον κουμπαρά μου!
    http://horiseirmo.blogspot.gr/2013/04/koumparas.html
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Φωτεινη μου περνα και απο την Βασουλα http://vasolef.blogspot.gr/να παρεις τους κουμπαραδες της!!!!!!!Καλο Πασχα φιλια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Γλυκιά μου, καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!!
    Να περάσεις ονειρεμένα!!!
    Σε φιλώ πολύ-πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. fwteinh moy xrwnia polla na mhn mai eyxarisths giath einai kauikon ollwn na boiuamai mai opoion tropw mporroymai kali epitixia eyxwmai sto omwrfo ergw soy filakia.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Χρόνια πολλά Φωτεινή μου !!!!!!!!!!!!! Μια και έχω εγώ βραβείο δεν γινόταν να μην δώσω και σ 'εσένα!!!!!!!. φιλάκια πολλά ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!!!!οτι φτιαχνεις ειναι υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Χρίστινα ετοιμάζονται και οι δικοί μου κουμπαράδες να ταξιδέψουν στην Πάτρα και σίγουρα όλες πιστευουμε στην Ελπίδα, στην Αγάπη, στην Πίστη και κυρίως στην προσφορά και θα το αποδείξουμε για αλλη μια φορα.
    Οι δικοί σου είναι ξεχωριστοί και καλοφτιαγμένοι!
    Φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Γειτόνισσα, δεν βρίσκω λέξεις να περιγράψω το πως ένοιωσα με την ανάρτησή σου...Τι να πω η γυναίκα... που δεν το έχουν ήδη πει??? Περνάω λοιπόν στο λόγο για τον οποίο πέρασα από το σπιτάκι σου...ευτυχώς που ήταν και σχετική η ανάρτηση γιατί με τόσο διάβασμα θα τον ξέχναγα (!!) Λόγω μεγάλης αποχής και μιας έκθεσης στο σχολείο δεν έχω φτιάξει κάτι ακόμη...Αν καταφέρω να φτιάξω ...πειράζει να τα φέρω τελευταία στιγμή????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. και εγω Φωτ Φωτ μου ήθελα να σου κανω έκπληξη δεν θαρθω σας τους έστειλα ασυνοδευτους να περασετε καλα καρδουλα μου σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Γεια σου Φωτεινή μου,ξέρω ότι έχεις πολύ τρέξιμο αυτές τις ημέρες αλλά αν θες έλα να δεις στο μπλογκ μου τους κουμπαράδες που σας έστειλα.Να είσαι καλά καλή επιτυχία και πολύ δύναμη σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή