Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Στα Γρήγορα και S.O.S !

Η αναρτησούλα αυτή υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να είναι σύντομη ... έτσι για αλλαγή !
Χωρίζεται σε δύο μέρη και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα :

Μέρος 1o : "Στα Γρήγορα "
Θέλοντας να καλωσορίζω τέσσερις καινούριες φίλες της μαμάς μου ("Μααανούυυλα", που έλεγε και ο αείμνηστος Βέγγος) και μη έχοντας πολύ χρόνο στη διάθεση μου, βάλθηκα να φτιάξω μερικά γουράκια - σελιδοδείκτες. Και εξηγούμαι : Σελιδοδείκτες γιατί τα καινούρια κοριτσάκια είναι διαβαστερά και Γουράκια, γιατί ε, ήθελα να έχουν κάτι να τους υπενθυμίζει ότι ήρθαν για πρώτη φορά στο σπίτι μας το 2012, έστω κι αν αυτό κοντεύει πια να μας αφήσει χρόνους (το 2012, καλέ, όχι το σπίτι, μπααα !) ! Και μεταξύ μας, χάρηκα πολύ που βρήκα, έστω και την τελευταία στιγμή, έναν ωραίο τρόπο να διαθέσω τα γουράκια που μου είχαν μείνει από την Πρωτοχρονιά ! Ελπίζω μόνο τα κορίτσια να μην το εξέλαβαν ως : "Τα ξαναλέμε το 2013" !!! 
Κυρίες, πάντως, τα δέχτηκαν με μεγάλη ευγένεια και χαρά !!! 
 Κι επειδή συνηθίζω να φτιάχνω και το περιτύλιγμα, χρησιμοποίησα το πολύ ωραίο tutorial της Δέσποινας για την κατασκευή κουτακίων - μαξιλαρακίων, των λεγόμενων Pillow Boxes και μάλιστα από toilet paper (δεν μου πάει να λέω χαρτί τουαλέτας, βρε παιδί μου ! ουπς ...) 
Αξίζει τον κόπο να δείτε το tutorial, γιατί είναι πολύ καλοφτιαγμένο !
Επίσης, ωραίες ιδέες για Pillow Boxes μπορείτε να βρείτε και εδώ.
Εγώ, βέβαια, επειδή δεν είχα πολύ χρόνο, δεν ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες της Δεσποινούλας, αλλά εξάσκησα την τέχνη του decoupage (την οποία, ως γνωστόν, παίζω στα δάχτυλα πια !!!) και κόλλησα πάνω στο toiltet paper (είπαμε ...) χαρτοπετσέτες,  τυπωμένο χαρτί με ατάκες του Erich From και χαρτί decoupage. 
Erich, μην κάνεις έτσι ! Δεν σε κόλλησα πάνω σε χαρτί τουαλέτας, αλλά πάνω σε toilet paper ! 
Προηγουμένως, βέβαια, έβαψα τα χαρτόνια (ας μην κρυβόμαστε άλλο ...) με λευκό gesso και σταμπαδόρο (Χαρουλίτααα, βλέπεις επιμέλεια, έτσι ;;;) 
 Η κόλλα φυσικά ήταν ατλακόλ αραιωμένη με νερό ... (Χαρουλίτα, μη βαράς, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ !)
Ιδού το τρανό αποτέλεσμα !!!


Το πρώτο κουτάκι από αριστερά είναι χαρτί decoupage με χαρτοπετσετένιο λέλουδο από πάνω. Δεν μου άρεσε, αλλά πού χρόνος για αλλαγές ! 
Το διπλανό του είναι ο Erich με ένα χαρτοπετσετένιο λέλουδο καβάλα.
Το καρουδάκι από κάτω είναι χαρτοπετσετένιο με extra ομοειδές πλατανόφυλλο (τσαχπινιά, ε, ε ;;; και φαίνεται και ξεβαμμένο ! χαχαχα)  και
το τελευταίο, επίσης χαρτοπετσετένιο. 
Τα Γουράκια- σελιδοδείκτες ήταν μια πανδαισία (!!!) από χρωματιστές κορδέλες, ενώ τα οβάλ ... πραματάκια, είναι από φύλλο αλουμινίου και υγρό γυαλί από πάνω, το οποίο δεν διακρίνεται βέβαια στις κάτωθι καλλιτεχνικές φωτό, αλλά είναι εκεί !
Το πετσετάκι με το κέντημα τριγύρω είναι φτιαγμένο από άλλα κοριτσάκια, τις θείες του αντρούλη !
Αααα, εγώ τα λέω όλα ...


Και εδώ είναι η πραμάτεια ετοιμοπαράδοτη !


Βιαστικά έφτιαξα τα δωράκια αλλά και το θεματάκι αυτό βιαζόταν να βγει στα φώτα της δημοσιότητας  ! "Γρήγορα Γρήγορα" έσκουζαν οι φωτό κι εγώ κατά λάθος τις δημοσίευσα προχτές, προτού ολοκληρωθεί η ανάρτησις ! Έφαγαν όμως οι φωτό ένα delete ξεγυρισμένο.  Μετά, φυσικά, δεν ξανάβγαλαν κιχ !!! 

Τέλος 1ου Θέματος

2ο Θέμα : S.O.S

 Στην προηγούμενη ανάρτηση "Μια φορά κι έναν καιρό" ξεκίνησαν οι περιπέτειες της Μελίτης και του Φαληρέα, ενός ζεύγους που παρά τις κατάρες της μέγαιρας πεθεράς και μετά από μεγάλη ταλαιπωρία, ζούσαν πια ευτυχισμένοι στην Κίνα. Απέκτησαν και μια κόρη, τη Ροδοστάλαχτη, η οποία όμως σύντομα έπαψε να παίζει με τις κούκλες της και ρίχτηκε σε πιο ενήλικα σπορ ! Το τσουπί κατέστη έγκυος και η μανούλα Μελίτη αφρίζουσα, έκανε την κόρη της κουρέλι στην κατσάδα ! Η κόρη από τα νεύρα της, αποκάλυψε στη μανούλα ότι ο μπαμπάς δεν ήταν το τεφαρίκι που νόμιζε και τούτο διότι ο ντάντης εχαμουρεύετο με κάτι τελευταίες Ασιάτισες τύπισσες στα καταγώγια της Κίνας! Η Μελίτη τον πιάνει στα πράσα και ταυτόχρονα του μιλάει για τα χαΐρια της κόρης τους. Ο Φαληρέας, γνήσιος πάτερ-φαμίλιας, απειλεί να σφάξει την κόρη του, γιατί ατίμασε, λέει, το όνομά της οικογένειάς τους (δεν κοίταγε τα χάλια του, λέω γω !!!) Η μάνα τότε ξεπερνά τον θυμό της για τον τσιφόμαγκα γκομενιάρη σύζυγο και πιάνει να σώσει την κόρη τους από τα χέρια του. Τον πείθει ότι θα πάει να δει τη δική της μάνα πίσω στην Ελλάδα, για να κρύψει τις ντροπές της κόρης και για να παραστήσει στη γειτονιά ότι το παιδί που επρόκειτο να γεννήσει η προκομμένη της ήταν τελικά της ιδίας. Μάνα και κόρη μπαίνουν σε καράβι, αλλά τους πλακώνει τρικυμία. Πέφτουν στη θάλασσα και αυτή τις ξεβράζει στην Ινδία ! 
Τα γυναικόπαιδα εκπέμπουν S.O.S. !!! 
Την γλώσσα δεν την ξέρουν ! Τα κατατόπια δεν τα ξέρουν ! 
Τί θα γίνει με τη Ροδοστάλαχτη που συνεχώς φουσκώνει ; Θα φτάσουν ποτέ μάνα και μικρομάνα στην Ελλάδα ; Θα τις δεχτεί η άκαρδη πεθερά-γιαγιά ; Θα πιάσει το κόλπο της Μελίτης ή θα ξεσκεπαστούν όλα ; Ή μήπως θα μείνουν στην Ινδία να τις φάνε τα θηρία ; 
Τί θα γίνει τελικά ;;; ΕΣΥ αποφασίζεις !!! 
Γράψε τη συνέχεια σε έμμετρο ή πεζό λόγο και κέρδισε μια μεζονέτα με εσωτερικό ασανσέρ, θερμαινόμενη πισίνα, γήπεδο του τένις και έναν λατινοαμερικάνο μπάτλερ (γιατί είναι πιοοοο....) και το χαράτσι πληρωμένο για την επόμενη δεκαετία !!!
Ή άν είσαι υπεράνω, κάνε ψυχικό και παραχώρησε τη μεζονέτα στο Δημόσιο για να συμβάλεις (κι άλλο !!!) στην αποπληρωμή του χρέους. Δεν συνήθισες ακόμα ;;;
Ελάτε, βρε παιδιά να οργανωθούμε όλοι να καταλήξει η ιστορία ! 
Γράψτε την κατάληξη της ιστορίας στα σχόλια στην προηγούμενη ανάρτηση, σε έμμετρο ή πεζό λόγο ή στείλτε τη με mail. Ό,τι βολεύει ! Δεν πειράζει καθόλου να έχουμε εναλλακτικούς επιλόγους !
Κι εγώ θα τους ανεβάζω στην προηγούμενη ανάρτηση για να τους βλέπουμε όλοι !   
Και να επιστρέψουν, Παρακαλώ, οι συνήθεις ύποπτοι, γιατί έχουν απλώσει τραχανά !!! 

Τέλος 2ου Θέματος

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Περάστε μια βόλτα από την προηγούμενη ανάρτηση, γιατί ήδη έχουμε εξελίξεις !!!  
 
Υ.Γ. Υποσχέθηκα ότι θα προσπαθήσω να κάνω σύντομη ανάρτηση, δεν υποσχέθηκα να το καταφέρω κιόλας ! Συμπαθάτε με, όσοι φτάσετε μέχρι εδώ !!! 
                                                           

176 σχόλια:

  1. ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΑ!!! 12,17 έφτασε της 24ης για να δω επιτέλους τα δωράκια!!!
    Αξιζε η αναμονή δεν λέω, μ αντάμειψες και με το παραπάνω.
    Οσο για την Μελίτη, με την κόρη και το μουλικο, μαζεύτηκαν πολλές μαζί και δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου, Η Φιλία που είναι Κυρία των βορείων Προαστίων ακι διαθέτει τζιπ μπορεί να τις παραλάβει απο εκεί που τις έριξε η άκαρδη,γιατί ως πλουσία γνωρίζει τα κατατόπια (τυχαία νομίζεις τις ξαπόστειλε;)
    Εγω πάω να κουρνιάσω στο θεωρείο μου μ ένα πακέτο τσιπς να τα κάνω χράτς χρουτς να της σπάω τα νεύρα,μέχρι να της έρθει η έμπνευση,αμ πως!
    Φιλιά νυχτερινά Καλό ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ΄ άρεσε η εικόνα ότι θα είσαι στο θεωρείο και θα τρως τσιπς !!! Χαχαχα !!!
      Το Σ/Κ ήμουν εκτός και δεν προλάβαινα να διορθώσω τα γενόμενα ! Για την ακρίβεια έλειπα το Σ. και επέστρεψα αργά το Κ.
      Ώστε η Φιλία έίναι της αριστοκρατίας, εεε ;;; Αμ, γι΄αυτό δεν διστάζει να ταλαιπωρεί τους ταλαίπωρους για την διασκέδασή της ! (Φιλία, αστειεύομαι, το ξέρεις !)
      Φιλία μεσημεριανά και πεινασμένα, γιατί γουργουρίζει η γαστήρ ωσάν κατσούλι
      που ψάχνει για άντρα !

      Διαγραφή
    2. Γατσούλι ωσάν γαστήρ,σ έχει επηρεάσει τα μάλα η ραψωδός και μέχρι και τα φιλιά σ αυτή τα στέλνεις. Πρόσεχε τους τόνους, διότι δεν ανέχομαι αντικαταστάσεις...

      Διαγραφή
    3. Σφάλμα μέγα, αλλά εκ παραδρομής τ΄ορκίζομαι !!! Τον έρωτά μου δεν προδίδω ...

      Διαγραφή
    4. Ναι, τώρα που το βλέπω δεν το έθεσα πολύ ευκρινώς, οπότε εξηγούμε : Τον έρωτά μου για ΣΕΝΑ εννοώ ...

      Διαγραφή
    5. Τώρα ήρθαμε στα ίσα μας.Αμ πως!Σμουτςςςςςς

      Διαγραφή
    6. Χα...εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένα νέο έπος!!!

      Διαγραφή
  2. Εσείς που τις καταντήσατε να παλεύουν μερόνυχτα με τα κύματα να δω τι θα τις κάνετε. Εγώ δεν μπορώ να τις σώσω πάντως και που να τις ξεβράσω βρε παιδί μου. Τι θα έλεγες να ξεβραστούν κάπου στην Αφρική όπου άγριες φυλές θα τις κρατήσουν προς τέρψιν των ματιών τη θυγατέρα και προς τελετή βουντού τη μητέρα..... Εγώ μια ιδέα έριξα....Τώρα εσύ κάνε το χρέος σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώπω, παιδί μου, πολλά splatter βλέπεις !!! Βρε τις δύστυχες, τί τις περιμένει ! Θα επιληφθώ της μελοποίησης εν ευθέτω χρόνο, Φλωρίτσα !!!

      Διαγραφή
  3. Τα δωρακια μιά χαρα σου γίναν όσο για τη Μελίτη και την κόρη της ας κάτσουν στην Ινδία να αρμέξουν καμμια γελάδα έχει πολλές ,εσυ πάλι για πέρνα απο τη γειτονια μας εχεις βραβειάκι,φιλιά,καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αγελαδοαρμέχτρες μάνα και κόρη !!! Χαχαχα ...
      Νελάκι, θα έρθω να εισπράξω το δωράκι μου μετά μανίας !!! Ευχαριστώ πολυυυυυυύ !!!!!!

      Διαγραφή
  4. Θα κανω την εναξη με 4 στιχους ,για να μη νομισετε οτι ειμαι..snob(sine nobilis)!
    Στην Ινδια, σαν εβγηκαν ζωντανες
    για εξαγνισμο επηγαν να μην ειν ουτιδανές
    εις το Γαγγη να λουστουν, στα νερα του ποταμου
    για ναντεξουν τα δεινά μισεμού και οδυρμου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι έτσι, να ζεσταινόμαστε !!!
      AFRA θα αναρτηθείς σε λίγο !
      Μ΄άρεσε πολύ η ετυμολογία της λέξης ! Έτσι, να τα λες αυτά !!!

      Διαγραφή
  5. Φωτεινή είσαι καταπληκτική στο να κάνεις μικρές αναρτήσεις...Φαντάζομαι η καταγωγή από Λακωνία; Βρε συ τι τους θέλεις τους τίτλους...χαχα...γράψε την ανάρτηση και μετά βάλε επικεφαλίδα...μη μπερδεύεις και τον κόσμο...Γιατί τώρα εγώ είπα... ας μπω στα γρήγορα να δω...και την πάτησα! Λοιπόν για το έπος δεν έχω λόγια, είναι μεγαλειώδες! Απαιτώ την επιστροφή της Φιλίας! Όσο για τα δωράκια σου, μου άρεσαν πολύ! Και οι συσκευασίες και το περιεχόμενο. Φιλιά και καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνηγορώ και συνυπογράφω τα υπ αυτής λεχθέντα εξ ολοκλήρου!

      Διαγραφή
    2. Πολύ δικηγορίστικα τα λέτε εδώ μέσα...Κολλητικό είναι ή το έχει απαιτήσει η οικοδέσποινα; Να ξέρω να τα δίνω να μου τα συντάσσουν τα σχόλια πριν... χαχαχα....

      Διαγραφή
    3. Πράγματι, είχα ένα προπάππου λάκωνα, αλλά με διαγράψανε από το σόι, γιατί τους χαλούσα, λέει, τ' όνομα ! Κι όμως, άν ήμουνα φοιτιτικό βοήθημα, θα με λέγανε "Επιτομή" !!! Μαζικές αυτοκτονίες οι φοιτητές ...
      Τί κολλητικό το ύφος, παιδί μου ;;; Η Χαρουλίτα μ' έχει πάρει στο ψιλό !!! Και μ' αρέσειιιιι !!!!

      Διαγραφή
    4. φοιτητικό εννοούσα, καταλαβες εσύ ...

      Διαγραφή
    5. Η Χαρουλίτα, επειδή δεν την πιάνει το μάτι σας, είχε δώσει εισαγωγικάς εξετάσεις εις Νομικήν και κατέληξε στην Δημόσια Διοίκησιν όπου και διαπρέπει


      Η άλλη σήμερα που θεωρεί οτι την περιπαίζω και της αρέσει,έχει αλλάξει τόνους, έχει @3&?@ την ορθογραφία,αλλά δικαιολογείται διότι γουργουρίζει ως γεναριάτικος γάτος...

      Διαγραφή
    6. Καλά μιλάμε για τρελή πείνα ! Όντως τα έκανα όλα @$#@$ !!! Και όλο το απόγευμα κάνω τσάρκα από τα blogοσπιτάκια, για να καλύψω το χαμένο έδαφος ! Ίδρωσα, βρε παιδί μου ! Δεν είναι να λείψει κανείς !!!

      Διαγραφή
  6. Ρε κορίτσια... για σιγά..... Είπαμε να γράψουμε "έπος"!
    Ε, το έπος θέλει έμπνευση κι' αυτή η σκασμένη δεν έρχεται όποτε την καλείς... πράττει από μόνη της!
    Ο χορός (Afra) είναι τέλειος σ' αυτή τη φάση. Παρακαλώ να προστεθεί! Και μόλις μούρθει, θα ξαναχτυπήσω!!!! Ε, δεν είναι κι' εύκολο να τις ξεμπερδέψω έτσι που τις έμπλεξα, τις Ινδίες μου μέσα!!!!
    Φιλούρες τρελές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλια μου,σωστα καταλαβες,για σενα η πασα!!
      Σε περιπτωση που δεν επαιζες βολλευ μικρη,πασαδορος(Αφρα) ειναι ο β παικτης που σε περιπτωση μη αμεσης αποκρουσης απο τον α (Φωτεινη)δινει πασα στον τριτο παικτη (Φιλια)που θα καρφωσει με δυναμη στο αντιπαλο μερος!!

      Διαγραφή
    2. Πες τα βρε AFRA ! Αφού βλέπεις Φιλία μου ότι ο παίκτης β΄ (εγώ) ... χτενίζεται αντί να παίζει μπάλα ! Κάαανε παιχνίδι και κάρφωνε !!! Σε καλοπιάνω, για να μη με στείλεις κι εμένα σε καμιά ξέρα και με ψάχνουνε ! Έμαθα ότι έχεις τον τρόπο σου εσύ !!! χαχαχα

      Διαγραφή
    3. Βρε AFRA μου, μήπως έχεις κι εσύ μπλογκ και το ΄χω παραλείψει ;;;

      Διαγραφή
    4. Οχι η ΑΦΡΑ μπλογκαρει μέσω των ιδικών μας, ΑΛΛΑ... ΚΕΝΤΑΕΙ και ενίοτε σερβίρει πάσες!!!Να δω τι άλλο θα κάνεις Αφρα, μας έχεις εξουδετερώσει

      Διαγραφή
  7. Έχετε χάρη που είμαι εν ώρα εργασίας και δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα !!! Θα σας περιλάβω μία μία μετά το μεσημέρι !!! Αχχχχ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκιο έχεις ! Τι τις θέλω κι εγώ τις τσιφομαγκιές ;;; Που άμα με περιλάβετε θα με κάνετε τ΄άλατιού !!!

      Διαγραφή
    2. Είπαμε εν ώρα εργασίας μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι, θα κάψεις κανέναν και θα μας κυνηγάνε όλες μαζί!

      Διαγραφή
    3. Αφού δεν θες να με λές "Επιτομή", λέγε με "Σφίγγα" ! Λέξη δε μου παίρνεις ! Εκτός, άν μου σερβίρεις καμιά ξεγυρισμένη καρμπονάρα ... εκεί αρχίζουν τα δύσκολα !!!

      Διαγραφή
    4. Καλά, εγώ αλλού το πήγα !
      Παιδί μου, μπαίνω εδώ όταν κάνω διάλειμμα, αντί για τσιγάρο ! (που το ΄χω κόψει κιόλας). Γι΄αυτό δεν απαντώ τα πρωινά και κάποια απογευματινά, γιατί θα με πάρει ο κατήφορος !!!

      Διαγραφή
  8. Εκτός από χρυσοχέρα είσαι και εύστροφη και γρήγορη!Μπράβο!Πολύ ωραία και τα δωράκια και τα κουτάκια σου!Μου αρέσουν πάρα πολύ χρώματα και όλο το στυλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pinelάκι μου, σ' ευχαριστώ που σου άρεσαν τα δωράκια ! Όσο για τους χαρακτηρισμούς δεν έχω να πω κάτι, γιατί το μόνο που ξέρω είναι ότι περνάω πάρα πολύ όμορφα με όοοολα εσάς τα κορίτσια της γειτονιάς !!!! Φιλιά Πολλά !!!

      Διαγραφή
  9. Πανέμορφα τά γούρια σου αλλά καί τά κουτάκια τους Φωτεινή μου!Πολύ όμορφη καί η ιστορία σου!Καλή εβδομάδα εύχομαι!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dimi μου, σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ ! Η δε ιστορία ακόμα γράφεται ! Καλή εβδομάδα και σ' εσένα και πολλά πολλά φιλιά !!!

      Διαγραφή
  10. Αμ έπος αμ εργο.....η Κλαυδια εμεινε στο..
    απο το βαθος μια φωνή πολύ γνωστη ακούσαν!!!!!!
    και η συνέχεια......
    Ηντα γυρευετε επαέ,..μανα και κορη ανταμα;
    εκεινες τον κοιταξανε και πνίγηκαν στο κλάμα..
    τι να σου πουμε τωρα πιά, αλί και τρις αλί μας
    που χάσαμεοτι έιχαμε,το βιός και το βρακί μας.
    Φονιας για το χατίρι σας , να γινω δεν με νοιάζει,
    θα τρώω και στη φυλακή ,βρεχει χιονίζει λίαζει.
    Οφου ήντα επαθαμε, μανα και κόρη κλαίνε..
    και όλα τα καθέκαστα καθονται και του λένε...
    Αν δεν πιστευεις ρώτησε..την Αφρα ..την Φιλία..
    την Ντόροθη..την Κλαυδια..να πουν την ιστορία..
    Αιτία ειναι η Φωτεινή που είχε την ιδέα..
    και γίναμε τα Σοδομα, πές τα βρε Φαληρέα!!!!!!
    Γιά δεν μιλάς;..για δεν λαλάς;λές και δεν έχεις λόγο;
    δεν εισαι αντρας να βαράς το χερι σου ντε λόγο;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί ΄πες τώρα, βρε Ρουλάκι Σμαραγδένιο ;;; Τσε ζιάντα μωρέ δεν ομιλείς νωρίτερα τη τέχνη πως κατέεις ;;; (καλά το ξέραμε, αλλά λέμε τώρα ...)Που να του παίξω του Φάλου κανά γρόνθο, που φόραγε τσι ζυναικός του το τσέρατο, μαθές !!!
      ΤΕΛΕΙΟ, Ρουλάκι !!! Ανεβαίνει αμέσως !

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδιά, στην Ινδία της έριξε η μαύρη τους η τύχη (λέγε με Φιλία) ή στην Κρήτη;θα χάσουμε και τη Γεωγραφία που ξέραμε με σας που μπλέξαμε

      Διαγραφή
    3. Ποιητική αδεία, παιδί μου !!! Είμαστε έθνικ εδώ !!!

      Διαγραφή
    4. Γιατί βρε Χαρα μου δεν θα μπορούσανε να μιλανε κρητικα στην Ινδία;;; χι..χι..ειπαμε ειναι σουρεαλιστικό το έπος...και βουκολικό...συνδιασμός άπαιχτος!!!!!χι..χι..

      Διαγραφή
    5. Έμπαινε Ρουλάκι ! Άλλωστε όποια πέτρα και να σηκώσεις Κρητικό θα βρεις ! Ή μήπως πατρινό ; Τέλοσπάντων, είπαμε, είμαστε σούρεαλ !!! Προσοχή : όχι σούργεαλ, είπαμε έχουμε κι ένα επίπεδο !!! χαχαχα

      Διαγραφή
    6. Καλά μιλάμε κλαίω απο τα γέλια!
      Στην Ινδία να μιλάνε Κρητικά και το παιδί, να αφήνετε υπόνοια, οτι μπορεί να βγεί έγχρωμο...δεν υπάρχει!!!!Μπερδέψατε και τη ραψωδό που ετοίμαζε τη συνέχεια.χαχαχαχα Πεθαίνω λέμε!!!Νάστε καλά

      Διαγραφή
    7. Σουρεαλιστικό -βουκολικό...χχχχχχχχααααααααα Ρούλα γράφεις....

      Διαγραφή
  11. Με το να σκέφτομαι το έπος.... Φωτεινούλα μου..ξεχασα να σου πώ βρε κορίτσι μου για τα ομορφα δωρακια που έφιαξες.. μέσα σε όλα ..όμως ειμαστε έ;;; να μην μας ξεφυγει τίποτα... χι..χι.. ταλεντα που έχουμε εδώ μέσα...τι να λέμε τωρα....χι..χι.. φιλακι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωω, ευχαριστώ πολύυυυυ !!! Τίγκα στο ταλέντο είμαστε, οι άτιμες !!! Φιλιάααααα !!!!

      Διαγραφή
  12. ΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑ....Η Κλαυδία ήταν αποκάλυψη...άσε η Ρούλα ξέρουμε τι ταλεντάρα είναι!!! Χαχαχα... Είναι απίστευτο τι έγινε εδώ μέσα...άντε βρε και στην παρουσίαση του έπους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετοιμάσου για κερκίδα Βιλλιώτη!!!Τέτοια παρουσίαση δε γίνεται χωρίς
      Κοντοφτάνουμε, τώρα ξεβράστηκαν στη Κρήτη, όπου νάναι φτάνουν και ολοκληρώνεται!!!

      Διαγραφή
    2. Σε πόσες αναρτήσεις τελειώνει το έπος; μέχρι τότε μη καις τους άσσους σου, διότι όπως βλέπεις ουδείς δυάρα δε δίδει,όσο το δράμα συνεχίζεται...

      Διαγραφή
    3. Στη "Σφίγγα", όμως, δεν θα τους πείτε τους άσσους ;;; εε ; εε ; Άντε καλά ...

      Διαγραφή
    4. Καλά, εννοείται, πως όταν ολοκληρωθεί θα γίνει και πανηγυρική παρουσίαση ! Κάτι θα σκεφτούμε ...

      Διαγραφή
    5. ολοκληρώνεται;;;;;δεν το βλεπω Χαρουλα μου....ακόμα δεν γέννησε η κόρη...να δούμε και τι χρωμα υα βγεί το παιδί....κορίτσιαααααα.... το τι βρισίδι θα πεσει...δεν λέγετε απο μανα και κόρη.....έτσι που τις καταντησαμε...βρε στην ινδία ..βρε στην Κρητη τετοιο έπος δεν έχει ξεναγίνει.....χι.χι..περιμενουμε την συνέχεια....η Κλαυδια εχει...σειρα;;..να το παρουμε μια μία..χι..χι..

      Διαγραφή
    6. Μωρέ, θα κλάψουνε μανούλες και παιδιά !!!

      Διαγραφή
  13. Φωτεινή μου,κουκλιά γίνανε τα κουτάκια σου! Σ'ευχαριστώ πολύ για την αναφορά! Πάω να φρεσκάρω τα προηγούμενα μπας και μου'ρθει καμιά έμπνευση και γράψω τίποτα (αν και δεν το πολυβλέπω μεταξύ μας...)
    Αυτό που μ'αρέσει σ'εσένα είναι ότι συνδυάζεις το λόγο με το έργο!Δε βαριέμαι ποτέ να διαβάζω τις αναρτήσεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσποινάκι, είναι πάντα χαρά μου να μνημονεύω ωραίες πληροφορίες από άλλα blogs ! Αυτή νομίζω είναι μία από τις γοητείες της επικοινωνίας μας σε αυτή τη γειτονιά ! Όσο για τον συνδυασμό που λες, υπάρχουν οι πρυτάνεις, που μας έδειξαν το δρόμο ! Ξέρουν αυτές πολύ καλύτερα από μας !!! Φιλιά πολλάαα !!!

      Διαγραφή
  14. Καλά, είμαι και φευγάτη.... Μ' έχει συνεπάρει η Μελίτη και δε σου είπα πόσο μ' αρέσουν τα κουτάκια σου και τα γούρια! Μ' ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ!!!!!!
    Το είδα το tutorial, θα τα φτιάξω κι' εγώ.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αντε μπράβο μια χαρά το κατάφερες το θέμα, το στόλισες και ταιριάζει και ωραία ,νασαι καλα να το χαρείς,φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νελάκι μου, και πάλι σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ ! Θα επανέλθω σύντομα στο θέμα !!!

      Διαγραφή
  16. Καλέεεεεεε.... τώρα διάβασα τη συνέχεια της Ρούλας.... Ίντα θέλει μωρέ κειονά το κοπέλι στσι Ινδίες; Οφουουου διάλε τσ' απολυμάρες του (δεν την κατέω καλά την Κρητική ορθογραφία, έτσι γράφεται;) Τι να τον κάνω τώρα εγώ που ετοιμάζω τη συνέχεια; Να τον βάλω να παίξει πρωτεύοντα ρόλο ή δευτερεύοντα; Οϊ οϊ οϊ.... σκοτούρα δεν είχαμε και σκοτούρα αποκτήσαμε!!!!
    Γεια σου Ρουλίτσα μεγάλη, μάνι μάνι την έκανες τη συνέχεια, καλά, εσύ την κατέχεις την ποίηση... για ρώτα κι' εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φιλιάκι, θα τα καταφέρεις εσύ, δε σε φοβάμαι ! Τσε τα κρητικά τα κατέεις τσε τούτα !
    Να τα φτιάξεις κι εσύ τα μαξιλαράκια, είναι όμορφα ! Φιλιά Πολλάααααα ! Εμπρός, δουλειά τώρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μα ο Φαληρεύς είναι μακριά, δεν πάει το μυαλό του.
    Όσο κι’ αν κλαίνε αυτές εδώ, εκείνος το δικό του!
    Μπαράκια, ξενυχτάδικα, τσιγάρα και μπαρμπούτι…
    Κι’ άμα του έρθει βολικό, πιάνει και κάνα μπούτι.
    Ο Κρητικός τους πρόσφερε τον ώμο του να κλάψουν
    κι’ ήταν και κούκλος! Ω Θεοί, φωτιές που θα τα’ ανάψουν!!!
    «Μη νοιάζεστε, είμ’ εγώ εδώ ζια να σας βοηθήσω.
    Θα πάμε σπίτι μου μαθές να σας ταχτοποιήσω»
    Αϊ γεια σου παλικάρι μου, ο Θεός να σου το δώσει
    να βρεις μια κοπελιά καλή, το σπίτι σου να στρώσει
    να σου ετοιμάζει το φαϊ - και κοίταζε την κόρη –
    και να σε κάνει και μπαμπά… σίγουρα θάναι αγόρι!
    Προχώρησε ο ντελικανής να πάει για το σπίτι
    Έχει λεφτά; Έχει δουλειά; σκεφτόταν η Μελίτη.
    Κοίτα μαμά, ελέφαντες. Ένας πίσω απ’ τον άλλον
    Και κουβαλούν ένα κουτί. Μην είναι για ρεγάλον;
    Αχ, κόρη μου, Μαχαραγιάς! Θέλεις να στον γνωρίσω,
    μήπως και σε λουστεί αυτός για να γυρίσω πίσω;
    Ποιος ξέρει ο Φάλος τι ποιεί εκεί με τις Κινέζες!
    Και νάτανε και γκόμενες…. όλες τους σαν πινέζες!
    Τη βλέπει ο Μαχαραγιάς, το μάτι αλληθωρίζει….
    Ευθύς ανοίγει ένα κουτί, ρουμπίνι της χαρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαα.....Φιλία σε λατρεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. και υστερα λες εμενα...αααααα δεν παλευεσαι....Φιλιώ μου... χι..χι.. ποια εχει σειρα;;; η Κλαυδια;;; η Ντοροθη;;; εσύ Φωτεινακι μονο την αρχή θα κανεις;;;δεν παιζω....αυτό ειναι (χλεμπατζιά....)χι..χι..
      αντε το έπος συνεχίζεται...

      Διαγραφή
    3. Ρε παιδιά είμαστε και μεγάλες γυναίκες,πάνες ακράτειας ποιός θα μοιράζει;

      ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΤΑΛΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΑ;;;
      Αστη να πάει την παλιογυψόγαζα, εσύ είσαι γι άλλα...χαχαχαχααα πεθαίνω,γελάω σαν ηλίθιο!

      Διαγραφή
    4. Φιλίααααααα !!!!!! ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!! Τα σκίζω όλα λέμε ! περγαμηνές, πτυχία, αριστεία και πρωτεία !!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Καλά οι πινέζες .........χχχχχχχχαααααααααααααααα
      Εγώ θα φάω τα πινέλα μου!!!

      Διαγραφή
    6. χχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!ρε τι γινεται εδω μεσα!!!!!χαχαχα

      Διαγραφή
  19. Και ποιος σου ειπε ματια μου πως κατεχω τα κρητικα εγώ;....χι..χι.οτι μούρχεται γραφω ποιητική αδεία που λεει και το Φωτεινακι..χι..χι...γραφε τα απως κατεχεις ετσι κι αλλιως ακουγεται το διαολε τσ απολυμαρες σου..χι..χι..το όι..όι...όι..το καλήτερο ..τα αποσιοποιητικα επάνω στο γιώτα δεν τα έβρισκα να τα βάλω..χι..χι.και εβαλα τονο στο όμικρον... το καλο το παλικαρι ξερει κι αλλο μονοπατι...χι..χιι.ελα Φιλια μου τωρα που μπήκαμε στο χορό θα χωρέψουμε..χι..χι..αντε και καλή εμνευση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα εσένα σ'αγαπώ...μα την αλήθεια σ'αγαπώ!!!

      Διαγραφή
    2. Οχι που δε θάβρισκες τρόπο να γράψεις το "οϊ", εδω δίνεις ρέστα στο βουκολικό κωμυδείλιο αφού μετακόμισες έναν ολόκληρο Κρητίκαρο στην Ινδία, στην ορθογραφία θα κόλλαγες, άσε που δε την προσέχουμε όταν γράφεις εσύ!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και το κρίμα στο λαιμό σας, κάποια μας κάτι θα πάθει απο το γέλιο

      Διαγραφή
    3. κορίτσια λυπηθήτεμε η γυναικα τετοια ωρα όλα κλεστα απο που θα αγορασω πανες;;;και κοιμαται δίπλα στον καναπέ ο Σμαραγδακης,,πως να γελασω δυνατα;...καθεται λέει εδώ να μου κανει παρέα..χι..χι.. ας γελασω..καλα που κοιμαται και δεν διαβαζει αυτά που γραφω..χι..χι..

      Διαγραφή
  20. και συνεχιζω με επομενη πασα..
    ..καλος ο Ζεπος ρε μαμα μα ειν θαλασσομαχος
    στα πατρια αν ειμασταν θα ηταν σκετος βλαχος
    θαρρω μου παει πιο πολυ Ινδος αξιωματουχος
    το προβλημα μου ειν αυτο, ποιος ειναι..προσοντουχος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρτο θυγάτερ, πάρε το
      και άχνα μην εβγάλεις
      γιατί πολλά μας τα κανες
      εμάς δεν θα τρελάνεις !
      Ρουμπίνι σαν σου δίνουνε
      το στόμα το βουλώνεις
      και το μωρό μες τα σπλαχνά
      στον άλλονε φορτώνεις !

      Διαγραφή
  21. ΧΧΧΧΧαααααααααααααααααααααααααααα......
    Ο προσοντούχος ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αϊ γεια σου, Φωτεινάκι..... πάρε και καμιά σκυτάλη... μόνη μου θα το βγάλω το έπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΒΡΕ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΟΙΗΜΑΤΑ!!!!
    ΠΩΠΩ , ΤΙ ΤΑΛΕΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;
    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ;
    ΤΙ ΦΩΤΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΨΕΣ;
    ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ!!!
    ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ;
    ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΑ ΚΑΛΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα Ρενάκι, άν ήμασταν όλες μαζί θα μας είχε ακούσει ολόκληρο το δημοτικό διαμέρισμα !!!!

      Διαγραφή
  24. Να μην ακούω κόρη μου για μέτρα κι αποδώσεις,
    γιατί κι εγώ την πάτησα με τέτοιες διαδόσεις !
    Τον Φάλο τον παντρεύτηκα και είδες τα χαΐρια !
    Θέλεις κι εσύ τον άντρα σου να στέλνεις στα συχτήρια ;
    Τί κι αν ο Φάλος ήτανε ταύρος απά στην κλίνη ;
    Πινέζες τονε σέρνανε κι έχει ένας άθλιος γίνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εδώ η βοήθεια....της συνεχειας...
    Ρουμπίνι ειδε η κορασίς κι εγούρλωσε το ματι...
    Μαχαραγιά μυρίστηκε, να βγαλει κι αυτή κατι..
    μ ενα μωρό μες την κοιλια, και να μην ξερει μπίτι..
    ποιος ειναι ο πατέρας του, κιαν ειναι απο σπίτι..
    το μονο που θυμότανε, πως ήταν λίγο σκούρος..
    γι αυτό την καλοβόλευε.ο ινδός πως ήταν ντούρος..
    το ματι της τρεμόπαιξε,κι αυτός απ την ματιά της..
    της έταξε τον ουρανό ,κι οτι ποθεί η καρδιά της......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό που γίνεται εδώ πέρα !!!!!! χαχαχαχαχχχχααααααααααααααα

      Διαγραφή
    2. ες αυριο τα υπόλυπα..που ειναι καλέ οι άλλες στοιχουργοί;;;;

      Διαγραφή
    3. Εγώ διαβάζω με το ΄να μάτι κοιμισμένο. Μπορεί οι υπόλοιπες να κοιμούνται κι απ' τα δύο μάτια ! Ες αύριο !!!

      Διαγραφή
    4. Ρουλάκι μου της αλληνής τρεμόπαιξε το μάτι της με τον σκούρο και μεις γκαβωθήκαμε κι απο τα δυο απο τη νύστα,αλλά στα κρεββάτια δε πάμε...θα χορο πηδάμε απο τα γέλια!!!
      Καληνύχτα με βαρειά καρδιά, μέχρι και η ιδιοκτήτρια μας έκλεισε το φως...

      Φανούλα μη μου πεις οτι φανταζόσουν τέτοιες αγρυπνίες πριν ένα μήνα;;;;;Φιλάρεεεεςςςς

      Διαγραφή
  26. Φιλια ,μιας και σαρεσε ο ..προσοντουχος συνεχιζω
    ...κορακλα μ,δυσκολο να βρης τον πλεον ταλαντουχο
    μηπως να κανουμε στροφη για ενα πτυχιουχο?
    ειναι καιροι να σκεφτεσαι αν ειν.. πηδαλιουχος?
    τα ματια κλεισε ,παρτονε κιας ειν συμβασιουχος!!
    επιμυθιο..παπουτσι απο το τοπο σου κι ας ειναι μπαλωμενο!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Afra, μην χαλαρώνεις, υπάρχει μέλλον !!!

      Διαγραφή
    2. ΑΦΡΑ άσε τους συμβασιούχους να κοιμηθούν και μία νύχτα χωρίς σκόρσα, γιατί βλέπεις εσυ θες να το κλείσεις το θέμα,αλλά άλλαι βουλαί Κυρίων...


      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  27. Μπραβο κοριτσαρες μια χαρα το πατε. Πιστευω να τελειωσει μεσα στο χειμωνα για το μεγαρο, αλλιως το βλεπω να πηγαινει για Επιδαυρο και Ηρωδειο το καλοκαιρι,μονο να μη ξεχασετε μαζι με τα εισιτηρια να δινετε και πανες γιατι απο τα γελια θα γινει πλημμυρα και δεν ειμαστε για καταστροφες.Τα δωρακια σου Φωτεινουλα πολυ ομορφα, εξαλλου τυχη χρειαζομαστε ολοχρονις για να τα βγαζουμε εις περας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βρήκα ! Θα ζητήσουμε από τα Pumpers να γίνουν χορηγός μας !!! Όχι από τα Libo Pad, γιατί εκεί το πάμε αλλού ! χαχαχα ! Κοριτσάκι, εσύ θα μας φτιάξεις τα κουστούμια, γιατί θέλουμε αύρα εποχής !!!

      Διαγραφή
  28. Παιδιά, πάτε στην προηγούμενη η ανάρτηση στα σχόλια. Έχει κάνει ντου η Κλαυδια ! ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΕΕΕΣΣ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σιγά! Όχι, που θα τ’ άφηνε! Τ’ άτιμο, βγάζει μάτι! (Το ρουμπίνι)
    Χοντρούλης ο Μαχαραγιάς με μια κοιλίτσα αφράτη
    της στέλνει βλεφαρίσματα της σκάει φιλί εν τάχει ….
    Και «τα προσόντα» αυτή, ευθύς κατάλαβε ποιος τάχει.
    Κοιλιά, φαλάκρα, τ’ αγνοεί. Απ’ τα πλούτη έχει θολώσει.
    Εδώ ο κόσμος χάνεται… σε τούτα θα κωλώσει;
    Του κάνει χαριτωμενιές, του πιάνει μαγουλάκι…
    Κοίτα που θα γενεί η Μελιώ « Queen mother στο τσουλάκι!»
    Στο σπίτι ο Ντελικανής στρώνει τραπέζι μέγκλα,
    Ψάχνει από δω, ψάχνει από κει… του λείπει μια καρέκλα!
    Βγαίνει να βρεί…. και τι να δει! Χάλασ’ η ανθρωπότης!!!!
    Σε θρόνο η Ροδοστάλακτη κάθιζε τον ποπό της!
    Τον πρόλαβε ο Μαχαραγιάς που μέρα μη δει άλλη…
    του πήρε την πεντάμορφη κι’ έμειν’ αυτός φιάλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλια τελειοοοο!!!Με τη βασιλομητορα και τη ..μπουκαλα νομιζω επηλθε η λυση του δραματος!Το φιναλε ευτυχως δεν ηταν τραγικο και χαροποιησε ολες οσες πιστευουν οτι τα
      ..καλα κοριτσια πανε στο παραδεισο, τα κακα πανε παντου!!
      Τωρα βεβαια ποτε δε ξερεις, ανατροπες και εξελιξεις μπορουν να συμβουν και ναναι καταιγιστικες!

      Διαγραφή
    2. ΑΦΡΑ έμεινες χορός κι έχεις φαγωθεί να ολοκληρωθεί το έπος, αφού βλέπεις υπάρχει οίστρος στην ομάδα, ούτε νάχαν καπνίσει ολόκληρη φυτεία!

      Διαγραφή
  30. Με υφάκι η Ροδοστάλακτη ρωτάει έναν υπηρέτη:
    "Για πες μου υπάλληλε πτωχέ, που θα βρω ιντερνέτι;
    Θέλω να κάμω δυο updates, στην Κίνα να τα δούνε
    να σκίσουν τα κιμόνο τους, σάκε πικρό να πιούνε"
    Γράφει εις το τουίτερ της στο φέισμπουκ και στο μπλογκ της
    ο ζάμπλουτος Μαχαραγιάς θα γίνει σύζυγός της
    "Να μάθουνε οι γείτονες που μ'έλεγαν τσουλάκι
    πως ο δικός μου ο υιός θα 'ναι μαχαραγάκι"
    Μα ξάφνου γίνεται χαλασμός, κάποια φωνάζει "αέρα!"
    σηκώνει τα μάτια απ'το λαπτόπ και βλέπει...τη συμπεθέρα!
    :p

    Φωτεινή, τέλεια τα δωράκια! Το έπος βλέπω να τραβάει περισσότερο και από το "καλημέρα ζωή"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωπωωωωωω updates που έχω να κάνω κι εγώ !!!!!!!!! Πρέπει να σας ανεβάσω στην ανάρτηση άμεσα κι έχω καθυστερήσει !!! Καλώς τα κόκκινα παπουτσάκια !!!!!!

      Διαγραφή
    2. Μόνο να μην προκύψει καμιά Σελήνη , δεν θα τ αντέξω...

      Διαγραφή
  31. Προσπάθησα να βάλω τους θεόπνευστους στίχους σας με όσο το δυνατόν καλύτερο ειρμό στην προηγούμενη ανάρτηση και με απειροελάχιστες προσαρμογές.
    Όπως και να ΄χει πάντως πρόκειται περί μεγάααααααλου έπους !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κι ελπίζω να μην ξέχασα κάποιο καλλιτέχνη ! Να με σκουντήξετε, ε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συνεχιζω απο την Ντόροθη...........
    Ουτε στον ύπνο σου μωρή,δεν είδες τέτοια πλούτη..
    θαρείς πως τα καταφερες μες την ζωή ετούτη;;;
    Κατσε να του σφυρίξω εγώ, πως εισαι γκαστρωμένη
    να δείς θα σε πεταξουνε ,στον Γάγγη εκει καυμενη
    να δούμε τότε τι θα πείς,και τι θα μολογήσεις..
    για το μωρό που κουβαλάς,και που θα το γεννήσεις..
    Χλώμιασε σαν τα άκουσε, ετούτα ναι τα λόγια..
    τα δακρυα πλακώσανε,κι αρχισε μοιρολόγια..
    Αχ...βάχ...και ξαναβάχ..η καψερή θα παω..
    απ τ αδικο που μού λαχε, δεν θάχω ούτε να φάω..
    Κλαίει η Ροδοσταλάκτη, μαυρο το δακρυ τρέχει..
    μην ειν το αινλάινερ;;; κανεις δεν το κατέχει.....

    συνεχιζεται....αντε κορίτσια ανασκουμπωθήτε...
    τι επαθε μετα η Ροδοσταλακτη;;; έ;;η τολμούσα συνεχίζει..χι..χι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα ! Ρουλάκι εγώ είμαι θεωρείο μαζί με Χαρουλίτα και μασάμε πατατάκια απολαμβάνοντας τις συνέχειες ! Έκανα μία κάμεο εμφάνιση, γιατί μου το ζήτησες, αλλά τώρα αδημονώ να ακούσω τη συνέχεια από τα θαυμαστά σας χείλη !!! Ανεβαίνεις κι εσύ ΤΩΡΑ !

      Διαγραφή
    2. Φωτεινη,παιδι μου,η μασηση πατατακιων ανθυγειινη και καθολου κοσμια συνηθεια!!

      Διαγραφή
    3. Συ είπας ΑΦΡΑ οτι τα κακά κορίτσια πάνε παντού... δικός σας ο Παράδεισος!χα

      Διαγραφή
  34. Εσυ και η Χαρα πατατακια εγω παγωτο μας βλεπω μεχρι να τελειωση το επος να γινομαστε θρεφταρια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεμονάδες, πορτοκαλάδες, μπυράάάλ!!!Διαθέτουμε και pop corn για τις φαγανές.

      Διαγραφή
    2. Εγώ είμαι ήδη θρεφταράκι, οπότε δεν φοβάμαι τίποτα !

      Διαγραφή
    3. Ισα, ίσα μας χωράνε οι θέσεις του θεωρείου!χα και δεν φοβόμαστε τίποτα

      Διαγραφή
    4. Απλώσου Χαρουλίτα, μία θα κάνω χώρο εγώ και μια εσύ !!!!!

      Διαγραφή
    5. Είμαστε χυμώδεις τι να κάνουμε;
      ελεύθερα μωρό, δεν εμποδίζεις.

      Διαγραφή
    6. Τίνγκα στο χυμό, μιλάμε !!! Να ΄μαστε καλά !!!

      Διαγραφή
    7. Θάχουμε να κάψουμε στην κρίση του Χειμώνα...1500 ο τόννος το πετρέλαιο...ενώ εμείς απτόητες!χαχαχα

      Διαγραφή
    8. Παιδί μου, εγώ βλέπω τις χαρχάλες και τις λυπάμαι ! Πού να φτουρίσουνε αυτές ; ούτε για καυσόξυλα, οι κακομοίρες !!!

      Διαγραφή
    9. Ναι μωρέ, που μου φοράνε εκεί πέρα το size-δεν υπάρχω και νομίζουν ότι κάτι γίνεται ! Στις πείνες να σε δω, κυρία μου !

      Διαγραφή
    10. τι εννοειται δηλαδή;; εμεις θα βαζοπυμε φαια ουσία και σεις θα τρωτε παπατατακια;;; δεν καταλαβα.... για στρωθήτε στο γραψιμο!!!!

      Διαγραφή
    11. Ααααααα, νηστικό αρκούδι ούτε χορεύει ούτε γράφει !

      Διαγραφή
  35. Εσθίω μετά του στόματος ερμητικώς κεκλεισμένου ! Η δε μάσησις χαριεσσα και ανεπαίσθητος ! Το δυσώδες ρόδον (σκόρδον !) την τρώσιν της εμού υγείας αποπέμπει ! Οπότε, no problem ! Άν εξαιρέσεις το σκόρδο, βέβαια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το παραπάνω ήταν διευκρίνηση στην AFRA αλλά σφίνωσε εδώ κάτω ! Σφινορουλάκιιιιιιιι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν αμφιβολω τιθεται η τοποθετησις σας,κυρια μου,μασησις χαριεσσα και ανεπαισθητος πατατακιων δεν υπαρχει!!Το savoir vivre et manger δεν εχει προβλεψει για τη βρωση τσιπς!!

      Διαγραφή
    2. Βρε AFRA μου, όταν γράφανε το savoir vivre et manger δεν είχανε τέτοια πατατάκια !!!

      Διαγραφή
    3. Σημειωτέον, όποιος θέλει να με γιουχάρι στα γαλλικά, να το κάνει ελεύθερα ! Δεν καταλαβαίνω γρι ... (εντάξει το παραπάνω το κατάλαβα, γιατί έχει σχέση με τη μάσα !)

      Διαγραφή
    4. Τι εισθε κυρια μου, αγγλοτραφης ή γερμανοτραφης..για να γνωριζουμε ποια γλωσσα θα χρησιμοποιουμε πλην της νεο-αρχαιοελληνικης?

      Διαγραφή
    5. αγγλό και γερμανό και ελαφρώς ισπανοπορτογαλό, γιατί η Χαρουλίτα με τροφοδοτεί με λατινοαμερικάνικα ντεκουπαζοβίντεα ! Ανάγκα ...

      Διαγραφή
  37. Α καταλαβα και σεις αερατες σαν και εμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, δικιά μας είσαι ;;; Ελάτε να τις πάρουμε φαλάγγι τις σουσούδες αχαχαχα

      Διαγραφή
  38. Ποτε δεν ειναι αργα να προσθεσουμε ενα αρθρο σε ενα παλιο κωδικα.Θα ρωτησουμε το Ζαμπουνη που ειναι ειδικος αυριο πουρνο-πουρνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ! Πίνω για ν' αντέξω ! Τί άλλο να κάνω, να το ρίξω στα σκληρά ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. οοοοχι!!Σε θελουμε σε εγρηγορση με διαυγεια πνευματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δηλαδή, θα ΄μ αφήνεις να τρώω πατατάκια ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αν τα πατατακια σου δινουν δυναμη(σα το σπανακι τον ΠΟΠΑΥ)
    και οχι μονο τερψη βραχυβια,μπορει να ενδωσω,μια μικρη ..παραχωρησουλα, απαξ εβδομαδιαιως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωπωωωωω !!! Εσένα έπρεπε να στείλουμε για διαπραγματευσεις με την τρόικα !!!

      Διαγραφή
  43. Επεμειναν ..αλλα εγω ανυποχωρητη!!Δεν ομιλω τη γερμανικη και αν δε μπορω να τους μιλησω στη μητρικη τους ..καταλαβαινεις!!Δε μπορω να στοχευσω!!
    Ες αυριον τα σπουδαια, Φωτεινουλα! Εχομε αμφοτεραι βιοπορισμον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξανασκέψου το ! Υπηρεσία στην πατρίδα το λένε ! Κι εγώ διερμηνέας ! Καλή Ξεκούραση !!!

      Διαγραφή
  44. Αντε μαζευτήτε πια να κοιμηθούμε...αυπνίες εχετε παλι;;;;; αφήξστε και τίποτε για αυριο..χι..χι.. ονειρα γλυκα και απονύρευτα..η πονηρα..ότι τραβαει η ψυχή σας...φιλια σε όλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Κι εκεί που η απελπισιά την είχε αρπαγμένη
    μία γριά την σκούντηξε και είπε αλαφιασμένη,
    κοπέλλα μου, την έβαψες...αυτή θα σε ξεκάνει
    λύνει και δένει η μέγαιρα, και τόχει ξανακάνει
    μάζεψε τα σκουτία σου και κοίτα να γλιτώσεις
    γιατί αν μείνεις εδωνα σαν το κερί θα λυώσεις..
    Εγώ είμαι Θεσσαλονικιά...και βρέθηκα εδω πέρα
    για έναν Αγγλο μασκαρά, που μούχε τάξει βέρα...
    κι όταν με παράτησε και πήρε των ματιών του
    με κράτησε ο Μαχαραγιάς μόνο για τον εαυτόν του
    μεσ το χαρέμι βρίσκομαι χρόνια φυλακισμένη
    κι η μέγαιρα η μάνα του,με φτύνει και με δέρνει
    Μάνα και κόρη τ΄άκουσαν με σηκωμένη τρίχα
    και ότι είχαν μάζεψαν και τόσκασαν τη νύχτα
    γκρίνιαζε η Ροδοστάλαχτη....μ΄έχουνε μουτζωμένη
    και η Μελιώ συμπλήρωσε είσαι πολύ βλαμμένη..
    κοίτα πάρε τα πόδια σου, να πάμε στο λιμάνι
    κι όποιο καράβι μας βρεθεί να μπούμε μάνι-μάνι
    δεν θ τ΄αντέξω άλλο πιά να σέρνομαι εδώ πέρα
    να κινδυνεύω να χαθώ για σένα θυγατέρα!!!
    Και τυχερές σταθήκανε μέσα στη γκαντεμιά τους
    το πλοίο : MARYBEL καλέ, ευρέθηκε μπροστά τους!

    Απο τη φούρια μου έγραψα το προηγούμενο σχόλιο αλλού γι αλλού, πιστεύω ότι καλό είναι να τις μετακινήσουμε απο τον Ινδικό Ωκεανό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε λόγος Κλαυδία,δεν μπορούν να παραμείνουν άλλο, η διαμονή τους καθίσταται πλέον επικίνδυνη.
      Τι δρομολόγιο κάνει είπαμε το MARYBEL;

      Διαγραφή
    2. Κλαυδία είσαι Θεά ! Τί απρόσμενη ανατροπή !!! Και η θεσσαλονικιά !!!! Αχαχαχχα !!! Ανεβαίνεις επάνω !

      Διαγραφή
  46. Εσείς ξενυχτάτε κι εγώ σηκώνομαι αξημέρωτα να διαβάσω τη συνέχεια....κοιμάμαι ξεραμένη στα γέλια, το πρωί κάνω επανάληψη....και περιλαβαίνω τον υπολογιστή....τρείς μέρες τώρα έχω να μαγειρέψω....(Ομελέττα τρώνε και σαλάτα)
    σας φιλώ όλες...Σε καλό μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμείς κάνουμε νυχτερινή ανάγνωση με ό,τι μας βρίσκεται (κανένα απαγορευμένο πατατάκι-ούτε ταινία για το Μωάμεθ,μας κατάντησε η ΑΦΡΑ,στην παρανομία, κανένα ποπκορν) να εμπεδώσουμε το δράμα, μη τη βγάζουμε ξεροσφύρι με τόσο γέλιο.
      Ασε πονεμένη ιστορία το φαί της οικογένειας με μας που έμπλεξαν!!!!
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΩΔΟΥΣ,ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    2. Κλαυδία μου, εγώ δε μαγείρευα που δε μαγείρευα ! Τώρα, όταν είμαι σπίτι, ούτε σημασία δεν του δίνω του συμβίου ! Άστα άστα ...
      Χαρουλίτα, απεργείς ; Εγώ απεργώ, γιατί δεν κινείται το σύμπαν σήμερα ...

      Διαγραφή
    3. Μικρή συμμορφώσου και δίνε σημασία,διότι εμείς τάχουμε κάνει τα χιλιόμετρά μας, έχει καεί η μηχανή και γι αυτό η απάθεια...άντε νιόπαντρη, ντροπής πράματα!
      Θα πει οτι σε ξεμυαλίζουμε κιόλας...(όχι οτι θάχει κι άδικο)

      Διαγραφή
    4. Όπως τό ΄πες ! Ξεμυαλίστηκα !!! Για την ώρα δεν δυσανασχετεί !

      Διαγραφή
  47. Κι' εγώ τι θα κάνω που μούμεινε η συνέχεια στο χέρι και μάλιστα μισοτελειωμένη;
    Καλέ κυρία Κλαυδία μας, έμεινα με το δεκαπεντασύλλαβο αμανάτι!!!!!!
    Τέλος πάντων, ας βάλουμε το κομμάτι μου πριν απ' της Κλαυδίας.... νομίζω πως ταιριάζει!!!! Αν όχι, σβήστε το.
    -------------
    Μα η μάνα της σηκώνεται και στήνει το κορμί της
    «Για να σου πω, συμπεθεριό, πώς θίγεις την τιμή της;
    Η κόρη μου είν’ ανέγγιχτη, πτωχή μα πλην τιμία.
    Κι’ εσύ να βγάλεις το σκασμό, μη γίνει σου η κηδεία.
    Και κοίτα, καρακατσουλιό, μην τύχει και πεις λέξη
    απ’ όλα αυτά τα ψέματα. Το αίμα σου θα τρέξει…
    απ’ το μαχαίρι μου θα πας.» Και τότε πλησιάζει
    και της τραβάει ένα κροσέ που η δόλια ακόμα ουρλιάζει.
    Κι’ ευθύς, πηγαίνει στη γωνιά, την κόρη της σηκώνει,
    σκουπίζει το αϊλάϊνερ, την κατακεραυνώνει:
    «Κοίτα, μωρή, μην τα δεχτείς, παρθένα είσαι. ΚΟΜΜΕΝΟ!
    Θα βρω γιατρό για να πεισθεί ο γιος της, το βλαμμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο προσοντούχος Φιλία βλαμμένο;;;
      Πωπώ ψυχολογικές διακυμάνσεις που περνάει η έρμη !

      Διαγραφή
    2. Φιλία, μια χαρά θα δέσουν οι στίχοι σου !
      Χαρουλίτα, η φιλία είναι κι αυτή πολύ σημαντική, κι ο συμβίος δείχνει να δείχνει κατανόηση ! Χααα ή μήπως Αχχχ !!!

      Διαγραφή
    3. Και σιγά που θα το σβήναμε Φιλία ! Γράφε εσύ και μη σε νοιάζει ...

      Διαγραφή
    4. Μήπως πρέπει μανούλα μου να το ξανασκεφτούμε
      και γρήγορα να τρέξουμε κάπου για να κρυφτούμε ;
      Αυτά που λες με τους γιατρούς Φαλάτσι μου θυμίζουν
      άσε που τα λεφτά τελειώνουνε και τούτα δω κοστίζουν !
      Φιλιάκι, επεχείρησα τη σύνδεση με τη Κλαύδια !

      Διαγραφή
    5. Τέλειο το SOS!!!! Ανέβασέ το αμέσως....
      Καλά... την καταβρίσκω! Είσαστε να το τραβήξουμε όλο το χειμώνα;;;;; Χααααααααααααααααααα.....
      Θα μας κουράσουμε, ε;;;;

      Διαγραφή
    6. Κοίτα, όπως φαίνεται κανείς δεν έχει πρόθεση να το σταματήσει για την ώρα ! Οπότε πάμε και βλέπουμε ! Θα δυσκολευτούμε μήπως να το κλείσουμε, όταν θα χρειαστεί ; Πφφφφ σιγά ! Κάνε δουλειά σου, παιδί μου !

      Διαγραφή
    7. Χαρά, δεν προσέχεις παιδί μου..... "Προσοντούχος" ήταν ως ανήρ, αλλά το βλάψιμο, βλάψιμο!!!!! Τι σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο;

      Διαγραφή
  48. Φωτεινή μου, φώς των ματιών και της σκέψης μου, κανόνισε να μπουν οι εμπνευσμένοι στίχοι της Φιλίας πριν τους δικούς μου γιατί είναι αριστουργηματικοί!!!! Εγώ τώρα θέλησα να ξεκουνήσω λίγο τα πράγματα, γιατί πέντε ήπειροι υπάρχουν...κολλήσαμε στην Ασία;;; Τώρα χωρίς πλάκα μην χαρακτηρίσει κανείς το έπος Σουρεαλιστικόν διότι όλα μέσα απο τη ζωή βγαίνουνε, που έλεγε και η γιαγιούλα μου, πριν απο χρόνια διάβασα στην εφημερίδα για μία Θεσσαλονικιά που είχε παντρευτεί Μαχαραγιά και ζούσε σε κάποιο κρατίδιο στην Ινδία και επισκεπτότανε κάθε δυό τρία χρόνια τους δικούς της στη Θεσσαλονίκη...το φαντάζεστε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγένετο αυτό ήδη ! Έγραψα και μια γεφυρούλα, πάνε να δεις ! Και αυτός ο Μαχαραγιάς, πολύ τσιφούτης ! Δεν μπορούσε να δίνει κανά φράγκο να πηγαίνει η καλή τους στους δικούς της συχνότερα ; Θα μου πεις, μαχαριαγιάς αυτός, θα είχε πολλές καλές !!!

      Διαγραφή
  49. Που να τις στήλουμε παιδια;;;να φύγουν απο εκεί δεν τις σηκώνει το κλιμα,,,,,χι..χι.. εσύ Φωτεινούλα να κάνεις την ταξινόμιση...μεταξυ των κειμενων..να γίνει ενα σοβαρό έπος....χι..χι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δεν σας προλαβαίνω κιόλας ! Χαχαχα !!! Μου κάνει κόνξες και ο blogger και δεν μου μπαίνουν οι γραμματοσειρές κτλ. όπως τα θέλω ! Θα τα φτιάξουμε όμως όλα εν καιρώ ! Είπαμε εγώ κάνω την επιμέλεια κειμένου ! Το δημιουργικό κομμάτι το έχω παραδώσει σε σας !!! Ταλεντάρες μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Φορτώνονται στο Marybel και κόβουν εισιτήριο
    δύο ευρώ τους έμειναν για coffee καραβίσιο.
    Βρίσκουνε στο κατάστρωμα μία γωνιά με ίσκιο
    γκρινιάζει η Ροδοστάλακτη "μου μύρισε παστίτσιο"
    έπειτα αρχίζει να θρηνεί που έχασε κελεπούρι
    που θα ξανάβρει άραγε πλούσιο μα και καψούρη?
    Και τηνε τρώει κι άλλος καημός τη μέλλουσα μητέρα
    στην Κίνα οι φαρμακόγλωσσες θα λένε νύχτα -μέρα
    "Μόλις χθες έκανα απντέιτ στου φέισμπουκ το στάτους
    ξεβράκωτη και αστεφής πως θα σταθώ μπροστά τους?"
    Η Μελίτη παρηγόραγε τη δόλια θυγατέρα, που έμεινε αστεφάνωτη χάρη στη συμπεθέρα:
    "Μην κλαις παιδί μου όμορφο, ρόδο μου μυρωμένο
    και θα σου βρω άλλο γαμπρό με φράγκα φορτωμένο"
    Μα πριν καταστρώσουν σχέδιο για τη γαμπροπαγίδα
    το πλοίο αρχίζει να κουνά και πιάνει καταιγίδα...

    Δεν τις σηκώνει η θάλασσα, λέμε! :)))
    Την καλησπέρα μου!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, να μου το θυμηθείς μάνα και κόρη άπαξ και τελειώσει η περιπέτεια ούτε ζωγραφιστή δεν θα την θέλουνε τη θάλασσα !!!

      Διαγραφή
  52. Αχουουουουουου..... Δεν αντέχω άλλη ναυτία..... Ποκάμανε και τα δελφίνια... Τι θα γίνει τώρα με τις γκόμενες;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μπορεί να είναι περαστική η μπόρα και να μη βουλιάξουν ή να τις σώσει κανένα κότερο αυτή τη φορά... Οψόμεθα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΜΜΜΜΜΜΜΜΜάλιστα........ Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τι βλέπω,Φωτεινούλα;Όσο εγώ ασχολούμαι με ευτελή υλικά,όπως κούτες από πίτσα και αλουμινόχαρτο,εσείς μεγαλουργείτε!!!!Το "έμμετρο μυθιστόρημά" σας,γίνεται πραγματικότητα!!!Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ναι Τριανταφυλλάκι, έχει γίνει Τόλμη και Γοητεία ! Χαχαχαχα !!!

      Διαγραφή
  56. τέλεια γουράκια και συσκευασίες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Περνω την σκυταλη απ την Ντόροθη....σαν αλλη ραψωδός.χι.χι

    Τι γκαντεμιά..μωρε ειν αυτή, φουρτούνα στη φουρτούνα..
    το πλοίο χοροπήδαγε, σαν νατανε μια σκούνα..
    Φοβαμαι μάνα η μοίρα μας αλήθεια που μας παει;;
    σώπασε Ροδοστάλκτη και πιανουμε Νουμπάι...
    Η κόρη ανεθάρεψε και εβαψε το νύχι..
    εδώ που ήρθανε μπορεί ,να βρει κανά σείχη..
    Συνάμενες κουνάμενες βγαίνουν στην παραλια..
    εκει που είχε κότερα και πλούσια πελατεία..
    Τωρα μάνα τι κανουμε;;γαμπρό πως θε να βρούμε;;
    ησύχασε κορούλα μου και κάτι θα σκεφτούμε..
    Το βρήκα Ροδοσταλκτη!!!!στο λεω στο υπογραφω
    τζάμπα θαρεις πως έβλεπα..παλιό κινηματογραφο;;
    Κοντα σε μια θαλαμιγό θα πέσεις θα βουλιαξεις..
    και με τα χέρια σου ψηλα, βοήθεις θα φοναξεις...
    Το κολπο ειναι σίγουρο το κανε η Βουγιουκλάκη
    την εσωσε στα σίγουρα ενα χοντρό λαυράκι..
    Βρε μάνα λιγο δύσκολο το βλεπω το κολπακι
    Τι να σου πεντάμορφη σκέψου και συ λιγάκι....

    Τι να σκεφτηκε άραγε..η ροδοστάλακτη;;;;χι..χι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αντε και να δεις με τουτα και με εκεινα στο τελος βλεπω να παιρνει η Ροδοσταλακτη τον γιο του βασιλεα που απερριψε η Μελιτη.Βρε καλα ελεγε η γιαγια μου η ακαματρα και λωλη, εχει την τυχη την καλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ !!!
    Κοινώς : Τα σχόλια στην καινούρια ανάρτηση, Ταλεντάρες μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλή σου επιτυχία Φωτεινή μου, στο δημιουργικό μου Giveaway !!Πανέμορφες όλες οι δημιουργίες σου!!Τα γούρια τέλεια!!φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή